Διαφημίσεις

Μπορεί η πληροφορία πως μέσα στον Νοέμβριο θα έρθει στην Ελλάδα ο Μπαράκ Ομπάμα να μη διαψεύδεται αλλά ούτε και να επιβεβαιώνεται, μάλλον όμως η απόφαση του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου είναι ειλημμένη. Γι’ αυτό και ήδη στην Αθήνα βρίσκονται οι… προπομποί του.

Ποιοι είναι αυτοί; Οι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών που έχουν έρθει στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες για να… ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της άφιξης του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα. Στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και άλλων κρατικών υπηρεσιών επιβεβαιώνουν το σχέδιο άφιξης του προέδρου των ΗΠΑ.

11

Τις τελευταίες μέρες, τουλάχιστον 20 Αμερικανοί πράκτορες και άνδρες της ασφάλειας του Ομπάμα έχουν φτάσει στην Ελλάδα και είναι ήδη σε συνεννόηση με την αμερικανική πρεσβεία, τις ελληνικές αρχές ασφαλείας και των αρμόδιων υπηρεσιών.

Έχουν αναλάβει να ελέγξουν τα μέτρα ασφαλείας, τα δρομολόγια που θα κάνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ στο κέντρο της Αθήνας αλλά και όλα τα δεδομένα σε θέματα περίθαλψης των Αμερικανών διπλωματών σε περίπτωση κάποιου ατυχήματος ή ένοπλης επίθεσης κ.α.

12

Παράλληλα, ήδη γίνονται οι απαραίτητες κινήσεις για να επιλεγεί το ξενοδοχείο όπου θα μείνει ο Μπαράκ Ομπάμα και όσοι θα τον συνοδεύουν στο τελευταίο του ταξίδι στην Ευρώπη ως πρόεδρος των ΗΠΑ.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “ΑΠΟΒΑΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: Τι δουλειά έχουν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ στη χώρα μας”
  1. Ο/Η Οὐ καταισχυνῶ τὰ ὅπλα τὰ ἱερὰ, οὐδ' ἐγκαταλείψω τὸν παραστάτην λέει:

    οπως τα λες “στο τελευταίο του ταξίδι στην Ευρώπη” γιατι θα ειναι το τελευταιο του αλλα οχι στην ελλαδα αλλα αλλου πολυ μακρια!!!!

  2. Τι δουλειά έχουν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ στη χώρα μας? ΣΥΓΝΏΜΗ ΑΛΛΆ Η ΕΡΏΤΗΣΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΑΖΉ

    1. ΤΙ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ; ΣΤΗ ΝΙΡΒΑΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ.

      ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ.

  3. δηλαδη, σαν τι να γινει ? Να ξυπνησουμε ενα πρωινο, και να βρουμε τα ρολλα των καταστηματων κατεβασμενα ??????

    1. ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ. ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΈΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ, ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ (κάτι σαν τους δίδυμους πύργους) ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΗΓΎΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΔΙΝΟΤΑΣ ΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    2. ΩΧ ! το ονομα αρχιζει απο ομικρον οπως Οτσαλαν Ολαντ, και του Ουγγρου τωρινου προθυπουργου…

  4. ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΩ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ.ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ.’ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ’.ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *