09:30 - 27/09/2016

Γιατί η γενοκτονία και η εκκλησία να μην υπάρχουν;

Διαφημίσεις

Του Νίκου Λυγερού
Όποιος κατηγορεί το Υπουργείο Παιδείας για έλλειψη καινοτομίας είναι σίγουρα απαράδεκτος. Διότι για να μας πει ένας…
Υπουργός ότι η Γενοκτονία και η Εκκλησία δεν πρέπει να υπάρχουν, είναι όντως μια καινοτομία και μάλιστα βαρβαρότητας.

Έτσι αν μερικοί είχαν ακόμα κάποια αμφιβολία για το επίπεδο το γνωστικό του Υπουργού, τώρα το έχουν και με βούλα. Το πρόβλημα δεν είναι πια αυτός, αλλά ο ελληνικός λαός. Διότι πρόκειται για τη δεύτερη φορά που είναι αντισυνταγματικός και το πρέπον είναι τουλάχιστον να παραιτηθεί και μπορούμε να βοηθήσουμε αν υπάρχει όντως μια δυσκολία.

Πάντως σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται ν’ αφήσουμε απροστάτευτους τους μικρούς ανθρώπους και να τους αφήσουμε να υποστούν ένα πρόγραμμα βαρβαρότητας μόνο και μόνο επειδή προέρχεται από μια υπουργική απόφαση. Δεν είναι καν θέμα διαλόγου, διότι αυτός ο διάλογος θα έπρεπε να αφορούσε το Σύνταγμα της Ελλάδας. Εδώ πρόκειται για μια βαρβαρότητα που γίνεται εναντίον των Ελλήνων που είναι ανάλογη από αυτές που έκαναν τα απολυταρχικά καθεστώτα όταν μπορούσαν να επιβάλουν τη γνώμη τους με τον πιο απαράδεκτο τρόπο.

Αυτή η μηδενιστική ιδεολογία πρέπει να παύσει. Η ασχετοσύνη η ιστορική δεν μπορεί να ονομαστεί επιστημονικός διάλογος. Και η καταπάτηση του γνωστικού πεδίου της θεολογίας δεν μπορεί να γίνεται δίχως κόστος. Ως εδώ και μη παρέκει φωνάζει ήδη ο ελληνικός λαός.

Πηγή
tro-ma-ktiko



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 09/27/2016 @ 12:33 ΜΜ

    Παχύδερμα όπως ο εικονιζόμενος σε θέσης υψηλής ευθύνης δεν πρέπει να υπάρχουν. Πήξαμε από Πάγκαλους Βενιζέλους και τώρα με Φίληδες.
    Αι σιχτήρ!!!!!!
    Σαν τις φάλαινες πρέπει να σας κυνηγάνε για λάδι!!!!!!!!!

  2. Ανώνυμος 09/27/2016 @ 1:10 ΜΜ

    Όσο κιλά έχουν τους λείπει σε μυαλό. Φανταστική εξέλιξη του είδους falenus homo syrizatus!!!
    Ο Έλληνας πρέπει να ξεχάσει την ιστορία του, τις ρίζες του και την θρησκεία του. Να κοματιαστεί η οικογένειά του και να είναι πιό εύκολα χειραγωγίσιμος απο την ΝΤΠ. Να δουλέυει σαν δούλος για την ΝΤΠ και να μην μιλά.
    Ένα κομμάτι κρέας πρός εκμετάλλευση και μονον!!!
    Έρχονται τερατώδεις ημέρες και γεγονότα. Αλλά ποτέ πρίν άλλοτε πρέπει να είμαστε Ισχυροί και δυνατοί στην Πίστη και στην Χώρα μας. Για εμάς, τους γονείς μας, τα παιδιά μας και τους συνανθρώπους μας!!!
    ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ. Μην φοβάστε τίποτε.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*