12:41 - 18/09/2016

Οι αναλυτές της Bank of America: “50 τοις εκατό πιθανότητες ότι ζούμε σε ένα Μάτριξ”

Διαφημίσεις

Η Κατοχή ομάδα έχει αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν ότι η πιθανότητα ότι ζούμε σε ένα Μάτριξ είναι σίγουρη. Τώρα άρχισαν να το επιβεβαιώνουν και οι Αμερικανοί τραπεζίτες!!!

Τι δηλώνουν οι τραπεζίτες λοιπόν; Σύμφωνα με τους αναλυτές της Bank of America η πιθανότητα ότι ο κόσμος μας είναι ένα Μάτριξ με μια εικονική πραγματικότητα είναι 20 έως 50 τοις εκατό!!!

“Ακόμα κι αν ο κόσμος μας ήταν μια ψευδαίσθηση, εμείς ποτέ δεν θα το μαθαίναμε”, γράφουν στην έκθεσή τους οι αναλυτές της τράπεζας.

Ένα άλλο κόλπο για να επηρεάσουν την πελατεία τους οι προγραμματιστές των μαζών είναι οτι χρησιμοποιούν αποσπάσματα από κορυφαίους φιλοσόφους, επιστήμονες και άλλους στοχαστές.

Οι οικονομικοί αναλυτές αντλούν την έμπνευση τους από τον Elon Musk, τον ιδρυτή της ρουκέτας που έσκασε στην Νότια Αμερική, ο οποίος πιστεύει ότι υπάρχουν πιθανότητες ο κόσμος μας να είναι μέρος μιας τεχνητής νοημοσύνης που δημιουργήθηκε από ένα μελλοντικό πολιτισμό.

Μια άλλη επίσης αναφορά των οικονομικών αναλυτών είναι τα συμπεράσματα του καθηγητή του Πανεπιστημιου της Οξφόρδης. Το 2003, ο Nick Bostrom κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η πιθανότατα να ζούμε σε μια προσομοίωση ενός άλλου κόσμου είναι αρκετά μεγάλη. Ένας άλλος επιστήμονας, ο αστροφυσικός Neil deGrasse Tyson θεωρεί την πιθανότητα ότι το σύμπαν είναι ενα μάτριξ, πολύ μεγάλη.

Δείτε την εικόνα στο Twitter
matriks-1

koraks



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΠΕ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥ. ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΙΣΧΥΕΙ. ΑΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΩ ΕΓΩ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΨΙΘΥΡΟ ΟΧΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΡΟΤΟ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*