Διαφημίσεις

Στους 33 οι αγνοούμενοι κάτω από τις λάσπες μετά το πέρασμα του Τυφώνα ΜέγκιΣοκ προκαλούν οι εικόνες κατολίσθησης που «καταπίνει» ένα ολόκληρο χωριό στην ανατολική Κίνα μετά τις σφοδρές βροχοπτώσεις που προκάλεσε ο τυφώνας Μέγκι που χτυπά τη χώρα μετά το πέρασμά του από την Ταϊβάν.

Σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής απολογισμό από την κατολίσθηση στο χωριό Σουκούν 27 άνθρωποι αγνοούνται ενώ άλλοι 15 στάθηκαν πιο τυχεροί καθώς τα σωστικά συνεργεία τους εντόπισαν κάτω από τη λάσπη.

Παράλληλα άλλοι έξι άνθρωποι αγνοούνται στο χωριό Μπαοφένγκ σπίτια του οποίου επίσης καταστράφηκαν από κατολίσθηση.

Οι κινεζικές αρχές την Τετάρτη έκλεισαν σχολεία και προχώρησαν στην ακύρωση δεκάδων πτήσεων καθώς ο Μέγκι πέρασε πάνω από την ανατολική επαρχεία Φουτζάν με ανέμους ταχύτητας έως 120χλμ./ώρα.

Ο Μέγκι στο πέρασμά του από την Ταϊβάν άφησε πίσω του τέσσερις νεκρούς και 523 τραυματίες ερχόμενος από τον Ειρηνικό Ωκεανό. Παράλληλα άλλοι 14.700 άνθρωποι χρειάστηκε να μετακινηθούν σε άλλες περιοχές για να σωθούν ενώ εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια έμειναν χωρίς ρεύμα και ηλεκτρικό.

Οι τυφώνες είναι συχνό φαινόμενο αυτή την περίοδο του έτους στην περιοχή καθώς αποκτούν δύναμη πάνω από τα ζεστά νερά του Ειρηνικού και ξεσπάνε με έντονους ανέμους και βροχή όταν φτάνουν στην ξηρά.

protothema.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Βίντεο-σοκ: Κατολίσθηση εξαφανίζει χωριό στην ανατολική Κίνα”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek