Διαφημίσεις

Πες « ΟΧΙ » στον εθισμό στο αλκοόλ!

Εξαλείφει τη λαχτάρα για αλκοόλ!

Αναπλάθει τα κατεστραμμένα κύτταρα του ήπατος!

Απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα!

Ηρεμεί το νευρικό σύστημα!

Καμία μυρωδιά ή γεύση!

Ενα αποτελεσματικό προϊόν που απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα και μετριάζει τη λιγούρα για αλκοόλ. Το εκχύλισμα ηλεκτρικού οξέος και ακακίας που περιέχονται στο Alcostopex απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα μετά την κατανάλωση αλκοόλ και έχει μια αναγεννητική επίδραση.

Ένα ακόμα εξαιρετικό συστατικό – εκχύλισμα αγκινάρας – βοηθά την καταπολέμηση της ψυχολογικής εξάρτησης από το αλκοόλ. Η πατενταρισμένη φόρμουλα Alcostopex περιέχει επίσης βιταμίνη Β6, καθώς το έλλειμμα της είναι κοινό σε όλους τους αλκοολικούς. Με την παροχή αυτής της βιταμίνης στο σώμα, το Alcostopex μετριάζει την αλκοολούχα ψύχωση και μειώνει δραστικά την επιρροή της στην κατανάλωση αλκοόλ.

Το Alcostopex δεν έχει χαρακτηριστική γεύση ή οσμή – μπορεί να διαλύεται εύκολα στο νερό. Δεν προκαλεί ούτε άρνηση ούτε εθισμό.

alcostopex-relieves-alcohol-cravings-removes-toxins-regenerates-cells-20-sachets-exclusively-from-03

ΠΏΣ ΔΟΥΛΈΥΕΙ;

ΑΚΑΚΊΑ
Απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα και βελτιώνει τη λειτουργία του πεπτικού σωλήνα

ΕΚΧΎΛΙΣΜΑ ΑΓΚΙΝΆΡΑΣ
Μετριάζει τον ψυχολογικό εθισμό στο αλκοόλ, έχει υπερπροστατευτικές και αποτοξινωτικές ιδιότητες

ΕΧΙΝΆΚΙΑ
Αποτρέπει τις μολύνσεις του ουροποιητικού συστήματος και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΌ ΟΞΎ
Μετριάζει τις τοξικές ιδιότητες του αλκοόλ, θεραπεύει τον πονοκέφαλο, βελτιώνει την καρδιακή λειτουργία

ΒΙΤΑΜΊΝΗ В6
Συμβάλλει στη βελτίωση της ψυχολογικής λειτουργίας – ένα ακόμη εργαλείο κατά της ψυχολογικής εξάρτησης.

ΕΊΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΆΞΗ
Το 2014, διεξήχθη μια μελέτη με 1.000 εθελοντές που πάσχουν από αλκοολισμό. Οι εθελοντές χρησιμοποίησαν Alcostopex για ένα μήνα.

Οι μελέτες της έρευνας έδειξαν ότι στο 25% όλων των συμμετεχόντων μειώθηκε σημαντικά η εξάρτηση από το αλκοόλ, ενώ το 75% έκοψε εντελώς το ποτό! Τα αποτελέσματα των δοκιμών έδειξαν επίσης σημαντική βελτίωση της κατάστασης του ήπατος και των καρδιαγγειακών και νευρικών συστημάτων.

Το προϊόν αποδείχθηκε ότι είναι αποτελεσματικό στο 100% των εθελοντών, ανεξάρτητα από το στάδιο και τη διάρκεια του εθισμού τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΔΩ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “Alcostopex – ένα αποτελεσματικό προϊόν για την καταπολέμηση του αλκοολισμού”
  1. Το προϊόν πραγματικά δουλεύει το προτείνω 100% να το πάρετε όλοι!!! Δεν κανω διαφήμιση αλλά πραγματικα βοηθαει… στο κατω κατω δεν είναι κατάσταση αυτη να πηγαίνω για τσιπούρα και να με λένε τελείωσε η γραπα απαράδεκτο! Πάρτε το να έχουμε να πίνουμε οι υπόλοιποι

    1. Δεν βλέπω πιστοποίηση από τον εοφ, έβαλε ένα όνομα και μια φώτο από γιατρό και το ονομασε πιστοποίηση, προσχτε τι πινετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek