Διαφημίσεις

Mια …ενδιαφέρουσα ανακοίνωση της ΝΑΣΑ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Mια …ενδιαφέρουσα ανακοίνωση της ΝΑΣΑ”
  1. ΜΟΓΓΟΛΟ ΒΑΣΟΥΛΑ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟΟ EMAIL ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ “ΕΙΔΗΣΗΣ”…

    1. Το ΔΗΛΩΣΕ στην IMGUR ξύπνιε

      https://www.youtube.com/watch?v=n72JUK1ahtk

      https://imgur.com/nRg3DYB

      σε κάθε περίπτωση, αυτό που μετράει εδώ και που η τραγική δυσχέρεια κατανόησης που σε μαστίζει αδυνατεις να δεις, είναι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ και όχι το πώς το είπε.

      τράβα ρούφα το’αυγό σου τώρα

      1. ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΣΤΟ IGMUR. ΕΙΝΑΙ SITE ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΕΣ LOL. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ Mail ΤΟΥ(ΞΑΝΑΛΕΩ) ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΚΑΡΕ ΤΟ ΑΝAΡTHΣΕ ΣΤΟ IGMUR.ΞΑΝΑ LOL.
        ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΤΡΑΩ 40 ΕΠΑΦΕΣ 1ΟΥ ΚΑΙ 20Υ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΝΟΙΑ.
        ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΕΣΥ ΤΩΡΑ

        1. To προτιμώ χτυπητό. Θα εστιάσεις ποτέ σ’αυτό που είπε
          το άτομο αντί να κολλάς στο διαδικαστικό? Μπα ε?
          (μάλλον δε βολεύει)

          1. ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΟΥΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ORIGINAL ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΙΒΑΙΩΝΕΙ (ΞΑΝΑ) ΟΤΙ ΤΟ MAIL ΥΠΗΡΞΕ. ΑΝ ΤΟ ΕΒΓΑΖΕ Ο Julian Assange ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ Ο TYLER ΤΟΥ SECURETEAM

  2. ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΣ ΤΗΣ “ΝΑΣΑ” ΟΝΟΜΑΤΙ PAUL HERΤZ …ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΗΓΗ OTI ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕ, ΑΛΛΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΑΝ ΦΗΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΤΩΣ…
    =============
    Όχι, ξανά όχι, δεν ανακαλύψαμε εξωγήινους στην Ευρώπη (δορυφόρος του πλανήτη Δία). Αυτο δεν θα έπρεπε να σοκάρει κανέναν. Σας είπαμε πολλές φορές ότι η σημερινή ανακοίνωση δεν θα έχει σχέση με εξωγήινους. Αλλά κάθε φορά που κάνουμε τετοιες ανακοινώσεις στα ΜΜΕ, αναπόφεκτα ολοι εσεις νομίζετε οτι θα έχουν σχέση με εξωγήινους. Γι’αυτο θα σας πω ενα μικρό μυστικό. Η “ΝΑΣΑ” κυριολεκτικά δεν πρόκειται ποτέ να κάνει μια συνέντευξη τύπου ανακοινώνοντας οτι ανακάλυψε εξωγήινους. Επειδή ποτέ δεν πρόκειται να ανακαλύψουμε εξωγήινους. Οι εξωγήινοι πρόκειται να ανακαλύψουν εμάς, και οταν συμβεί δεν θα είναι όμορφο. Αυτο σας το εγγυομαι. Δεν θα υπάρχει βεβαίως και χρόνος για να οργανωθεί μια συνέντευξη τύπου σχετικά με αυτό. Πιθανόν δεν θα βρειτε χρόνο ουτε καν για να ανοιγοκλείσετε τα μάτια σας. Απλώς μια φλογερή λευκή αστραπή στον ουρανό και μετα τα φωτα σβηστά, τελος! Οσον αφορά το σύμπαν, σχετικά μιλώντας, εμεις είμαστε έμβρυα. Ο Θεος γνωρίζει οτι δρούμε έτσι. Εννοώ εσείς βλέπετε τα ίδια σκουπίδια με εμας, σωστά; Θα ανέχοσασταν οτιδήποτε απο αυτό; Εαν είσασταν αυτοί; Ξέρω σίγουρα ότι όχι! Ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Είμαστε βασικά έμβρυα και όταν παρουσιαστούν οι ενήλικες – και θα παρουσιαστούν αργά ή γρήγορα – τότε το παιχνίδι τελειώνει. Στο καλύτερο δυνατό σενάριο, θα εξαφανιστούμε απο τον πλανήτη πριν αυτοί επέμβουν σε εμάς. Επιθυμείτε μια ανακοίνωση για εξωγήινους;; Αυτή ειναι: Προσέξτε τι επιθυμείτε. Εαν εσείς γνωρίζατε εστω και ενα μικρο κλάσμα απο τα σκατα με τα οποια ασχολούμαστε, τοτε δεν θα ξανακοιμώσασταν ήσυχοι. Σας το υπόσχομαι!!!

    1. Στο βίντεο παρουσιάστηκε μεταφρασμένο αυτό που είπε…
      Αν θα έβλεπα κάτι σαν σοκαριστικό (που τίποτα δε με σοκάρει απο τους κυρίους) θα ήταν η τελευταία φράση του…Δηλαδή τι κάνετε ρε μάγκες που δε γνωρίζουμε και αν το γνωρίζαμε θα χάναμε τον ύπνο μας; Το ότι μοντάρετε τις εικόνες από Αρη, Σελήνη κλπ πριν τις δημοσιοποιήσετε (για να μη φανούν αυτά που δε θέλετε) το ξέρουμε… τι άλλο κάνετε δηλαδή?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *