Διαφημίσεις

Ο γνωστός Ρώσος παρουσιαστής και δημοσιογράφος Dmitry Kiselyov, προειδοποίησε ότι η ελίτ “μπορεί να σκοτώσει” τον Donald Trump, λόγω της επιθυμίας του να οικοδομήσει καλύτερες σχέσεις με τη Μόσχα.

Ο Kiselyov ξεκίνησε το μονόλογο του, συζητώντας τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν τον Trump μπροστά από την Κλίντον, καθώς και την υπόσχεση του ότι θα «δημιουργήσει πολύ, πολύ καλές σχέσεις με τη Ρωσία» αν γίνει πρόεδρος.

«Αυτός ο συνδυασμός, ότι προηγείται στην κούρσα και η ικανότητά του να δηλώνει τα πράγματα όπως είναι και η πρόθεσή του να τερματίσει τις πρόσφατες ακραίες ρωσο-αμερικανικές εντάσεις – όλο αυτό τον βάζει σε μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση», δηλώνει ο Kiselyov.

«Τώρα μπορεί απλά να τον σκοτώσουν», πρόσθεσε ανησυχητικά ο παρουσιαστής.

«Οι ειδικές υπηρεσίες των ΗΠΑ (ασφάλεια) δεν χρειάζονται έναν τέτοιο πρόεδρο. Οι υπηρεσίες αυτές προωθούν το μίσος προς τη Ρωσία, προκειμένου να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους», ισχυρίζεται Kiselyov.

 «Οι Αμερικανοί ολιγάρχες επίσης, δεν χρειάζονται έναν τέτοιο πρόεδρο. Γι ‘αυτούς τους ολιγάρχες, η υφιστάμενη παγκόσμια τάξη εξασφαλίζει στερεές και σταθερές business. Γι’ αυτούς, ένας Τραμπ που είναι έτοιμος να διευθετήσει τα ζητήματα με τη Ρωσία σημαίνει ότι τα οικονομικά θα κατευθυνθούν σε μια διαφορετική κατεύθυνση».

«Το αμερικανικό κατεστημένο είναι ανελέητο», καταλήγει ο Kiselyov.

Γνωστός Ρώσος δημοσιογράφος : «Μπορεί να σκοτώσουν τον Τραμπ γιατί τους χαλάει τα σχέδια» - Εικόνα1 Ο Kiselyov είναι ένας αμφιλεγόμενος, αλλά διακεκριμένος δημοσιογράφος στη Ρωσία. Διορίστηκε, το Δεκέμβριο του 2013, προσωπικά από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, για να διευθύνει το νέο επίσημο ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ‘Rossiya Segodnya’, ένα τεράστιο ειδησεογραφικό οργανισμό που βασίστηκε επάνω στο RIA Novosti.

Η ιδέα της δολοφονίας του Trump πριν του επιτραπεί να αναλάβει τα καθήκοντά του έχει γίνει ένα κοινό θέμα, δεδομένου του κατακλυσμού απειλών θανάτου που έχει λάβει, κάτι που τον ώθησε να φοράει αλεξίσφαιρο γιλέκο σε όλες τις δημόσιες εκδηλώσεις.

Γνωστός Ρώσος δημοσιογράφος : «Μπορεί να σκοτώσουν τον Τραμπ γιατί τους χαλάει τα σχέδια» - Εικόνα2 Τον Ιούνιο, ο 20χρονος Michael Sandford άρπαξε το όπλο ενός αστυνομικού κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης του Trump στο Λας Βέγκας, ως μέρος ενός σχεδίου δολοφονίας του ρεπουμπλικάνου υποψηφίου.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή 

kokkinosouranos



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “Γνωστός Ρώσος δημοσιογράφος : «Μπορεί να σκοτώσουν τον Τραμπ γιατί τους χαλάει τα σχέδια»”
  1. ελα τα εχουν κανει λιγο “σαλατα”!! οι ρωσσοι “φοβουντε” μηπως και σκοτωσουν τον τραμπ..μα οι ρωσσοι δεν ηταν “εχθροι” της αμερικης? η γιαγια μου,ελεγε “κατσαρολα που δεν τρως τι σε νοιαζει και αν καει?”…αυτοι τι ασχολουντε,και “φοβουντε”??
    τουρκοι,και ρωσσοι ειναι “εχθροι” μετα εγιναν φιλοι,μετα οι γερμανοι με τους ρωσσους “εχθροι” αλλα σε γκαλα τραπεζια τρωνε μαζι,σχεδιαζουν μαζι…
    χεσε ψηλα! οι ανθρωποι ειναι βλακες! και εχουν μπερδευτει και κανουν αηδιες…
    μας κουρασαν γιατι ,για τις αηδιες τους χυνεται αιμα πολυ.

    1. Αδελφε λενε οτι τα εχουν βρει πουτιν και τραμπ κλπ ,αλλωστε μην ξεχναμε οτι και οι 2 ,αμερικη-ρωσια ειναι δεξιοι.(θα επρεπε να ειναι συμμαχοι) Το πιο παραδοξο βεβαια της υποθεσης ειναι οτι ισως για πρωτη φορα , ολα τα ΜΜΕ του κοσμου ειναι εναντια ενος υποψηφιου( τραμπ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *