Διαφημίσεις

Τι είναι αλήθεια το πιστοποιητικό Kosher (U);

Είναι προϊόντα διατροφής η παραγωγή των οποίων είναι σύμφωνη με την Εβραϊκή παράδοση που έχει τις ρίζες της στην Βίβλο. Προϋποθέτει την τήρηση μιας σειράς κανόνων διαιτητικής, που βασίζονται στην επιλογή των πρώτων υλών, στο συνδυασμό των συστατικών και στον τρόπο παραγωγής των συγκεκριμένων προϊόντων.

Ένα πιστοποιημένο ως kosher προϊόν μπορεί να είναι περισσότερο ανταγωνιστικό, καθώς πολλοί εισαγωγείς προϊόντων ανά τον κόσμο θέτουν ως βασική προϋπόθεση την συγκεκριμένη πιστοποίηση, προκειμένου να προωθήσουν τα προϊόντα στις αγορές τους, αναφέρει η ιστοσελίδα της Ισραηλίτικης κοινότητας Αθηνών.

Σημαντικό είναι το μέγεθος της αγοράς τροφίμων Kosher (αγορά εννέα δισ. δολαρίων), ενώ περίπου 3000 νέα προϊόντα εισάγονται στην αγορά Kosher κάθε χρόνο.

Η πιστοποίηση Kosher χαρακτηρίζει 400.000 περίπου προϊόντα που παράγονται από 2400 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, κατάλληλα για την εβραϊκή διατροφή με κανόνες οι οποίοι έχουν τις ρίζες τους στην Βίβλο και στην εβραϊκή παράδοση. Προϋποθέτει μια σειρά από προϋποθέσεις που καλύπτουν την επιλογή των πρώτων υλών, τον συνδυασμό των συστατικών και τον τρόπο παραγωγής των συγκεκριμένων προϊόντων.

Η απόκτηση θρησκευτικών πιστοποιητικών προσδίδει υπεραξία στα προϊόντα των επιχειρήσεων, τους δίνει τη δυνατότητα επέκτασης των εξαγωγών σε χώρες με κύρια θρησκεία τη θρησκεία στην οποία αναφέρεται το πιστοποιητικό, καθώς και σε χώρες όπου υπάρχουν μεγάλοι πληθυσμοί της θρησκείας που αναφέρεται το πιστοποιητικό.

apocalypsejohn.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “Τι είναι το πιστοποιητικό Kosher, και όσα δεν ξέρετε για τη διατροφή των Εβραίων [Βίντεο]”
    1. Δεν ήταν ο Νώε αλλά ο Αδάμ , ο πρώτος άνθρωπος . Και δεν είχαν σχέση με Εβραίους εφόσον ήταν προγενέστεροι . Απλά πολλά απο αυτά αναφέρωνται απο τον Μωϋσή που ήταν απο τους πιό μορφωμένους ανθρώπους στον καιρό του εξ αιτίας της ανατροφής του στα παλάτια των Φαραώ στην Αίγυπτο .

    2. Ο Εβραίος Νώε έζησε τόσα χρόνια επειδή δεν υπήρξε ποτέ. Η αληθινή ιστορία αφορά τον Έλληνα Δευκαλίων. Ψάξτε στο ίντερνετ για τον Κατακλυσμό του Δευκαλίωνα. Πάντως, δεν γνώριζα για το πιστοποιητικό Kosher, φαίνεται καλή πιστοποίηση διότι οι Εβραίοι είναι σοφοί και δεν θέλουν να τρώνε σαβούρες.

      1. Οι Εβραίοι είναι το άλοθι και το οξυγόνο σας . Χωρίς αυτούς δεν θα είχατε κανένα λόγο ύπαρξης . Είτε κοιμάστε είτε ξυπνάτε , είτε είστε με κάποιον σε αντιπαράθεση η πρώτη και η τελευταία σας λέξη είναι το Εβραίος ! Φτάνει πια ! Έλεος καταντάει σχιζοφρενικό . Δέν έχετε τίποτα άλλο να πείτε ;

        1. τωρα που το λες για πες ποσα πηρε ο αβρααμ για να δωσει την σαρα στον φαραω ηταν καλα τα φραγκα και ακομα τοσο καλο γκομενακι ηταν αυτη η σαρα τα αξιζε τα λεφτα της;

    3. Ο Εβραίος Νώε έζησε τόσα χρόνια επειδή δεν υπήρξε ποτέ. Η αληθινή ιστορία αφορά τον Έλληνα Δευκαλίων. Ψάξτε στο ίντερνετ για τον Κατακλυσμό του Δευκαλίωνος. Πάντως, δεν γνώριζα για το πιστοποιητικό Kosher, φαίνεται καλή πιστοποίηση διότι οι Εβραίοι είναι σοφοί και δεν θέλουν να τρώνε σαβούρες.

      1. Ενώ ο κατακλυσμός του Δευκαλίωνος είναι αληθινός επειδή είναι Ελληνικός και το λέτε εσείς . Σας ευχαριστώ πάντως θερμά γιατί κάθε φορά που μιλάω μαζί σας νιώθω το ηθικό μου να ανεβαίνει όλο και ψηλότερα .

    4. Ο ΝΩΕ ΕΖΗΣΕ 79 ΧΡΟΝΙΑ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΑ ΟΝΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΕΤΗ ΕΙΧΑΝ, ΑΡΑ: 950/12=~79 ΕΤΩΝ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *