09:27 - 08/10/2016

Οικονομολόγοι προειδοποιούν: Οι ΗΠΑ καταρρέουν και παίρνουν μαζί τους όλον τον πλανήτη

Διαφημίσεις

Τι κρύβει η υπόθεση της Deutsche Bank;

Πρόκειται για οικονομικό πόλεμο μεταξύ ΗΠΑ και ΕΕ ή πρόκειται για πόκερ, προκειμένου να προωθηθεί η διατλαντική ένωση;

Ο Γερμανός ειδικός σε οικονομικά θέματα, Ernst Wolff, προειδοποιεί σε
συνέντευξή του, στον γερμανόφωνο τμήμα του Sputnik, σχετικά με τις συνέπειες για το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα.
Ερωτηθείς αναφορικά με το τι κρύβεται πίσω από το δράμα της Deutsche Bank, ο Wolf απαντά ευθαρσώς «η πολιτική της παγκόσμιας αποσταθεροποίησης, την οποία προωθούν οι ΗΠΑ».

«Οι Αμερικανοί έχουν τεράστια εσωτερικά προβλήματα. Έχουν σχεδόν 20 τρις δολάρια δημόσιο χρέος. 60 εκατομμύρια Αμερικανοί ζουν από συσσίτια. Η υποδομή του κράτους καταρρέει, ενώ το πολιτικό κατεστημένο γίνεται όλο και πιο μισητό στους πολίτες.

Αλλά και στην εξωτερική πολιτική έχουν χάσει την θέση τους ως παγκόσμια υπερδύναμη.

Αντί όμως να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση, προσπαθούν να βλάψουν τους αντιπάλους τους στην παγκόσμια αγορά», αναφέρει ο Γερμανός Οικονομολόγος και αναρωτιέται:
2222
«Στο στόχαστρο έχει μπει η ΕΕ. Αλλά η Ευρώπη δεν είναι ο σημαντικότερος εταίρος των ΗΠΑ; Αυτό δεν είναι λίγο παράδοξο; Δεν βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για την TTIP;»

Ο Wolf είναι πεπεισμένος: «Από την TTIP κερδίζουν πάνω απ’ όλα οι Αμερικανοί (σ.σ. οι παγκοσμιοποιητές που κυβερνούν στην πραγματικότητα μέσω της Ουάσινγκτον). Όσοι πολιτικοί αντιδρούν στο τέλος θα αναδιπλωθούν και η TTIP θα έρθει.

Ωστόσο, παίζουν με την φωτιά. Η Deutsche Bank είναι από τους σημαντικότερους παίκτες στο διεθνές οικονομικό ‘καζίνο’. Αν καταρρεύσει, τότε καταρρέει ολόκληρο το οικονομικό σύστημα. Αυτό δείχνει πόσο απεγνωσμένοι είναι αυτή την στιγμή οι Αμερικανοί».

Εν κατακλείδι λοιπόν το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα απειλείται με κατάρρευση μέσω των υπερχρεωμένων. Μήπως όμως αυτός είναι ο στόχος, προκειμένου να επιβληθεί «παγκόσμια» κυβέρνηση ως εναλλακτική λύση μέσω διαηπειρωτικών ενώσεων, όπως η TTIP;

Σημειώνεται πως στην γερμανική Τράπεζα επιβλήθηκε το πρόστιμο ύψους έως και 14 δισεκατομμυρίων δολαρίων, διότι πωλούσε, όπως ισχυρίζονται οι ΗΠΑ, με παραπλανητικό τρόπο τιτλοποιημένα στεγαστικά δάνεια,
Από τον Ιούλιο του 2015 έχουν πραγματοποιηθεί 9.000 απολύσεις και έπονται 1.000.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank, ο οποίος διαπραγματεύεται με τις ΗΠΑ τη μείωση του προστίμου – ρεκόρ, έχει ξεκαθαρίσει: Αν η Deutsche Bank καταστραφεί, τότε επαπειλείται μια παγκόσμια τραπεζική κρίση, γράφει η Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ).

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΑΙΓΙΩΤΗΣ 10/08/2016 @ 1:40 ΜΜ

    Αντε αντε να τελειωνει σιγα το αμερικανικο ψεμα μας τα εχουνε ζαλισει με το ψευτοκωλοχανειο τους οι βλαχοφονιαδες και να αναδυθει ηγετιδα δυναμη η ΕΛΛΑΔΑ….(ξερω ξερω ειμασται μια κοτσυλια στο χαρτη πως θα γινει αυτο?Δεν χρειαζεται να εισαι τεραστια χωρα για να κυβερνας το κοσμο αρκει να εχεις κατι που δεν εχουν οι αλλοι και εμεις τα εχουμε ολα ο νοων νοοειτω….)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*