Διαφημίσεις

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΕΣ: “ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ”

ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΘΑ ΚΛΙΜΑΚΩΘΟΥΝ & ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΝΕΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

https://youtu.be/Y-FNhmrc0MM



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΕΣ: “ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ””
  1. Οι προφητειες λενε ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ..ΟΙ ΤΟΥΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΥΒΑ ΣΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΤΟΥΣ.
    Και ο Ερντογαν εσπευσε ( σαν καλος μουσουλμανος που ειναι) ,να δωσει εγκαιρα την ΣΩΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΚΟΛΥΒΑ ΤΩΝ 79 εκατομμυριων Τουρκων ,και καμια 100νταρια εκατομυρια στην περιφερεια της !!!!!!!!
    ΤΡΑΓΙΚΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΑΚΡΩΣ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΗΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑΣ ΣΑΣ ,κ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ !!!!!! Πως ειπατε ; Δεν ‘μασατε’; ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΦΟΥ ΘΑΣΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΜΕΝΟΙ !!!!!

    1. Ο/Η Οὐ καταισχυνῶ τὰ ὅπλα τὰ ἱερὰ, οὐδ' ἐγκαταλείψω τὸν παραστάτην λέει:

      δεν τους λυπαμαι τους τουρκους γιατι οταν σφαζαν ελληνιδες γυναικες με μωρα παιδια στη αγκαλια τους και παιζαν μπαλα με τα μωρα μεχρι να τα κανουν κομματια για αυτο δεν τους λυπαμαι,δεν τους λυπαμαι τους τουρκους γιατι σε κοπελα ελληνιδα εβαλαν το οπλο στο μ@υνι της και πυροβολαγαν κατα ριπας μεχρι να την κανουν κιμα για αυτα και αλλα πολλα δεν τους λυπαμαι, αν εσυ τους λυπασαι τοτε ξεκινα να βραζεις κολυβα γιατι ισα που προλαβαινεις!!!!!

      1. Ισως να μην καταλαβες καλα ,’η εγω να τα ειπα ‘καπως’ και να σου εδωσα λαθος γνωμη !!! ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ,ΤΗΝ ΕΧΩ ‘ΦΑΕΙ’ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ Γ@ΜΩ !!! Και επειδη..ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω ,,,μην μου ριχνεις τετοιο χαστουκι !!

  2. Ολα θα εξαρτηθουν κατα ποσο οι κουρδοι θα κανουν κρατος και θα παρουν μερος και εδαφος απο τουρκια. Αν δηλαδη η τουρκια χασει εδαφος ,τοτε πολυ πιθανο να θελει να παρει εδαφος απο ελλαδα για να δικαιολογηθει στους τουρκους ,γιατι δεν πρεπει να ξεχναμε οτι η τουρκια το παιζει δυναμη κλπ. Δηλαδη αν ο ελληνας θα ντηθει στο χακι ή οχι ,θα εξαρτηθει απο τους κουρδους κλπ . Παντως σιγα σιγα ολοι οι αθεοι και οι απιστοι ,αρχιζουν να μαζευονται, ρε λες να γινει κατι;; ρε λες;; ρε λες να τρεχουμε με ενα οπλο στη πλατη;;.

  3. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ: ΟΣΟ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ, ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.
    ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΕΦΟΣΟΝ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΟΥΣ.

  4. Η μεγαλυτερη πηγη εμπνευσης για τον Χάρρυ Κλυνν και τον Μητσικώστα. Ιερό τέρας,άξιος συνεχιστής του Σταυρίδη του Χατζηχρήστου και του Βέγγου. Ταγιπ, τουμπεκί ψιλοκομμένο γιατί σε λίγο θα σβήσει ακόμα και το όνομα Τουρκία από τα λεξικά.Τα φυσικα σου συνορα ειναι στην κόκκινη μηλιά, και τα σύνορα της καρδιάς σου βάλτα εκεί που ξέρεις. Είσαι εγγεγραμμένος εις τούς κάτωθεν διδύμους αδένας μας.

  5. Ο/Η μα δεν ειναι προφητεις, ειναι... "μαντεψιες" !!!! χα χα χα χα ! λέει:

    βρε τους μπαγασηδες, τι “μαντεψιες” ειναι αυτες ! τους ελεγες “θα τον φανε τον Ερτογαν οι Κεμαλικοι” και σου λεγανε “εισαι τρελλος, δεν ξερεις τι λες, ο Ερτογαν ειναι Σουλτανος, ειναι πανισχυρος” !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *