Διαφημίσεις

«Ως πάπας συνεχίζω να συνοδεύω ποιμαντικά ομοφυλόφιλους», δήλωσε ο Φραγκίσκος κατά την διάρκεια της πτήσης του παπικού αεροσκάφος με το οποίο επέστρεφε στο Βατικανό μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στη Γεωργία και το Αζερμπαϊτζάν.

Ο Φραγκίσκος πρόσθεσε πως κατέβαλε προσπάθειες ώστε οι πιστοί αυτοί «να προσεγγίσουν τον Κύριο» και πως «αυτό πρέπει να γίνεται όπως θα έκανε ο Ιησούς, ο οποίος δεν θα έλεγε ποτέ «φύγε επειδή είσαι ομοφυλόφιλος»».

Ο Αργεντινός ποντίφικας αποκάλυψε ότι πέρυσι έκανε δεκτό στο Βατικανό έναν Ισπανό νέο ο οποίος γεννήθηκε γυναίκα, αλλά όπως του είπε ένιωσε την ανάγκη κι επέλεξε να αλλάξει φύλο. «Τώρα μην γράψετε ότι ο πάπας θα αγιοποιήσει τους διαφυλικούς, διότι ήδη φαντάζομαι τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Πρόκειται για ένα ανθρώπινο πρόβλημα, για ζήτημα ηθικής. Και πρέπει να λύνεται όπως είναι δυνατόν, με την ευσπλαχνία του Θεού, με την αλήθεια, αλλά πάντα ανοίγοντας την καρδιά μας», είπε ο πάπας στους δημοσιογράφους.

Εξάλλου ο λατινοαμερικάνος πάπας τάχθηκε κατά της θεωρίας της «έμφυλης ταυτότητας» καταδικάζοντας «την κακία που μπορεί να εντοπίσει, κανείς, στην διδασκαλία της θεωρίας αυτής».

«Είναι άλλο να έχει κανείς ομοφυλοφιλική τάση, να βιώνει αυτή την κατάσταση ή και να αλλάζει φύλο, και είναι άλλο να διδάσκεται η συγκεκριμένη γραμμή στα σχολεία, για να αλλάξει ο όλος τρόπος σκέψης», πρόσθεσε ο επικεφαλής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

Ερωτηθείς σχετικά με τις εκλογές στις ΗΠΑ, ο Φραγκίσκος τόνισε: «κατά την διάρκεια των προεκλογικών εκστρατειών δεν λέω ποτέ ούτε λέξη. Ο λαός είναι κυρίαρχος και θα πω μόνον αυτό:μελετήστε καλά τις προτάσεις, προσευχηθείτε και επιλέξτε κατά συνείδηση».

crashonline.g



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “«Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΦΥΓΕ»: Ο Πάπας Φραγκίσκος φέρνει τους ομοφυλόφιλους στο Βατικανό”
  1. ONTWS O IHSOUS DEN THA ELEGE FYGE… O IHSOUS DEXOTAN TOYS PANTES K SHMERA H EKKLISIA EXEI ALLIWTHEI POLY. TO OTI TO EIPE O PAPAS AYTO EINAI PROS TIMHN TOY, PAROLO POY SE ALLA THEMATA H KATHOLIKH EKKLHSIA EXEI KSEFYGEI KATA POLY. MHN DAIMONOPOIEITE TOYS PANTES

  2. Ο Χριστος θα τους ειχε αρχισει με το φραγγελιο…..και θα τους ειχε πεταξει εξω απο τον οικο του. Διοτι αυτοι…. εκ του πατρος τους εστι…το Σατανα. Διαβασε βρε πορνογερε ….και λιγο Ευαγγελιο….και μετα μιλα.

  3. Σαφέστατα και δεν θα έλεγε φύγε…ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΗ. ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΑΡΤΑΝΕΙΣ.
    Σωτηρία της ψυχής του ανθρώπου υπάρχει μόνο κοντά στον Χριστό και την εκκλησία. Τα κοσμικά τζιτζιλομπιλόνια μασονικά ομοφυλοφιλίες, λεσβιακά(τύπου Ριάνες, τραβεστί κλπ) κτηνοβασίες, δολοφόνοι, βιαστές κ.α και που ζητάνε όλοι ο Θεός να τους δεχθεί ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ.
    Μετάνοια και στον δρόμο του Θεού. Διαφορετικά Θεομπαίχτες δεν χρειάζόμαστε κ.Πάπα ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΕ.
    Τις μπούρδες και τα παιχνίδια σου τα Εωσφορικά αλλού…

    1. ΕΥΓΕ!ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ,ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΝΑΙ ΜΕΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ(ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΗΣΤΟΣ)ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!!!!
      ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ Ο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!!

  4. Ο ΣΚΑΤΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΑΡΙΣΕΙ…
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΣ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ…
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΣΥΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ…
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕΣΩ ΑΟΡΙΣΤΗΣ ΑΓΑΠΟΛΟΓΙΑΣ.

  5. ο πάπας που το παίζει εκπρόσωπος του Χριστού είναι ένα φίδι του διαβόλου…αυτά που λέει είναι αντίθετα με τη διδασκαλία του Χριστού…ο Χριστός δε θα έλεγε φύγε αλλά θα έλεγε μετανοήστε…μιλάει ο πάπας για μετάνοια? όχι γιατί ο διάβολος που έχει μέσα του δεν γνωρίζει τη λέξη αυτή…Μετάνοια!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *