11:17 - 15/10/2016

Η προφητεία της Μπάμπα Βάνγκα για τον Ομπάμα: «Μετά από αυτόν το τέλος…»

Διαφημίσεις

Η τυφλή Βουλγάρα προφήτισσα, η Μπάμπα Βάνγκα, που πέθανε σε ηλικία 85 ετών το 1996, είχε προφητεύσει ότι ο 44ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θα ήταν μαύρος αλλά θα ήταν και ο τελευταίος Πρόεδρος της χώρας.

Οι υποστηρικτές της Βουλγάρας προφήτισσας ισχυρίζονται ότι οι προβλέψεις της είχαν επιτυχία 85%.

Όπως αντιλαμβάνεστε, η «πρόβλεψή» της ότι ο πρώτος μαύρος Πρόεδρος των ΗΠΑ, δηλαδή ο Μπάρακ Ομπάμα, θα είναι και ο τελευταίος Πρόεδρος της χώρας απασχολεί αρκετά το αμερικανικό διαδίκτυο.

Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι έχει απομείνει λιγότερο από μήνας για τις αμερικανικές εκλογές.

Ενδεικτικές προφητείες της Μπάμπα Βάνγκα

-Το 1980 είπε ότι «το 1999 ή το 2000 το Κουρσκ θα καλυφθεί από νερό και όλος ο κόσμος θα κλαίει από πάνω του». Στην αρχή δεν έλαβαν στα σοβαρά αυτή την προφητεία διότι θεωρούσαν ότι το Κουρσκ ήταν η ομώνυμη πόλη αλλά τελικά αποδείχτηκε πως ήταν το ρωσικό υποβρύχιο το οποίο τελικά βυθίστηκε παρασύροντας στο θάνατο αξιωματικούς και στρατιώτες.

-Το 1989 είπε ότι «Τρόμος! τρόμος! Τα αμερικάνικα αδέρφια θα πέσουν αφού θα έχουν χτυπηθεί από ατσάλινα πουλιά. Οι λύκοι θα ουρλιάζουν μέσα σε ένα θάμνο (Bush στα αγγλικά) και αίμα αθώων θα τρέξει». Η προφητεία αυτή πιστεύεται ότι αναφερόταν στα τρομοκρατικά χτυπήματα στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης το 2001.

-Ο 44ος Πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι μαύρος αλλά και ο τελευταίος Πρόεδρος μιας και μετά από αυτόν η Αμερική θα καταρρεύσει εξαιτίας μιας θεαματικής οικονομικής κρίσης.

-Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει το Νοέμβριο του 2010 ως ένας συνηθισμένος πόλεμος αλλά θα καταλήξει σε χρήση χημικών και πυρηνικών όπλων.

-Η Κίνα θα γίνει η νέα υπερδύναμη το 2018

-Το 2023 θα αλλάξει η γήινη τροχιά. Η Ευρώπη θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της

-Το 2066 οι ΗΠΑ θα πλήξουν τους Μουσουλμάνους στη Ρώμη με κλιματικά όπλα

-Θα καθιερωθεί παγκοσμίως ο κομμουνισμός

-Θα εμφανιστεί μια μορφή προγηρίας κατά την οποία ο κόσμος θα γερνάει μέσα σε ελάχιστα λεπτά

-Το 2111 θα υπάρχουν ανδροειδή ρομπότ, μισά μηχανικά και μισά βιολογικά

-Το 2125 θα ληφθεί εξωγήινο σήμα στην Ουγγαρία και θα επιτευχθεί εξωγήινη επαφή

-Οι άνθρωποι θα μεταναστεύσουν στον Άρη και σε άλλους πλανήτες εκτός ηλιακού συστήματος, θα εμφανιστεί νέα θρησκεία.

-Το έτος 5079 οπότε και θα επέλθει το τέλος του κόσμου.

tribune.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. προφητεια του edgar cayce. 10/15/2016 @ 11:58 ΠΜ

    Ο 44ος Πρόεδρος των ΗΠΑ : Θα είναι KAI μαύρος KAI ο τελευταίος Πρόεδρος, KAI θα πατησει το κουμπι του Πυρινικου Πολεμου….

  2. Αυτή για δέσιμο ήτανε οχι προφητης…

  3. Γράφεται σε κάποιο σημείο στο κείμενο αυτό:
    “-Το 2066 οι ΗΠΑ θα πλήξουν τους Μουσουλμάνους στη Ρώμη με κλιματικά όπλα”. Επειδή αυτές τις προφητείες τής Μπάνγκα τις έχω ξαναδιαβάσει, εγώ είχα παρατηρήσει να γίνεται αυτό με τα κλιματικά όπλα στην Ρώμη το έτος 2043 και όχι το 2066..άρα κάποιος μάς εμπαίζει εδώ… Πιστεύω ότι αυτά είναι όλα κατασκευασμένα.

  4. Ανώνυμος 10/15/2016 @ 4:20 ΜΜ

    Πασμετα Κυριο προφητης γαιδαρος

  5. Ανώνυμος 10/15/2016 @ 6:20 ΜΜ

    Ηρθε το τέλους.. Ήρθε το τέλους..

  6. We work with the Sirian Commander, U.S. President Barack Obama. He has prepared many lifetimes for the role he now plays.We have Galactic members with special abilities, such as shape shifting and telepathic communications, working in the Secret Service Guarding the President of the United States so he may carry out his Mission.This President is entrusted with communicating with all the World Leaders in every country, to let them know that they must cooperate with the Master Plan, or they will be leaving the Planet.
    http://sananda.website/mother-sekhmet-and-the-niburu-council-via-elizabeth-trutwin-september-7-2016/

    • αφοτου φτηνηνε το χασισι = μυαλο κουρκουτι ! 10/16/2016 @ 12:00 ΠΜ

      ετσι και γινει εστω και το 1/10 απο αυτα που εχεις γραψει κατα καιρους, εγω θα κατσω να με γμς !!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*