Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΦΩΤΙΣΗ”
  1. αγαπητοι φιλοι….Δεν λεω οτι ο τυπος δεν ειναι μαστορας,ισα-ισα ειναι ενας γαματος χριστιανοθεοσοφιτης.Σαν να διαβαζω Ρουντολφ Σταινερ[ο Ιησους ηταν ενας μεγαλος δασκαλος,ενσαρκωσεις κλπ ]με στοιχείο βουδισμου [ενσαρκωσεις και εδω ,αταραξια νου κλπ]…..Αληθεια σας λεω….δεν τα γραφω για να τον τρολαρω,ετσι;;;;……….Τωρα αν ακουευ κανεις ,που εχει διαβασει πλατωνα οτι ΄΄η ψυχη έιναι το κουκουλι του πνευματος”” πειτε μου αδελφια τι να σχολιασει;;;ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΩ ,ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΦΕΤΗΡΊΑ —ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΕΛΕΙ……………………..επισης οταν μιλαει για τις ΣΑΠΙΕΣ ΑΡΧΟΥΣΕΣ ΤΑΞΕΙΣ[πολυ σωστα] δεν μας λεει τον τροπο αντιδρασης του λαου ,ωστε να διωξουμε αυτην καφριλα,αλλα μας λεει να φτιαξουμε νοητικο σωμα και οταν πεθανουμε να σπασουμε τον καρμικο κυκλο των ενσρκωσεων….ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ …ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΡΝΟΥΝΕ…αλλα τι μας νοιαζει εμας;..εμεις δεν προσκολουμαστε πουθενα,εχουμε μια δουλεια να κανουμε στην γη,να φωτιιστουμε….αυτα δεν λεει;;;;;;;;;;……………Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΟΛΗΣΗ;;;Να ενα καλο ερωτημα…και ενα τελευταιο,η φυγη του λαου απο τις πολεις στα χωρια οπως μας προτεινει ο φιλος μας ,ειναι αραγε η λυση;Γιατι αραγε να μην διωξουμε εμεις τους κακους και να ζησουμε ησυχοι στις πολεις μας.;;;;;;;τελος παντων…καλη σας νυχτα αδελφια…

  2. Προς αγαπητό PANDARO..
    Σ εχω παρακολουθησει σε πολλα σχόλια σου στα κατοχικά νέα όπως επίσης
    έχω ακούσει τα βιντεάκια που είναι στο συγκεκριμένο άρθρο και έχω
    διαβάσει και το βιβλίο Ο κατακλυσμός του Νώε στον νου των ανθρώπων. Θα
    ήθελα πραγματικά να σε ρωτήσω τα εξής. Στο συγκεκριμένο σχολιο που
    έχεις κάνει γράφεις ότι “δεν τα γράφω αυτά να τον αποδομήσω”. Θα ήθελα
    να σε ρωτήσω πρώτα απ’ όλα τι είναι αυτό που πιστεύεις ότι έχεις
    δόμησει στη ζωή σου ώστε θα μπορουσες να το αποδομήσεις, δηλαδή με λίγα
    λόγια τι είναι αυτό που πιστεύεις ότι είναι δικό σου ώστε θα
    μπορούσες να το αποδομήσεις.
    Επίσης βλέπω οτι γνωρίζεις πολύ καλά τη
    λέξη τρολλάρω. Την λέξη αυτή την γνωρίζεις πάρα πολύ καιρό?
    Ακόμα αναφέρεσαι στην λέξη επαναστατικότητα και μάλιστα ρωτάς αν η
    επαναστατικότητα είναι μια προσκόλληση. Προφανέστατα αν κατάλαβα το
    ύφος σου είσαι υπέρμαχος της επαναστατικότητας. Κι επειδή είσαι
    υπέρμαχος της λέξης επαναστατικότητας λέγοντας οτι θέλεις να διώξεις
    τους κακούς και ότι θέλεις να ζήσεις ήσυχα στις πόλεις, πραγματικά
    χωρίς να σε τρολλάρω και χωρίς να ξέρω επί της ουσίας τι έχεις δόμησει
    στη ζωή σου ώστε να δικαιούσαι να το αποδομήσεις.
    Εάν όμως νιώθεις ιδιαίτερα ικανός ή ιδιαίτερα επαναστάτης, βγες δημόσια όπου νομίζεις, πες είμαι ο Πάνδαρος που δεν τρολάρεις και ότι θες να πας να διώξεις τους κακούς
    που είναι στις πόλεις και με μπροστάρη εσένα Πανδαρε να σε
    ακολουθήσουν όσοι σε ακολουθήσουν να διώξετε τους κακούς.
    Όσο για εμάς τους υπόλοιπους που προσπαθούμε να μάθουμε πέντε πράγματα σ’αυτή
    τη ζωή δηλαδή ποιοι είμαστε, γνώσεις που μας οδηγούν ανοίγοντας μας τα
    μάτια προς την αυτογνωσία όπως τον μάστορα που προαναφέρεσαι ή αλλιώς
    στον γαμάτο χριστιανόθεόσοφίτη σαν να διαβαζεις Ρουντολφ Σταινερ, [ο
    Ιησους ηταν ενας μεγαλος δασκαλος,ενσαρκωσεις κλπ ] με στοιχείο
    βουδισμου [ενσαρκωσεις και εδω ,αταραξια νου κλπ], σίγουρα σε
    πιστεύουμε επειδή είσαι ντόμπρος άνθρωπος ευθης, και πάνω από όλα
    επαναστάτης κρυμμένος πίσω από το laptop σου, να δικάζεις και να
    καταδικάζεις γνώσεις που μπορούν σε όλους εμάς τους υπόλοιπους που δεν
    είμαστε τόσο γαμάτοι μάστοροι σαν κι εσένα να προσπαθούμε να ανοίξουμε
    λίγο τα κλειστά μάτια μας που φρόντισαν όλες οι εξουσίες με έντεχνο
    τρόπο, μήπως τελικά μπορέσουμε να καταλάβουμε ποιοι είμαστε και τι
    ηρθαμε να κάνουμε στη σύντομη φυσική ζωή μας.
    ΥΓ. Επειδή είμαστε πολύ περαστικοί από αυτή τη ζωή, το ταμείο
    είναι πάρα πολύ κοντά για όλους μας.

  3. Aγαπητε φιλε….με πιανεις σε δυσκολη φαση…απο το πρωι στις εφτα εχω φαει την βροχη της αρκουδας, ειχα δυο δυσκολες περιπτωσεις στην δουλεια που παραλιγο να σου ζηταγα κανα πακετο τσιγαρα γιατι θα ημουν πισω απο τα καγκελα ,αν στραβωνε κιαλλο…χαχαχαχα…μετα αφου δεν ειχα φαει τιποτα …με κερασανε οι συναδελφοι μεζε,εγω εβαλα τα τσιπουρα…χαχαχαχαχα πηγα σπιτι στις εξι ,η γυναικα μου μου την επεσε γιατι βρωμαγα σαν γερομπεκρης….αχαχαχαχα,ετσι ειπε…..ταυτοχρονα μου ζητησε μια κατοσταρικουμπα να τους παω κομμωτηριο γιατι εχουν κλεισει ραντεβου….χωρις βεβαια να ρωτησει αν εγω ο μαλακας τα εβγαλα και πως τα εβγαλα…χαχαχαχα…Σου περιγραφω την καθημερινοτητα μου…….και μολις ηρθα διαβαζω εσενα,,,,,,,εγω αγαπητε φιλε δεν ειμαι τρολακιας…εγω γραφω και μιλαω οπως αισθανομαι…..ΕΙΣΑΙ ΠΛΑΤΩΝΙΣΤΗΣ;;;;ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ…ΕΙΣΑΙ ΣΤΩΙΚΟΣ ;;;;ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ,,,ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΣ;;; ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ….ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΦΡΕΣΚΑ…..ΕΙΣΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ;;;ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ…..ΑΡΑ ΤΙ ΜΕΝΕΙ;;;;;;;;;;ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ…..Βγαζουμε ολη την Ελλαδα εξω…. και μενει ο ΒΟΥΔΙΣΜΟΣ,με τον διαλογισμο του και την αταραξια του….και τα τσακρα του,καθως και η ΘΕΟΣΟΦΙΑ, με τους μεγαλους Διδασκαλους που ενσαρκωθηκαν …για να μας σωσουν………..ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ…..Ακου τωρα τον φτιαγμενο με τσιπουρα εκτελωνιστη PANDARO που εχει διαβασει ΠΛΑΤΩΝΑ………..οταν πεθανουμε ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ παρομοιαζε την ΨΥΧΗ σαν ενα αρμα με ενα ασπρο αλογο το [επιθυμητικό μέρος της ψυχής]…..ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΑΛΟΓΟ [το θυμοειδές μέρος της ψυχής] κΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΗΝΙΟΧΟ [λογιστικο μέρος της ψυχής] ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΜΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΡΜΑ…χαχαχαχαχα..ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ;;;;;;;ΝΑ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΘΥΜΟΕΙΔΕΣ μέρος της ψυχής,Μεσω βουδιστικης αταραξιας….ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΟ ΑΡΜΑ ΘΑ ΤΟΥΜΠΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΤΟ ΑΡΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ Ο ΗΝΙΟΧΟΣ ΤΑ ΔΥΟ ΑΛΟΓΑ ΣΕ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ…..στο λεει ενας παλιος αλογομουρης οπως εγω…..χαχαχαχαχα τελεταιο θα εβγαινε το ΒΟΤΔΙΣΤΙΚΙΠ αρμα σου μπαρμα….ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΘΑ ΓΥΡΙΖΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ …Αλλα αν θα ειχες διαβασεις πλατωνα θα ηξερες οτι αν εσπαγες τον κυκλο των ενσαρκωσεων ,το επαθλο σου θα ηταν ….Η ΑΙΩΝΙΑ ….ΜΑΣΤΟΥΡΑ…χαχαχαχα ΘΑ ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΣ ΤΗΝ ΓΑΜΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ…….ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΔΕΛΦΕ…ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΝ….ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΨΥΧΗ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ Αυτα λεει η Ελλαδα ….ΕΣΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ….παω να κανω ενα μπανιο να συνελθω και να παρω την οικογενεια απο το κομμωτηριο….

  4. Τελικά δεν ξέρω πραγματικά αν θα κάνεις την επανάσταση όπως λες, ή τελικά θα μείνεις στα τσίπουρα!! Και στο τέλος την επανάσταση θα την κάνεις από τα ιντερνετ καφέ όπως οι πιτσιρικάδες μέρα-νύχτα πολεμάνε και φραπέ-τσιγάρο και αρκετό χαχαχα!
    Αλλά λόγω γνώσης, να σηκώνεσαι που και που να ξεπιάνεσαι.. Ξέρεις για τις αρθρώσεις… Να μην χρειαστεί να στραφείς στα υαλουρονικά οξέα! Που τώρα τελευταία ανακαλυψαμε ότι χωρίς αυτά δεν θα χουμε καλές αρθρώσεις..
    Όσο γι αυτά που επικαλείσε, να σοβαρευτούμε λίγο-γιατί στη ζωή χρειάζεται και το καλαμπούρι και η σοβαρότητα ο Βούδας δίδαξε τη μέση οδό. Οι αρχαίοι Έλληνες δίδαξαν το παν μέτρον άριστον. Δε νομίζω να υπάρχει διαφορά μεταξύ αυτών των δύο διδασκαλιών. Όσο τώρα για το θυμοειδές μέρος της ψυχής, έχεις βρει πολλούς ανθρώπους στη ζωή σου, Ή ακόμα και εσύ ο ίδιος που να εργάζεστε στην καθημερινότητά σας ειτε στον ύπνο ειτε στο ξύπνιο σας, εκτός από το θυμοειδές μέρος της ψυχής? Ή πραγματικά πιστεύεις ότι τα κέντρα εξουσιών πάνω στον πλανήτη θα σας αφησουν να εργαστείτε και να ταυτίστείτε απαντες με οποιοδήποτε άλλο μέρος της ψυχής σας εκτός από το θυμοειδές?
    Μήπως λέω έχεις καταλάβει μετά από αυτούς τους τεράστιους δάσκαλους που επικαλέστηκες, όπως Πλάτωνας Σωκράτη, πυθαγόρα, Βουδα, ερμης τρισμέγιστο, και πανω απ ολα ιησους χριστός λέω εάν, κάποιος από αυτούς σήμερα ήταν ανάμεσά μας, από οτι έχεις αντιληφθεί και πιστεύω τουλάχστον αυτό το εχεις αντιληφθεί, οτι η γη ετοιμάζεται να κανει πηλικο, ξερεις τι εννοώ, οτι δηλ ετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα. Λέω εάν κάποιος απ’ όλους αυτούς ήτανε ξανά αναμεσά μας θα προσπαθούσε να σας μιλήσει με άλλον τρόπο και να πει άλλα λόγια?
    Ή θα προσπαθούσαν να μας ενημερώσουν από τη μία πως να οδηγηθούμε στην αυτογνωσία με συγκεκριμένους δρόμους και τρόπο και από την άλλη θα μιλούσαν για τη φεδρότητα όλων των εξουσιών πράγμα το οποίο εσύ ο ίδιος απ ότι έχεις πει το έχεις καταλάβει?
    Πραγματικά σου εύχομαι τα λόγια αυτά που διαβάζεις μην αφησεις να σου περασουν τοσο ευκολα και απλά. Καλη ψυχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *