Διαφημίσεις

Οι Κινέζοι βρήκαν αποδείξεις για την εξωγήινη καταγωγή τους

Τα αποτελέσματα μιας γενετικής ανάλυσης έδειξα ότι περίπου το 40% των Κινέζων προέρχονται από τρεις «υπερ προγόνους» και με ουράνιες δυνάμεις.

Οι περισσότερες κοινωνίες στον κόσμο κληρονομούν το επώνυμο του πατέρα, μια μέθοδος που γεννήθηκε στην Κίνα, πριν από 5.000, και πλέον, έτη. Στη χώρα αυτή υπάρχει μια θεωρία σύμφωνα με την οποία τα περισσότερα επώνυμα προέρχονται από οκτώ μεγάλες φατρίες της αρχαιότητας, οι οποίες με τη σειρά τους ήταν απόγονοι των δύο θρυλικών αυτοκρατόρων Yan και Huangdi.

Οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Νοτιοκεντρικής Κίνας (CSU) διεξήγαγαν μια γενετική μελέτη σε 2.415 ανθρώπους που ανήκουν στην εθνοτική ομάδα, στην οποία ανήκει πα΄νω από το 92% του σημερινού πληθυσμού της Κίνας και προσδιόρισε τρεις τύπους «ιχνών» στο χρωμόσωμα Υ, που ονομάζονται O3a1c, O3a2c1 και O3a2c1a.

Αυτή η έρευνα έδειξε ότι περίπου το 40% των κινέζων προέρχονται από τρεις «σούπερ προγόνους» που έζησαν κατά τη Νεολιθική περίοδο. Επιπλέον, τα στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχει σχέση μεταξύ του γενετικού υλικού και των ονομάτων των ατόμων, το οποίο κατάφερε να αποδείξει τη σχέση με τους τρεις αυτοκράτορες, Yan, Huangdi και Chi You. Αν και στον τελευταίον πιστώνεται μικρότερος αριθμός απογόνων διότι έχασε τον πόλεμο εναντίον του Huangdi και οι κληρονόμοι του αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν σε άλλες χώρες.

Οι Yan και Huangdi αποτελούν μέρος της αρχαιότερης ιστορίας της Κίνας. Ένας Yan, γνωστός και ως Shennong ( «Ο Θείος Αγρότης» στα κινέζικα), θεωρείται ως αυτός που ανέπτυξε τη γεωργία, εφηύρε το άροτρο και προσδιόρισε τα θεραπευτικά και τα δηλητηριώδη φυτά, ορισμένα εκ των οποίων δημιούργησε προσωπικά ο ίδιος.

Από την άλλη πλευρά, ο αδελφός του ο Huangdi είναι γνωστός ως «Ο Κίτρινος Αυτοκράτορας» και απεικονίζεται ως ένας αθάνατος δικαστής, ως ο θεός του βουνού και του κέντρου της Γης. Επιπλέον, ορισμένοι πιστεύουν ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν υπεύθυνος για την παραδοσιακή κινεζική ιατρική και για την αριθμητική.

kavalarissa.eu



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Οι Κινέζοι βρήκαν αποδείξεις για την εξωγήινη καταγωγή τους”
  1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΝ ΤΩΝ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟ 5000 Π.Μ.Χ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΜΕ 50% ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ DNA ΚΑΙ 50% ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA.
    ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΑΛΩΣΤΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΚΙΝΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ “ΓΙΟΥΝΑΝ” ΚΑΘΩΣ ΠΡΙΝ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΛΕΓΟΤΑΝ ΕΤΣΙ.
    ΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΘΝΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΑΥΤΩΝ.
    1. ΜΕΛΑΝΑ ΦΥΛΗ
    2. ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΗ
    3. ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΦΥΛΗ

    1. α ξύπνα ρε χαμένε … σε βιάζουν κάθε μέρα….όχι οι δράκοι….οι έξυπνοι γήινοι σε γαμάνε

  2. ακόμα μια εμπεριστατωμένη μελέτη και έρευνα που αποδυκνεύει περίτρανα ότι οι κινέζοι είναι εξωγήινοι

  3. ….και θα μας τα ξαναπρίξετε τωρα οτι τα κίνεζα ειναι η δρακονιανή φυλή, του κρόνου και θα μας δώσετε την ιδια καραμέλα που οι αρχαίοι ειναι του καλού, ενω οι άλλες φυλές του κακού,έτσι κι ο γιαχβιέ…και ΠΑΠΑΡΙΕΣ….
    ΤΟΝ ΔΑΡΒΙΝΟ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΖΩΑ ΑΝΕΞΕΛΙΞΙΜΑ?
    δε θα ρθει να σας σωσει ο Διας κι Ο Απόλλωνας ΒΟΔΙΑ.

  4. Που ειναι η εξωγήινη προέλευση του τίτλου? Ολοι μας καταγόμαστε από ένα αριθμό προγόνων που όσο πιο πίσω πάς λολο και μικραίνει. Για σανοφαγους ψάχνει η kavalarissa. Θα βρει, αφθοnoύν άλλωστε

  5. ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΛΕΕΙ ΟΙ [ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ] ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΝΟΣ ΚΙΝΕΖΟΥ….ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ [ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ] ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ [ ΜΕ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ] ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ … ΥΓ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΙΔΙΑ ΚΙΝΕΖΑ ΓΥΝΑΙΚΑ …ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek