Διαφημίσεις

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε σήμερα επιτακτικά την Ευρωπαϊκή Ένωση να αποφανθεί με σαφήνεια εάν τάσσεται υπέρ ή κατά της ένταξης της Τουρκίας στους κόλπους της, υπογραμμίζοντας ότι «το παιχνίδι έχει τελειώσει» κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας που εκφώνησε ενώπιον της Εθνοσυνέλευσης στην Άγκυρα.

«Φτάσαμε στο τέλος του παιχνιδιού» είπε ο Τούρκος πρόεδρος απευθυνόμενος στην ΕΕ σε μια συνεδρίαση με αφορμή την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου.

Σύμφωνα με τον ίδιο «δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο προκειμένου η Τουρκία να γίνει ένα κράτος μέλος (κι) εάν η ΕΕ το επιθυμεί, εμείς είμαστε έτοιμοι».

«Εκείνοι πρέπει να αποφασίσουν εάν θέλουν να συνεχίσουν με ή χωρίς την Τουρκία», σημείωσε ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους.

«Το γεγονός ότι μας άφησαν να περιμένουμε επί θύραις εδώ και 53 χρόνια μαρτυρά τις προθέσεις τους απέναντί μας» εκτίμησε, καλώντας τα κράτη μέλη να ξεκαθαρίσουν την θέση τους.

«Η συμπεριφορά της Ευρώπης είναι ίδια με κάποιου που δεν θέλει να τηρήσει την υπόσχεσή του που έδωσε στην Τουρκία» επισήμανε επίσης ο Τούρκος ηγέτης.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καταδίκασε «τις διακηρύξεις της Ένωσης, ιδίως εκείνες σχετικά με την μάχη μας εναντίον της τρομοκρατίας, που συνιστά ένα θέμα επιβίωσης για την Τουρκία», καταγγέλλοντας ότι η ΕΕ «επιχειρήσει να το θεσπίσει σε κριτήριο στην διαδικασία ένταξης».

«Η Τουρκία τήρησε πάντα τις δεσμεύσεις της απέναντι στην Ευρώπη» έκρινε ο πρόεδρος της Τουρκίας ο οποίος επιπλέον υπενθύμισε ότι η άρση της υποχρέωσης έκδοσης βίζας από τους Τούρκους υπηκόους προκειμένου να μεταβούν στην ΕΕ θα πρέπει να γίνει τον Οκτώβριο, έναν «μήνα που θα είναι σημαντικός» για τις σχέσεις μεταξύ της χώρας του με τους Ευρωπαίους σύμφωνα με τον Ερντογάν.

apocalypsejohn.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Μήνυμα Ερντογάν στην Ευρωπαϊκή Ένωση: Φτάσαμε στο τέλος του παιχνιδιού”
  1. Θέλει να κάνει την Τουρκία Μέλος της ΕΕ Όταν απειλεί την Ελλάδα (ένα μέλος της) με πόλεμο αμφισβητώντας την συνθήκη της Λωζάνης που υπέγραψε ο γλυκύτατός του Κεμάλ…
    Δεν φταίει αυτός, αλλά όσοι ακόμη κάθονται τον ακούνε και τον στηρίζουν (Γερμανία). Βέβαια όλοι μίστερ Ερντογάν φτάνουν στο τέλος τους ΜΙΑ ΗΜΈΡΑ.
    Η δική σου μάλλον κοντοζυγώνει…δεν θα είσαι στην ζωή δυστυχώς για να δείς και να απολάυσεις τα έργα τόσων κόπων σου.
    Περαστικά σου…και μην ξεχάσεις τα χαπάκια σου ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ και…τον Ζουρλομανδύα πολύ πιο σφιχτά!!!

  2. Έχω την εντύπωση ότι αυτή η σαυρα ο Κισινγκερ τον έχει βάλει να κάνει πλάκα στη Μερκελ ???? Γιατί αν διανοηθει η Μερκελ και του δώσει το πράσινο φως έχει πέσει την ίδια μέρα. ….. ?????

  3. Ο/Η ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΡΤΟΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΜΑΛΙΚΟΥΣ ? λέει:

    ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ! Φτάσαμε στο τέλος του παιχνιδιού ! ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ, ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝΕ !!! anargyros61.blogspot.gr/2016/07/blog-post_92.html Είχα ακόμη μία ευκαιρία να συνομιλήσω με νεαρό ασκητή. Είναι αυτός που πριν τέσσερα χρόνια πρώτος αναφέρθηκε στην φυγή του Ερντογάν ως ορόσημο μεγάλων εξελίξεων. Τότε μας είχε αναφέρει : «Όταν θα φύγει ο Ερντογάν – είτε τον διώξουν, είτε πεθάνει – πάρε τρόφιμα για 6-7 μήνες… Όσο είναι αυτός πάνω, με την Τουρκία δύσκολα να γίνει κάτι. Αυτός ελέγχει τα πράγματα…» «Θυμάμαι που είχες πει πριν τέσσερα χρόνια όταν φύγει ο Ερντογάν να πάρω τρόφιμα για 6-7 μήνες. Θα τον σκοτώσουν τελικά; Πλέον όλοι το υποστηρίζουν αυτό…» του ανέφερα…. «Θα τον βγάλουν από την μέση! Κι όταν τον σκοτώσουν, μέσα σε ένα μήνα να περιμένεις πόλεμο!» είπε ο γέροντας…. Τότε θυμήθηκα τα λόγια μιας άλλης γερόντισσας από ένα γυναικείο φιλοθεΐτικο μοναστήρι που με βεβαιότητα επέμεινε ότι «η πείνα θα κρατήσει 6 μήνες, είπε ο γερό-Παΐσιος»… ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΡΤΟΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΜΑΛΙΚΟΥΣ ? ΔΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ, ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΕΡΤΟΓΚΑΝ…

    1. Μην λες τετοια γιατι ικανα τα εχω τα νεοπαγανιστικα μασονακια να λενε οτι χριστιανοι τον σκοτωσαν προκειμενου να πουνε την μλκ τους…αχαχα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *