Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:10 - 25/10/2016

Επεισόδια στο hotspot της Σάμου

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν χθες το απόγευμα στο hotspot της Σάμου. Δυο νεαρής ηλικίας Αφγανοί κατά τη διάρκεια της διανομής του βραδινού φαγητού άρχισαν να πετάνε πέτρες και να προσπαθούν να ξεσηκώσουν και τους υπόλοιπους εγκλωβισμένους πρόσφυγες και μετανάστες.

Πριν ο ξεσηκωμός γενικευτεί επενέβη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται μόνιμα στη Σάμο και η κατάσταση σύντομα ομαλοποιήθηκε. Οι δυο Αφγανοί συνελήφθησαν.

newsbeast.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 10/25/2016 @ 12:56 ΜΜ

    ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ: Κατ΄ εξαίρεση η σύλληψη δραστών, εκτός από υποχρέωση των αστυνομικών οργάνων, αναγνωρίζεται και ως δικαίωμα [και οχι υποχρέωση ]σε κάθε πολίτη από το άρθρο 275 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας για αυτόφωρα κακουργήματα και πλημμελήματα.

    Σύλληψη πολίτη από πολίτη
    Η σύλληψη είναι ενάσκηση δημόσιας εξουσίας. Κατα την αρχή διάκρισης των εξουσιών αποτελεί ενάσκηση της εκτελεστικής λειτουργίας, η οποία κατά το άρθρο 26§2 ασκείται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κυβέρνηση και κατ επέκταση από την υφιστάμενη τους Διοίκηση, μέρος της οποίας είναι και τα αστυνομικά όργανα.

    Κατ΄ εξαίρεση η σύλληψη δραστών, εκτός από υποχρέωση των αστυνομικών οργάνων, αναγνωρίζεται και ως δικαίωμα [και οχι υποχρέωση ]σε κάθε πολίτη από το άρθρο 275 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας για αυτόφωρα κακουργήματα και πλημμελήματα.

    Αρθρο 275.
    1. Προκειμένου για αυτόφωρα κακουργήματα και πλημμελήματα οι ανακριτικοί υπαλληλοι των αρθρων 33 και 34, καθώς και καθε αστυνομικό όργανο, έχουν υποχρέωση,ενώ οποιοσδήποτε πολίτης το δικαίωμα, να συλλαβουν το δραστη,τηρώντας τις διαταξεις του Συνταγματος και του αρθρου 279 του Κώδικα για την αμεση προσαγωγή του στον εισαγγελέα. ”

    Αρθρο 279
    1. Ο συλλαμβανόμενος επ αυτοφώρω ή με ένταλμα οδηγείται χωρίς αναβολή στον αρμόδιο εισαγγελέα, το αργότερο μέσα σε είκοσι τέσσερις ώρες από τη σύλληψή του και, αν η σύλληψη έγινε έξω από την έδρα του, στον απολύτως αναγκαίο χρόνο για τη μεταφορά του.

    “Αν πρόκειται για κακούργημα ή αν η σύλληψη έγινε με ένταλμα του ανακριτή, ο εισαγγελέας παραπέμπει στον ανακριτή εκείνον που έχει συλληφθεί και αν πρόκειται για πλημμέλημα, ενεργεί σύμφωνα με όσα ορίζονται στα Αρθρα 43,47,246 παρ.3 και 417 κ. Ε.

    Αυτο το δικαίωμα νοείται ως επικουρική εξουσία, οταν τα αστυνομικά όργανα αδυνατούν λόγω των περιστάσεων να ασκήσουν τις αρμοδιότητές τους με την ίδια αμεσότητα και αποτελεσματικότητα.

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ, ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΕΛΕΣΗΣ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ!
    (ΠΡΟΣΟΧΗ) ΑΦΟΥ ΤΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΦΟΡΗ ΠΡΑΞΗ! ΤΡΑΒΙΞΤΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΛΗΜΥΡΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Μ ΑΥΤΟ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ…

  2. Μπραβο στην αμεση συληψη των δυο ταραξιων .Τασυγχαριτηρια στον ηρωικο Τοσκα!!!

  3. ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

  4. ΗΛΕΚΤΡΑ 10/25/2016 @ 4:02 ΜΜ

    Συνελήφθησαν;;;; Ε, και;;;; Τι θα τους κάνετε;;;; Θα τους τραβήξετε το αυτάκι;;;; Εντάξει, τραβήξτε το, φροντίστε ομως να μην πονέσουν τα κακομοίρα, πονεμένα και ταλαιπωρημένα παιδια ειναι.
    Ουςτ ρεεεε. Για να αρχισουν χωρις λογο να ξεσηκώνουν και τους υπόλοιπους, δεν παει ο νους σας σε τιποτα;;; Δηλαδη, να εκτονωθούν ήθελαν τα παιδια η μηπως ειναι πρακτορες και αυτος ειναι ο σκοπός τους;;;; Τους πρακτορες τι τους κανουμε;;;; Ντα ντα;;;;; Η κατι αλλο;;;
    Άι στον διαολο πια με ολη την σαβούρα που μας κουβάλησαν οι προδοτες.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*