11:43 - 29/09/2016

Τα πρότυπα των νέων

Διαφημίσεις

Τα πρότυπα των νέων

Η BEYONCE μιλάει για το δαίμονα SASHA FIERCE που συνεργάζεται

«Πρέπει να πουλήσεις την ψυχή σου στον διάβολο για να πας μπροστά στην μουσική βιομηχανία», λέει ποπ σταρ

Συγκλονιστικά βίντεο

Δείτε πως ομολογούν την επιτυχία τους τα μέλη της μουσικής νεοταξικής βιομηχανίας τα οποία είναι τα πρότυπα και των νέων παιδιών της Ελλάδας:

https://youtu.be/OLxcL_0GS_s

https://youtu.be/vkXS946P4sQ

liakonews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ανώνυμος 09/29/2016 @ 3:41 ΜΜ

    Και οι Ελληνενες το ιδιο;

  2. Ανώνυμος 09/29/2016 @ 4:50 ΜΜ

    Ε εντάξει,καποτε στηνοντουσαν σε σταυροδρόμια,περναχαν την νυχτα στο φαράγγι τσι Σαμαριάς,είναι αναγκη να τους τρώει το κρυο και τ αγιάζι?

  3. Ανώνυμος 09/29/2016 @ 4:52 ΜΜ

    Πότε θα καταλάβετε επιτέλους οτι δεν είμαι ρομπότ?

  4. ΑΚΟΜΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ , ΕΤΣΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ – ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΠΙΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΟΥΡΑ – ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΛΛΑ ΦΑΣΑΡΙΑ ΜΕ ΚΡΑΥΓΕΣ – ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ… ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ…

    ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΞΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ Β ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΒΗΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ROSETTA .

    ΕΡΩΤΗΣΗ
    Εχετε πει ότι η μουσική είναι τοποθετημένη μέσα στον άνθρωπο ή ότι ενυπάρχει μέσα στον άνθρωπο. Πώς είστε τόσο βέβαιος;
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    Στα μέσα της δεκαετίας του ’70 είχα αναφέρει ότι “κάθε ανθρώπινη και ζωική και φυτική ύπαρξη, ή και αυτή ακόμη η ανόργανη ύλη, εμπεριέχει τη σφραγίδα του κύκλου της Δημιουργίας. Ο ήχος ακολουθεί πάντοτε τη συχνότητα των μεταβολών αυτού του κύκλου ως λειτουργικός κώδικας των συμπαντικών διαστάσεων και ταυτόχρονα ως γεννήτωρ. Ας προσπαθήσουμε, λοιπόν, να αναδιφήσουμε στη μνήμη μας και ας θυμηθούμε. Τότε θα κατορθώσουμε να αποκωδικοποιήσουμε τον κώδικα της Δημιουργίας του Σύμπαντος και κατά συνέπεια τον δικό μας. Τι υπέροχο και θείο κλειδί είναι η μουσική!”. Και όσο με ρωτάτε ύστερα από αυτό, τόσο θα σας απαντώ: “Μέτρον, ρυθμός, αρμονία ίσον μουσική, η οποία μετατρέπει την ακοσμία σε κόσμο, την αταξία σε τάξη και τη δυσαρμονία σε συμφωνία.

    ΕΡΩΤΗΣΗ
    Σε ποιον βαθμό πιστεύετε ότι επικρατεί αρμονία στη σημερινή Ελλάδα; Γιατί η πολιτική και κοινωνική ζωή περιέχουν και αναπαράγουν τόσο πολύ χάος και τόσο θόρυβο;

    ΑΠ.
    Κάποτε η Ελλάδα, αυτός ο τόπος που λέγεται Ελλάδα, ήταν το γίγνεσθαι. Τώρα αυτή η λέξη έχει σβηστεί από την ελληνική μας συνείδηση και τώρα που όλοι ζητούν, δήθεν με τεράστιο ενδιαφέρον, το φάρμακο για να ανατραπεί αυτή η κατάσταση, μόνο μία λύση υπάρχει αντικειμενικά. Ελληνική Παιδεία. Η οποία βάλλεται ηθελημένα αλλά και από άγνοια εδώ και 1.700 χρόνια λυσσωδώς. Η Παιδεία, που αποτελεί τον κορμό της μόρφωσης σε σχεδόν όλον τον κόσμο, δεν διδάσκεται στην Ελλάδα. Νομίζω ότι η καταστροφή της χώρας μπορεί να έχει παγκόσμιες συνέπειες.

    Βαγγέλης Παπαθανασίου/Oλοι είμαστε συνάθροιση δισεκατομμυρίων ετών μνήμης.

    ΕΔΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ
    http://ellaniapili.blogspot.gr/2016/09/o_38.html

    https://www.youtube.com/watch?v=Wtph-meLJ80

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*