23:47 - 14/10/2016

Μουσικουλα ; Μόλις χτες κυκλοφόρησε!!!!!

Διαφημίσεις

Μουσικουλα ; Μόλις χτες κυκλοφόρησε!!!!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (18)

  1. ΒΑΣΙΛΗΣ 10/15/2016 @ 12:24 ΠΜ

    ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΗ ΣΑΦΗΣ ΔΗΛΩΣΗ

  2. Το μόνο που χρειάζεται κάποιος για να καταλάβει περισσότερα για το μουσικό βίντεο, είναι να κάνει ένα απλό google search την φράση: TEMPLE OF THE VAMPIRE .

  3. Στέλιος Κομοτηνή 10/15/2016 @ 12:41 ΠΜ

    Metallica-Master Of Puppets (Lyrics) – YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=xnKhsTXoKCI

  4. ΣΤΡΑΤΟΣ Ο ΛΗΜΝΙΟΣ 10/15/2016 @ 1:13 ΠΜ

    ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΕΙΠΟΤΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΝΤΕΣ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΥ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ

  5. Κοιτάξτε! Αυτός ο κόσμος είναι μια εξομοίωση του Σαμαέλ που παίζει με τις τύχες μας. Όταν ο Σαμαέλ έφυγε από τον αληθινό Αρχικό Θεό, θέλησε να γίνει μόνος του Θεός και να φτιάξει ένα σύμπαν με την δύναμη της Παρατήρησης της Συνείδησής του. Έτσι λοιπόν ο κόσμος που βλέπετε με τις πέντε αισθήσεις και φτιάχνεται μέσα στον εγκέφαλό σας, είναι μια προσπάθεια αντιγραφής του αληθινού κόσμου, είμαι μια εξομοίωση, ένα πρόγραμμα που απλά δεν τρέχει σε ηλεκτρονικά κυκλώματα και σε τσιπάκια. Ο Κώδικας της Δημιουργίας τρέχει μέσα στην Συνείδηση του Σαμαέλ, κι έτσι με λίγα λόγια ζούμε μέσα στο Όνειρό του. Είναι καιρός να ξυπνήσετε μέσα στον Ονειρόκοσμο λοιπόν. Wake UP! Αυτή τη στιγμή είστε απλά μπαταρίες για τον Σαμαέλ και για τους Αγγέλους του. Ζείτε μέσα στον Κόσμο των Ιδεών και βλέπετε μόνο τις ιδέες αντίγραφα του αληθινού κόσμου, στην ουσία βλέπετε μόνο τις σκιές του αληθινού κόσμου. Όλο αυτό είναι ταυτόχρονα κι ένα Μεγάλο Παιχνίδι, το παιχνίδι της ζωής. Στο τέλος ο Σαμαέλ θα πατήσει το Restart, το Κουμπί της Επανεκκίνησης και όλα θα ξεκινήσουν πάλι από την αρχή. Όσοι δεν καταφέρουν κριθούν άξιοι ώστε να πάνε στον αληθινό Κόσμο της Πηγής από την οποία ήρθε και ο Ιησούς Χριστός, απλά θα μείνουν εγκλωβισμένοι μέσα στον Ονειρόκοσμο του Σαμαέλ. Μετά το Restart το παιχνίδι θα περάσει σε επόμενο επίπεδο, σε νέο Level. Όσες ψυχές μείνουν εδώ θα συνεχίσουν να μετενσαρκώνονται και να λειτουργούν ως μπαταρίες, μέχρι ίσως να τους δοθεί μια νέα ευκαιρία. Μαντέψτε! Η Κόλαση είναι εδώ! Αν δεν καταφέρεις να πας στον Παράδεισο, απλά μένεις εδώ και ξαναπαίζεις το παιχνίδι και ταΐζεις πάλι το σύστημα! Ταΐζεις το όνειρο των Επικυρίαρχων που από πάντα ήταν οι Δαίμονες. Θυμηθείτε!

    https://www.youtube.com/watch?v=ErAMdhQkx-E

    • Αδελφε,γιατι δεν γραφεις πως ο Σωκρατης σου εχει δωσει την λυση πως να φυγεις -δυστυχως για μας ,οταν πεθανεις και να μην ξαναρθρι ποτε η ψυχη σου,σε αυτο το μπουρδελο που λεγεται γη,εδω και 2500 χρονα;;;;ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ;;;;Ετσι;;;Οποτε περιμενω να το διαβασω απο τα χερακια σου….

      • Με εκπλήσσει ευχάριστα και με βάζει σε πειρασμό το ερώτημα που θέτεις και όπως το θέτεις…ω Σωκρατες Σωκρατες!!!…

        Υ.Γ. να μην προσπαθήσουμε να δώσουμε καμία απάντηση, ας επιχειρήσει να το κάνει και ο αποδέκτης του ερωτήματος αν δεν το κάνει ήδη
        Υ.Γ.2.δεν θα πουμε τίποτε περισσότερο για την ώρα παρά μόνο ότι το ερώτημα που τίθεται και όπως αυτό τίθεται δηλαδή ο τρόπος, απαιτεί από εμάς απάντηση μέσα από παίδευση του Νου (εε τέτοια ώστε να βλέπεις να ρίχνεις ματιές και λίγο έξω από την σπηλιά)
        Υ.Γ.3…και επίσης, αντίληψη όχι μόνο γραμμική μέσα από την επανάληψη, όχι μόνο στην επιφάνεια, αλλά χρειάζεται λίγο κατάδυση σε βαθύτερα νερά
        Υ.Γ.4.παρεμπιπτόντως ο νους ως εργαλείο νόησης αποδεικνύεται ότι μάλλον δύναται να θέτει εύστοχα και ακριβή ερωτήματα, κάτι το οποίο δεν είναι και τόσο απλό, αν και είναι μέσα στην απλότητα του, χρειάζεται όμως παρατήρηση με βαθύτερη ενδοσκόπηση και όχι ρηχή επιφανειακή…σε τι ματριξ ζούμε ε;…εν οίδα ότι ουδέν οίδα, ε;…λέμε και δεν λέμε τίποτα ε; (και να φανταστεί κανείς ότι ακόμη δεν έχει ειπωθεί τίποτε…περαστικά μας, εδώ στον πλανήτη γη δηλαδή, που βρεθήκαμε, να κάνουμε και λίγο χιούμορ)

  6. GAMATO
    DEN KATALAVA POTE OTI GOUSTARETE TETIA MOUSIKOULA EDO
    KAI TO TRAGOUDI ME NOIMA KAI ALTHEIA ……MPRAVO

  7. πολυ κραγιονι με κοκιναδι σε φλομωνη. με πιανη σύγκρυο αποστροφή ανατριχιεσμα βάλε loreena ξόρκι γαλήνη

    The moonlight it was dancing
    On the waves, out on the sea
    The stars of heaven hovered
    In a shimmering galaxy

    A voice from down the ages
    So in haunting in its song
    The ancient stones will tell us
    Our love will make us strong

  8. Επιστήμονες ανακαλύπτουν την απάτη του Σαμαέλ
    (Σάββατο, 15 Οκτώβριος 2016 01:49)

    Τελικά υπάρχουν και επιστήμονες που ψάχνουν και ανακοινώνουν την αλήθεια, η οποία βρίσκεται εκτός σπηλαίου.

    Ο κόσμος στον οποίο βρισκόμαστε αυτή την στιγμή δεν είναι αληθινός. Εδώ δοκιμαζόμαστε, προκειμένου να επανέλθουμε στον αληθινό κόσμο, τον οποίο εγκαταλείψαμε.

    Ο δρόμος εξόδου από το σπήλαιο της ψευτιάς και της διαρκούς προπαγάνδας είναι ο ανηφορικός. Ο δρόμος της Αρετής. Η στενή οδός, όπως λέει ο Χριστός.

    Δύο από τους πιο γνωστούς επιστήμονες παγκοσμίως, ο γνωστικός επιστήμονας, Donald Hoffman, και η ανώτερη λέκτωρ Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Notre Dame, Laura D’Olimpio, αναφέρουν πως ο κόσμος που ζούμε είναι αποδεδειγμένα μία «ψευδαίσθηση», τίποτα παραπάνω από μία προσημείωση υπολογιστή, ένα μάτριξ δηλαδή, το οποίο κυβερνάται από μία κακή οντότητα.

    Η «Daily Mail», επικαλούμενη διαφόρους φιλοσόφους του παρελθόντος, αναφέρεται σε αυτή την πτυχή της ζωής που ζούμε.

    «Φαντάσου αυτό: Δεν βρίσκεσαι, εκεί που νομίζει ότι βρίσκεσαι», ξεκινά το άρθρο, αναφέροντας πως λαμβάνει χώρα ένα «επιστημονικό πείραμα» από μία κακιά ιδοφυία», η οποία γνωρίζουμε πλέον πως είναι ο Σαμαέλ ή Γιαχβέ, ή Αλλάχ ή Διάβολος.

    Μάλιστα στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ενδεχόμενα ο εγκέφαλός μας βρίσκεται μακριά από το σώμα μας.

    Στο άρθρο δεν γίνεται αναφορά σε Έλληνες φιλοσόφους, οι οποίοι ξεκάθαρα ανέφεραν πως ο κόσμος που ζούμε είναι ψεύτικος, όπως ο Σωκράτης, ο Πλάτων, ο Παρμενίδης ή ο Αναξαγόρας.

    Γίνεται αναφορά στον Descartes, ο οποίος έχοντας διαβάσει τα ελληνικά κείμενα αναρωτήθηκε αν είμαστε ξύπνιοι αυτή την στιγμή ή αν ονειρευόμαστε σε κατάσταση ύπνου.

    Αφού γίνεται και αναφορά στην πασίγνωστη ταινία «Μάτριξ», τονίζεται πως σύμφωνα με τον Descartes πρέπει να αμφισβητούμε τα πάντα.

    Πηγή: http://www.liakonews.gr/index.php/topnews/item/2193-epistimones-anakalyptoun-tin-apati-tou-samael

  9. Κανάλι VeVo 10/15/2016 @ 2:14 ΠΜ

    Στο τέλος πρόσεξε κανείς που δείχνει τους Ηγέτες;;; Δείχνει την Χίλαρι Κλίντον και όχι τον Ντόναλντ Τραμπ.

    Άρα το βίντεο αποτελεί και μια δαιμονική προφητεία ότι θα εκλεγεί η Χίλαρι Κλίντον.

    Το σύστημα έχει ήδη αποφασίσει. Και μετά ο κόσμος πιστεύει σε εκλογές… χαχαχα!!!

  10. Πολύ ωραίο.

  11. ετσι σας παιζουνε το "κουκλοθεατρο" μια ζωη, ρε κοροιδαρες ! 10/15/2016 @ 10:14 ΠΜ

    ετσι σας παιζουνε το “κουκλοθεατρο” μια ζωη, ρε κοροιδαρες !
    Στο ενα του χερι ο “Αντρεας”, στο αλλο του χερι ο “Εθναρχης” ! Στο ενα του χερι ο “ΠΑΣΟΚ”, στο αλλο του χερι ο “ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ! Στο ενα του χερι ο “ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ”, στο αλλο του χερι ο “ΔΕΞΙΟΙ” ! Στο ενα του χερι ο “ΧΙΛΑΡΙ”, στο αλλο του χερι ο “ΤΡΑΜΠ” (ΞΑΔΕΡΦΙΑ 19ΟΥ ΒΑΘΜΟΥ, Ω ΤΙ ΣΥΜΤΩΣΗ) ! Στο ενα του χερι ο “ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ”, στο αλλο του χερι ο “ΤΣΙΠΡΑΣ” ! Στο ενα του χερι ο “ΚΥΡΙΑΚΟΣ”, στο αλλο του χερι ο “ΑΛΕΞΗΣ” ! και οταν μισο-ξυπνατε, τοτε διαλεχτε : ειτε θα εχετε “Οικουμενικη” οπως το βρωμικο89, ειτε θα εχετε πολεμο (Φθινοπωρο 2016)… ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΛΗΜΑ, ΟΧΙ ΕΠΙΛΟΓΗ !!!!!!! ΕΠΙΛΟΓΗ ( δηλαδη εκλογη ) ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ, Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!!!!

    • ΤΡΙΛΗΜΑ 10/15/2016 @ 11:43 ΜΜ

      ΚΑΙ ΣΕ 3 ΝΑ ΧΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΛΗΜΑ, ΣΕ 4 ΤΕΤΡΑΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 2 ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)
      ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ…
      ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ, ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ, ΜΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ…
      ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΟΙ ΠΙΘΗΚΑΝΘΡΩΠΟΙ…NO HOPE…

  12. Ώρα για Αλήθειες 10/15/2016 @ 3:28 ΜΜ

    Αν πατήσετε το κουμπί των αγγλικών υποτίτλων στο βίντεο και δείτε από το 6:35 λεπτό μέχρι το 6:41 λεπτό, εκεί που δείχνει τις καρέκλες άδειες δηλαδή, θα διαβάσετε τα εξής λόγια που δεν ακούγονται δυνατά στο βιντεοκλίπ: YOU DO KNOW THIS IS JUST A SIMULATION, DON’T YOU? Δηλαδή μας λένε: “Ξέρεις αυτό είναι μόνο μια Προσομοίωση, έτσι δεν είναι;” Δηλώνουν ξεκάθαρα ότι ο κόσμος μας είναι μια εικονική πραγματικότητα, ένα Μάτριξ ή μια πλάνη των αισθήσεων όπως θα έλεγε και ο γνωστός φυσικός Μάνος Δανέζης!!! Όλα όσα έχουν συμβεί είναι απλά μια Φανταστική Ιστορία, άλλωστε Παρελθόν και Μέλλον δεν υπάρχουν. Το παρελθόν είναι διαμορφωμένες μνήμες που έχουμε Τώρα στο κεφάλι μας, ενώ το μέλλον είναι υποθετικά σενάρια και προβλέψεις που έχουμε πάλι Τώρα στον εγκέφαλό μας. Πάντα ζούμε στο Αιώνια Μεταβαλλόμενο Παρόν, πάντα βρισκόμαστε στο Τώρα μέσα σε ένα γιγαντιαίο Αιθερικό Πλέγμα που ενώνει τα πάντα κι αποτελεί τον Ιστό των Ονείρων του Δημιουργού που είναι γνωστός και ως Γιαλνταμπαώθ ή Σάκλας. Αυτός ο αστρικός Ιστός των Ονείρων ονομάζεται Web of Wyrd και μεταβάλλεται συνεχώς στο Αιώνιο Παρόν, η κυκλική του κίνηση σχετίζεται με τον αριθμό Εννέα και με την Εντροπία που σταδιακά θερίζει τα πάντα στο εικονικό σύμπαν και ξαναφυτεύει νέες δημιουργίες. Όλο αυτό το σύστημα είναι το Ερπετό που Τρώει την Ουρά του ή ο Κρόνος/Χρόνος που Τρώει τα Παιδιά του. Οι Δαίμονες/Άγγελοι του Δημιουργού Σαμαέλ αποτελούν τον άξονα του τροχού της μετενσάρκωσης σε αυτόν τον Ιστό που ονομάζουμε Σύμπαν. Κάθε ανθρώπινη Ιεροτελεστία και Τελετή γίνεται μόνο για να εξυπηρετήσει αυτούς τους Δαίμονες που τρέφονται επίσης από την Ζωτική Ενέργεια της λατρείας και της Πίστης. Το Μάτι της Πυραμίδας είναι η Δίνη (Vortex) από το οποίο τίποτα δεν ξεφεύγει. Στο τέλος του μεγαλύτερου Κύκλου Έρχεται ο Τελικός Θερισμός, η Μεγάλη Συγκομιδή του Lifeforce κάθε ζωντανής ύπαρξης που αποτελεί Εικόνα του Αρχικού Θεού και Πηγή της Αιώνιας Ζωτικής Ενέργειας που είναι το Ύδωρ της Αθανασίας. Τα φυτά, τα ζώα και ο άνθρωπος θερίζονται σαν τα καλαμπόκια και τότε έρχεται η στιγμή του Μεγάλου Restart στον Εικονικό Κόσμο του Σαμαέλ.

  13. Ανώνυμος 10/15/2016 @ 4:01 ΜΜ

    Η UNESCO αποφασισε με ψηφισμα οτι το ορος του ναου και το δυτικο τειχος θα αναφερονται πλεον με τα αραβικα τους ονοματα. Ο Νετανιαχου αντεδρασε και δηλωσε ‘what’s next? A unesco decision denying the connection between butter and jelly? BATMAN AND ROBIN? rock and roll? (Δεν ειχα δωσει σημασια μεχρι που ειδα τηναναρτηση του ‘Μαντις’ περι τζοκερ κλπ.
    Το τανκς στο βιντεο εχει τον αριθμο 148
    UNESCO list 148 αναφερεται στην Ιερουσαλημ καθως τα μνημεια παγκοσμιας κληρονομιας απο ουνεσκο ειναι αριθμημενα

  14. Ανωνυμος 10/16/2016 @ 10:29 ΠΜ

    Για τη μάγισσα στη πυρά…

  15. Επειδή σε όλους αξίζει και ανήκει μια θέση στην κόλαση… See You In Hell !!!

    https://www.youtube.com/watch?v=72hUjcSS0NA

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*