Διαφημίσεις

Δυναμική απάντηση θα έδινε η Γερμανία σε περίπτωση που χώρα – μέλος του NATO δεχόταν επίθεση από τη Ρωσία, σύμφωνα με τον Γερμανό υπουργό Εξωτερικών Φρανκ Βαλτερ Σταϊνμάιερ.

Η απάντηση του επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας δόθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, σε ερώτηση ευρωβουλευτή.

Ο Μαρκ Πρίτσαρντ, Βρετανός ευρωβουλευτής του κεντροδεξιού, κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος, ρώτησε τον κ. Σταϊνμάιερ εάν η αντίδραση της Γερμανίας θα ήταν «ισχυρή ή ήπια» σε περίπτωση, για παράδειγμα, επιθετικής ενέργειας από πλευράς Ρωσίας.

«Μπορώ να σας απαντήσω τάχιστα και να πω: ισχυρή», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός.

Αυτό όμως που δεν μας είπε ο Γερμανός υπουργός εξωτερικών είναι με πιο στρατό θα απαντήσει»ισχυρά» η Γερμανία στη Ρωσία. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο γερμανικός στρατός είναι για τα πανηγύρια. Εκτός εάν οι Γερμανοί έχουν κάνει μυστικές προετοιμασίες. Το συνηθίζουν αυτό εξάλλου…

tribune.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “Οι Γερμανοί δήλωσαν έτοιμοι (και ικανοί) να πολεμήσουν τη Ρωσία”
  1. Ο/Η Οὐ καταισχυνῶ τὰ ὅπλα τὰ ἱερὰ, οὐδ' ἐγκαταλείψω τὸν παραστάτην λέει:

    τελικα οι γερμανοι ξεπερναν σε γελοιοτητα και την κατοχικη κυβερνηση τσιπρα καμμενου!

  2. Γιατί να μην είναι έτοιμοι;Το΄χουν ξανακάνει, αυτή τη φορά θα ακούσουν και το δελτίο καιρού πριν ξεκινήσουν…Αντε Χαϊβάνια καλό ψόφο…

  3. Στον Β’ παγκόσμιο ισοπεδώθηκε η Δρέσδη , μια Γερμανική πόλη απο τους συμμάχους. Τώρα αν ξαναπουλήσουν μαγκιά οι άμυαλοι και καβαλλημένοι Γερμανοί και ειδικά στους Ρώσους , όλη η Γερμανία θα γίνει Δρέσδη . Οι Γερμανοί δεν πήραν το μάθημα τους και προτιμούν να ζούν σε μια εικονική πραγματικότητα παρά στον αληθινό κόσμο.

  4. Η Γερμανία πρέπει να βομβαρδίζεται κάθε 50 χρόνια, δεν έχει σημασία να ξέρεις τον λόγο. Τον ξέρουν αυτοί. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ .
    ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΘΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΟΥΝ ΛΙΓΟ.

  5. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΟΙ ΟΥΝΟΙ ΤΙ ΠΑΘΑΝΕ ΤΟ 1945 ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ …. ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΟΥΤΕ ΘΥΛΗΚΙΑ ΓΑΤΑ ΑΓΑΜΗΤΗ …ΤΟ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΝ ΠΟΛΥ !!!!

  6. Η Γερμανία υπόδουλη από το 1945 στους Σιωνιστές. Η Εταιρεία που ονομάζεται Ομοσπονδιακό κράτος Γερμανίας μόνο Εθνικοσοσιαλιστική και γερμανική δεν είναι.
    Ανίκανοι οι σχολιαστές να αντιληφθούν κάποια πράγματα! Επιχαίρουν γιαα τους συμμάχους που βομβάρδιζαν την Δρέσδη ακόμα και όταν είχε ισοπεδωθεί.
    Επιχαίρουν για τους βιασμούς ακόμα και πολύ νεαρών ή μεγάλης ηλικίας γυναικών. Επειδή έτσι μάθανε
    ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ και για το καλό αυτών των ανθρώπων δεν θα λυγίσουμε, δεν θα υποχωρήσουμε και δεν θα χάσουμε το κουράγιο μας(Χίτλερ)
    Εχθρός μου δεν είναι οι Γερμανοί. Εχθρός μου είναι αυτή η διεθνής κλίκα που έλεγε ο Χίτλερ.
    Καταλαβαίνω γιατί τόσοι πολλοί Γάλλοι πολέμησαν για τον Χίτλερ και όχι για το σιωνιστικό κράτος της Γαλλίας.
    Σήμερα η Ε.Ε. επιβάλλει την φυλετική επιμειξία και την διάλυση των Εθνών. Καλά στην Γερμανία οι αντιναζιστικοί νομοι είναι οι πιο ακραίοι.
    ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΘΕΕ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΩΝ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΛΛΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΑΥΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.(ΧΙΤΛΕΡ, 1942)
    Εύχομαι στους Γερμανούς την απελευθέρωση τους από τους Εβραίους καθώς και των υπολοίπων Ευρωπαικών λαών.
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΔΙΚΑΙΟ.

    1. Ο/Η Οὐ καταισχυνῶ τὰ ὅπλα τὰ ἱερὰ, οὐδ' ἐγκαταλείψω τὸν παραστάτην λέει:

      φιλε βασιλη και ο χιτλερ ηταν γραναζι της ιδιας μηχανης ο παππους ΜΠΟΥΣ του εδινε πετρελαιο.

      1. Από που αποδεικνύεται αυτό;; Και εκτός των άλλων γιατί στρεφόμαστε κατά του Εθνικισμού και της απελευθέρωσης κάθε Έθνους;;Γιατί υποστηρίζουμε τον Τσωρτσσιλ και τους βιαστές του Κόκκινου στρατού;;

  7. δυστυχως, η ιστορια, θα επαναληθφει και δευτερη φορα ΚΑΙ σαν φαρσα, ΚΑΙ σαν τραγωδια… κριμα τα παιδακια, κρεας για σκοποβολη… Ο – Μ.Τ.Φ – Παγκαλος : “ΓΕΡΜΑΝΟΣ = ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *