23:02 - 21/09/2016

Μάθετε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ για το FACEBOOK

Διαφημίσεις

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟ ΦΩΣ
 
WikiLeaks-Julian Assange: «Το Facebook είναι μηχανή κατασκοπείας της CIA»


Μάθετε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ για το FACEBOOK - Εικόνα1 Μάθετε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ για το FACEBOOK - Εικόνα2

hellasforce.com
thesecretrealtruth.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ανώνυμος 09/21/2016 @ 11:16 ΜΜ

    Καπου διαβασα οτι καποιος πληκτρολογησε τη λεξη ambassador, αναφεροτανε για τις τηλορασεις, ητανε μια παλια μαρκα, και σχεδον αμεσα, ο υπολογιστης του αρχισε να κολλαει… αν και ειχε επανω κουμπωμενο το KASPERSKY ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ UPDATED…
    Για να το δουμε το πραγμα….

    • Ανώνυμος 09/22/2016 @ 10:44 ΠΜ

      θαυμαστες των αμερικλανακιων, μην πληκτρολογειτε απλα τα unlike, ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ! ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ !

  2. το απολυτο τιποτα 09/21/2016 @ 11:20 ΜΜ

    σωωωωπα!!! τετοια ρουφιανια??? το φεηςμπουκ?? τι λετε ρε….και γω που νομισα οτι ο ζουγκερμπερκ ηταν ο καλος σαμαριτης και ηθελε να κανει καλο στη ανθρωποτητα…μηπως ειναι εβραιος??? οχι οχι δεν ειμαι νεοναζι, απλα γινομαι και παλαιοναζι αμα λαχει και τα παρω στη κρανα και κανω πως καταλαβαινω…ΔΩΣΑΜΕ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ….(δεν εχω φεησμουκ δεν ειχα ποτε..υπαρχουν και αλοι τροποι επικοινωνιας νορμαλ)

    • Ανώνυμος 09/22/2016 @ 12:03 ΠΜ

      γω που νομισα οτι ο ζουγκερμπερκ ηταν ο καλος σαμαριτης ΝΑΙ ! ΝΑΙ ! ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ! και ηθελε να κανει καλο στη ανθρωποτητα… ΝΑΙ, ΑΜΕ ! ΝΑ ΤΗς ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ! μηπως ειναι εβραιος??? Ι Ι Ι Ι Ι ΙΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ !!!! ΤΙ ΚΑΚΟ ΛΟΓΟ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ !!! ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ !!! ΤΙ ΥΠΟΝΟΕΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ? ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΔΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ? ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝΕ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ?

  3. Ανώνυμος 09/21/2016 @ 11:58 ΜΜ

    νομιζουμε οτι αυτα τα φτιαξανε για το καλο μας ? Για το καλο τους τα φτιαξανε !
    Και που να δειτε τη φαση που εγινε με το dropbox ! ενας φιλος κατεβασε ενα .pdf για αεροβολο καραμπινα, μαρκα Σταιγκερ – Sτοιερ, δεν θυμαμαι, που ναι μεν δεν χρειαζεται καμμια αδεια, αλλα ειναι αρκετα δυνατη, και την ιδια στιγμη το dropbox προσπαθησε να στειλε μυνημα σε απομεμακρυσμενο αποδεκτη !!! του ειπε ΟΧΙ, και συνεχισε το προγραμμα να του ζηταει να στειλει μυνημα σε αλλους αποδεκτες, σε αλλα IP !!! ο φιλος ειναι πονηρεμενος σε κατι τετοια, και με φωναξε και μου εδειξε τα print-screen με τα ΙP που ηθελε να συνδεθει το dropbox !!! Καντε το πειραμα και εσεις !

    • Ανώνυμος 09/22/2016 @ 11:04 ΠΜ

      ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, @ θαυμαστες των αμερικλανακιων :
      ΝΑ μην πληκτρολογειτε απλα τα unlike, ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ! ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ !

  4. Ανώνυμος 09/22/2016 @ 12:14 ΠΜ

    ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΑΚΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΜΟΣΤΡΑ ΚΥΜΑ FACEBOOK. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΟΛΟΙ ΣΑΣ…

  5. to facebook einai mono gia na meneis egyos ….xaxaxaxxaxaxaxaxxaaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxxaxa

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*