Διαφημίσεις

Γιατί η Εκκλησία στηρίζει μόνο την χημική Ιατρική ;

Διαβάζοντας το ευαγγέλιο όλοι θυμόμαστε ότι ο Χριστός και οι Απόστολοί του μας προειδοποιούν ότι ο διάβολος είναι ο άρχων του κόσμου τούτου και ότι δεν πρέπει να μας απασχολούν τα εγκόσμια, αλλά η σωτηρία της ψυχής μας και η επιστροφή στον Παράδεισο κοντά στον Χριστό.

Όλοι έχουμε στο μυαλό μας τους Αποστόλους να εξορκίζουν και να εκβάλουν δαιμόνια από συνανθρώπους μας και φυσικά ο Χριστός πολλές φορές το έκανε απαλλάσοντας τα θύματα από την βασανιστική τυρρανία των δαιμόνων.

Ωστόσο σήμερα βλέπουμε ότι αναφορές σε εξορκισμούς δεν γίνονται πολλές σαν να πρόκειται για κάτι παρωχημένο. Επίσης έντεχνα αποσιωπάται το γεγονός του ποιος είναι ο παροδικός άρχων του κόσμου τούτου του υλικού του ψεύτικου που σύμφωνα με την αποκάλυψη του Ιωάννη θα διπλωθεί σαν βιβλίο μετά την Δευτέρα Παρουσία.

Στην καθημερινή μας ζωή βλέπουμε διαχρονικά την επίσημη εκκλησία να συντάσσεται με την διεθνώς αποδεκτή επίσημη συμβατική επιστήμη και να προχωρά ένα βήμα ακόμη παραπέρα καταδικάζοντας ως αιρέσεις άλλες προσπάθειες έρευνας στον τομέα αυτό.

Συγκεκριμένα σε ότι αφορά την Ιατρική το λιγότερο απορεί κανείς όταν διαβάζει τον Κανονισμό 135/1999 με τίτλο Ανορθόδοξες θεραπευτικές μέθοδοι Ιατρικώς και Εκκλησιαστικώς. Εκεί καταδικάζονται ανάμεσα σε άλλα και η Ομοιοπαθητική, ο βελονισμός, το βιονεργειακό μασάζ, η ρεφλεξολογία, η μακροβιοτική, η μαγνητοθεραπεία!

Δηλαδή πρακτικές που για χιλιάδες χρόνια προσέφεραν ανακούφιση σε εκατομμύρια ανθρώπους καταδικάζονται ως αιρέσεις από την επίσημη εκκλησία…!!

Η Ιπποκράτειος Ιατρική η κινεζική ιατρική με εκατομμύρια να μαρτυρούν ότι είδαν πολύ θετικά αποτελέσματα απορρίπτονται απο την εκκλησία και μάλιστα θεωρούνται και αιρέσεις.

Το αξιοπερίεργο ωστόσο είναι οτι ταυτόχρονα η επίσημη εκκλησία προσφέρει χωρίς κανέναν ενδοιασμό την αμέριστη συμπαράστασή της στην συμβατική χημική ιατρική του σήμερα. Δηλαδή ουσιαστικά υποστηρίζει χωρίς κανένα πρόβλημα τις πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες και τα φάρμακα που εκείνες πωλούν σε μικρούς και μεγάλους αναφέροντας δεκάδες παρενέργειες ως κατασκευάστριες εταιρείες.

Στους εμβολιασμούς για παράδειγμα υπάρχουν πολλοί επιστήμονες ακόμη και ξένοι βουλευτές όπως οι Κέννεντι που αμφισβητούν την υπερβολή που γίνεται σήμερα και τον σοβαρότατο κίνδυνο υγείας ιδίως για τα παιδιά από την υπερβολική έκθεση σε υδράργυρο και άλλες επικίνδυνες ουσίες που περιέχουν τα εμβόλια. Επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και εφιστούν την προσοχή διαμηνύοντας ότι για ορισμένα εμβόλια υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις που τα συνδέουν με αυτισμό σε παιδιά.

Εδώ θα πρέπει να αναρωτηθούμε αφού ο άρχων του κόσμου τούτου είναι ο διάβολος τότε οι πολυεθνικές εταιρείες που προωθούν την χημική ιατρική τι είναι;

Εναντίον του; Υπάρχει περίπτωση οι πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες με τζίρους δις δολαρίων να μην ελέγχονται άμεσα ή έμμεσα από τους Ιλουμινάτι τα τσιράκια του Διαβόλου;

Το ερώτημα εδώ δεν είναι αν εσείς δέχεστε ότι υπάρχει διάβολος/ιλουμινάτι/μασωνία με σκοτεινούς και μισάνθρωπους σκοπούς. Το ζήτημα είναι τι κάνει η εκκλησία που υποτίθεται δέχεται την ύπαρξη του διαβόλου και όχι απλά την δέχεται αλλά θεωρεί την παρέμβαση του διαβόλου στον ψεύτικο αυτό κόσμο καταλυτική αφού ο διάβολος είναι σύμφωνα με τα ευαγγέλια ο άρχων του κόσμου τούτου. Και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς αφού είναι δεδομένο ότι σε όλο τον πλανήτη κουμάντο κάνει το χρήμα ο μαμωνάς.

Γιατί λοιπόν η επίσημη εκκλησία συντάσσεται με την χημική ιατρική και καταδικάζει ως αιρέσεις οτιδήποτε διαφορετικό; Δεν είναι αυτό σκοταδισμός; Αν το συνδυάσουμε με την επίμονη και όψιμη αγάπη των προκαθημένων για το περιβάλλον, το Ισλάμ αλλά και την πανθρησκεία τότε τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο.

Θυμηθείτε σχετικά άρθρα στο EL.gr :

Κρατικά εμβόλια θανάτου – Τι αναφέρει ποινικός εισαγγελέας του Τέξας

Η αλήθεια για τις «θεραπευτικές» μεθόδους της Νέας Τάξης – ΒΙΝΤΕΟ

Η επιστημονική αίρεση της σύγχρονης «ιατρικής» – Η χημική «θεραπεία» της Νέας Τάξης

Η συνωμοσιολογία πουλάει, αλλά η αλήθεια πονάει.

Εμβολιασμένα κοτόπουλα με αγάπη από τον Bill Gates στους φτωχούς της Αφρικής

CODEX ALIMENTARIUS, του Λιακόπουλου Δημοσθένη-VIDEO

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: “Τα εμβόλια προκάλεσαν αυτισμό στο παιδί μου!” Τριπλό εμβόλιο MMR

VAXXED: Το ντοκιμαντέρ κατά των εμβολιασμών που προκαλεί αντιδράσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλούν τον παγκόσμιο ηγέτη να χορτάσει την παγκόσμια πείνα – Τι αναφέρει έκθεση

Γνωστός Ελβετός μιλά για την «μπίζνα της υπερθέρμανσης»

Η «αγία» Ατζέντα 21 θα αντικαταστήσει τον Χριστό – Μήνυμα Πάπα

Η προπαγάνδα της Ατζέντας 21 και από την NASA

To παραμύθι της παγκόσμιας υπερθέρμανσης – βίντεο

Η απάτη της υπερθέρμανσης

Belisarios

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “Γιατί η Εκκλησία στηρίζει μόνο την χημική Ιατρική ;”
  1. Αμάν με αυτή την Εκκλησία. Ο Χριστιανισμός όπως κατάντησε σήμερα, συνεπώς και η Εκκλησία, είναι μία θρησκεία 2000 χρόνων που στο πέρασμα των αιώνων έφτασε να παρομοιαζεται με το ναό της ιερουσαλημ στα χρόνια του Χριστού. Αγαπάτε μονάχα τον Χριστο, κάνετε πράξη όσα είπε ο Χριστος, μιληστε για το Χριστο και όλα τα άλλα περιττά. Αυτός είναι η Αλήθεια, η Οδός και η Ζωή…όχι η Εκκλησία!

    1. Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ …ΑΥΤΟΣ Η ΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ…ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ…ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      1. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑΝΝΗ, ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΧΙ ΜΕ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ…
        ΑΡΑ ΚΑΤΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ.
        ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ…ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ….
        ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ, ΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΠΙΚΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΣΤΙΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ.
        ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΙΓΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΘΑΡΟΙ, ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Η ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ, ΣΩΖΕΙ.

  2. Ή εκκλησία αποδέχεται την επιστήμη και ακολούθως και την επίσημη ακαδημαϊκή ιατρική. Οι εναλλακτικές θεραπευτικές μέθοδοι υποκρύπτουν ένα αιρεικο ιδεολογικό υπόβαθρο και συχνά οι άνθρωποι που τις ακολουθούν καθίστανται υποχείρια επιτηδειων. Όχι στο κομπογιανιτισμο, ναι στην επιστήμη. Ή εκκλησία είναι ή ζωή.

  3. ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ…ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…TO SUPER-MOON… ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΤΩΧΟ 1-0 ΣΤΟ ΠΑΟΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ …ΒΕΛΙΣΑΡΙΕ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΑ….ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  4. Ένα πάντως είναι σίγουρο το παπαδαριό είναι με το διάβολο αφού συντάχθηκαν με το βατικανό την έδρα του διαβόλου,τι άλλο να δούμε; Σημ. Ο ΒΑΛΛΩΝ ΤΟΝ ΔΙΑΝ ΔΙΑ -ΒΟΛΟΣ ΕΣΤΊ.

  5. Ο Άγιος Παΐσιος, σύγχρονος άγιος, ήταν ένας φωτισμένος άνθρωπος και προέβλεπε πολλά γεγονότα, ονόματα και καταστάσεις.
    Κάποια φορά ένας προσκυνητής του είπε ότι η γυναίκα του υπέφερε από κάποια ασθένεια για την οποία έπαιρνε ομοιοπαθητικά χάπια. Τα έδειξε μάλιστα στον Άγιο Παΐσιο. Τότε ο άγιος του είπε: “το μεγάλο χάπι να μη το δώσεις στη γυναίκα σου γιατί το έχουν διαβάσει μάγοι στην Ολλανδία”.
    Όσοι γνωρίζουν τι εστί Άγιος Παΐσιος μπορουν να ψάξουν στο ίντερνετ να βρουν τις απόψεις του.

    1. Ας πεσει πρωτα σε τιποτα μεσα ο παισιος (γιατι μεχρι τωρα οσα ειπε ειναι αρλουμπες και μετα ελα να μας τα ξαναπεις

    2. Ε τότε η φωτογράφηση αύρας του ρώσου κίρλιαν δείχνει δαιμόνια. Ποιά ενέργεια αυτά είναι διαβολικα πράματα. Οι Ρώσοι έχουν εφεύρει και άλλα μηχανάκια. Μετρούν αυρικη ενέργεια κάθε οργάνου του σώματος και κάνουν φασματογραφηση τα ενεργειακά ηλεκτρομαγνητικα επίπεδα λειτουργίας του οργάνου. Το κάνουν για να ψάχνουν και αλλού είδους θεραπείες φαίνεται δεν φτάνουν οι χημικές. Διαβολικές εφευρέσεις. Ο διάβολος τις δίνει στους ρώσους. Που είναι ο Παΐσιος να τα ψάλλει και στους ρώσους για τα σατανικά μηχανάκια. Τελικά είχε δίκιο ο Καΐαφας. Ο Καΐαφας ήταν ο επίσημος θρησκευτικός ηγέτης και ιεράρχης. Τους επίσημους πιστεύω μόνο.

    3. Δεν τα εγραψες σωστα ! Τη φραση «το μεγάλο χάπι να μη το δώσεις στη γυναίκα σου γιατί το έχουν διαβάσει μάγοι στην Ολλανδία» το εχει πει ο Αγιος Πορφυριος ο Καυσοκαλυβιτης… ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΗΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ”….

  6. Έλεος… Έλεος έλεος!!! Ανοίξτε βρε άνθρωποι τα μάτια και τ’αυτιά σας, η εκκλησία είναι ένας ακόμα φοροφυγάς, και μάλιστα κακός, πονηρός και χυδαίος! Θεωρητικά είναι ο λόγος του θεού στη γη, αλλά στην πράξη αποτελείται από κλέφτες, από παιδεραστές, από επιδειξιομανείς, από αδελφές, δηλαδή από όλα αυτά που κανονικά δε θα έπρεπε να υπάρχουν. Μη τους τροφοδοτείτε πια με χρήμα και κυρίως με δύναμη. Δεν κάνουν τίποτα παραπάνω για τον λαό, από όσα κάνει και το κάθε γηροκομείο ή κλινική, δηλαδή να δίνουν ένα πιάτο φαγητό σε έναν φτωχό. Μασήσατε την παραμύθα για πολλά χρόνια, enough is enough. Και όλο αυτό με τις εναλλακτικές “πράγματα του σατανά”, αλλά “στηρίζουμε τη χημική ιατρική”… Έλεος έλεος έλεος ο κόσμος πρέπει να πεθαίνει νωρίς για να έχουν να παίρνουν 125 ευρώ ανά κηδεία και 10ευρα ανά τρισάγιο. ΚΑΙ να κυκλοφορούν στα μνήματα χοντροί χοντροί, και να διακόπτουν το τρισάγιο όταν χτυπάει το κινητό! Άει σιχτίρ μαλακισμένοι κωλοπαπάδες!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *