Διαφημίσεις

Στον ξένο τύπο διαβάσαμε ότι η αστυνομία στο Παρίσι έχει συλλάβει για δεύτερη φορά ένα δεκαπεντάχρονο αγόρι που θεωρήθηκε ύποπτος γιατί σχεδίαζε μια τρομοκρατική επίθεση.

Τα Γαλλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι πράκτορες της υπηρεσίας πληροφοριών DGSI τον συνέλαβαν νωρίς το πρωί, γιατί ήθελε με ένα αιχμηρό όπλο να δολοφονήσει τυχαίους πολίτες. Το αγόρι είχε επαφές με ένα άλλο τζιχαντιστή τον Rachid Kassim, ο οποίος κατοικεί στη Συρία από το 2012.

Το Σάββατο, η αστυνομία συνέλαβε στο Παρίσι, ακόμη δεκαπεντάχρονο αγόρι. Και αυτός ήταν έτοιμος να διαπράξει μια τρομοκρατική επίθεση.

Ο Kassim έχει ενταχθεί σύμφωνα με την γαλλική αστυνομία στο ΙΚ. Πρέπει να συμμετείχε στην δολοφονία ενος αστυνομικός και μιας κοπέλας τον Ιούνιο σ’ ένα χωριό περίπου 40 χιλιόμετρα δυτικά του Παρισιού. Επίσης, συμμετείχε στη δολοφονία του ιερέα στη Ρουέν τον Ιούλιο.

Αν η γαλλική αστυνομία είναι τόσο καλά ενημερωμένη τότε γιατί δεν πρόλαβε τις δολοφονίες τους; Μήπως τις τρομοκρατικές επιθέσεις τις διοργανώνουν άλλοι παράγοντες; γνωστότεροι της γαλλικής αστυνομίας;;;

koraks



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *