Διαφημίσεις

Στη σύλληψη ενός 19χρονο μετανάστη από το Μαρόκο, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε και να βίασε 90χρονη γυναίκα, η οποία επέστρεφε από την εκκλησία προχώρησαν οι γερμανικές αρχές.

Ζήτησε χρήματα από την ηλικιωμένη και όταν εκείνη του αρνήθηκε, την παρέσυρε σε αδιέξοδο δρομάκι

Το περιστατικό καταγράφηκε στις 2 Οκτωβρίου, στο Ντίσελντορφ μετά την κυριακάτικη λειτουργία. Η 90χρονη γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της, όταν την πλησίασε ο 19χρονος Μαροκινός, προκειμένου να της ζητήσει χρήματα. Όταν εκείνη αρνήθηκε, την έσυρε σε ένα αδιέξοδο και αφού την πέταξε στο χώμα, τη βίασε.

Η γυναίκα έδωσε την περιγραφή του 19χρονου και ξεκίνησε η αναζήτησή του. Τελικά, ο 19χρονος αναγνωρίστηκε από έναν αστυνομικό σε σταθμό τρένου. Ο νεαρός άνδρας συνελήφθη και αφού διασταυρώθηκε ότι είναι ο δράστης μέσω του DNA, προφυλακίστηκε μέχρι να δικαστεί και ακολούθως απελαθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξαν οι Γερμανοί αστυνομικοί, ο 19χρονος Μαροκινός είχε αφιχθεί πριν λίγο καιρό από την Ισπανία, όπου είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση σε έφηβη.

tribune.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “19χρονος Μαροκινός μετανάστης βίασε 90χρονη σε δρόμο της Γερμανίας”
  1. Η 90ντάχρονη είδε την άνοδο και την πτώση του Γ’Ράιχ… γλύτωσε από την πείνα του Β΄Π.Π…. πέρασε από τους Αμερικανούς και τους Σοβιετικούς, είτε ως δυτική η ανατολική Γερμανία… έζησε και την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού και την ένωση της Γερμανίας… είδε την άνοδο του Δ΄ Ράιχ και λίγο πριν την πτώση του… τελικά την γάμησε ένας ανώμαλος πρώην φελάχος από το Μαρόκο.. επειδή οι Ευρωπαίοι ιδεοληψίες αριστεροί κάνουν πολιτικό τσιμπούκι στους διεθνιστές των Η.Π.Α. Αυτά.

  2. Αυτο το κτήνος θα μας ερθει εδω, ξεροντας πως στην Ελλαδα ολα επιτρέπονται. Πριν ερθει……ας τον φροντίσει καποιος. Εξ αλλου μεσα στις φυλακές, τοςα ατυχήματα συμβαίνουν, ενα ακομα τι θα πείραζε;;;; Τετοια καθάρματα δεν πρεπει να ζουν, μολύνουν τον πλανήτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *