01:27 - 14/09/2016

Δεν τα λέμε εμείς πια…αλλά οι ίδιοι…!

Διαφημίσεις

Δεν τα λέμε εμείς πια…αλλά οι ίδιοι…!

Τυχον ομοιοτητες με Ελλαδα απο αυτα που λεει….απλα συμπτωσεις!

https://www.youtube.com/watch?v=9yTWtm-mUJE

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ?

    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΧΡΥΣΑΦΙ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ, ΦΥΣΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ?

    ΖΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !

    ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ-ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΓΙΕΛΟΟΥΣΤΟΟΥΝ ΘΑ ΤΙΝΑΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ !

    ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΔΩ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΗΚΩΣΕΙ !

    ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ !

  2. Έλα ένταξη. Όλη η συνέντευξη είναι στημένη. Τα διαβάζουν από ταμπλό.
    Έτσι ακριβώς όπως τα λεει ό Paul μας θέλουν, προετοιμασμενους για το χειρότερο, μ’αυτόν τον φόβο δηλαδή.
    Ξέρουν πια ότι το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου δεν προκειται να κάνει τίποτα, παράδειγμα το τι γίνεται τώρα σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο, αλλά το προσφυγικό θα γίνει το μεγαλύτερο θέμα.
    Όσο καθόμαστε και ακούμε παπαγάλους του συστήματος σαν κι αυτόν, τόσο περισσότερο θα σφηνωνουμε σ’αυτό το παλούκι που λέγεται σύστημα.
    Μας λένε ότι ολλα επαναλαμβάνονται στην ιστορία, σωστά και μόνο με το σπαθί θα ξαναπάρουμε την ελευθερία μας και θα τους κόψουμε τον τσαμπουκά, όπως άλλωστε μας δείχνει και η ιστορία μας. Τόσο απλά, αλλά θέλει θυσίες που Κανενας βολεμένος δεν θέλει να κάνει.
    Ας περιμένουμε λοιπόν απρακτοι.

  3. Εγω ενα ξερω: αν πεσει η αμερικη θα πεσει και ολη η υφηλιος! Ειτε το θελουμε ειτε οχι.η ευημερια της γερμανιας στηριζετε στις εξαγωγες της που αποροφουνται στην αμερικη.να θυμισω την leeman οπου bmw κ mercedes εδιναν υποχρεωτικες αδειες στους εργαζομενους.η ιαπωνια επισησ δουλευει για αμερικη.το ιδιο η κινα.τελος μια ερωτηση.αν πεσει η ηπα θα γινει ο κακος χαμος! Εμεις ειμαστε ετοιμοι? Μιλαω σαν ελλαδα και ατομικα ο καθενας.ινσουλινες απο την lilly,ογκολογικα σκευασματα μοναδικα και πληθος αλλα πως θα φτασουν στα χερια μας? Με λαδι και μελι μονο δουλεια δε γινετε!!

    • Ο ΘΕΟΣ ΠΑΙΖΕΙ playstation 09/14/2016 @ 5:32 ΜΜ

      Πόσο δίκιο έχεις φίλε μου -να μιλάει ή καρδία, φυσικά αλλά να αποφασίζει το μυαλό.Πτώση των ΗΠΑ σημαίνει νέος μεσαίωνας 50 ετών τουλάχιστον.Οι ΗΠΑ θα πέσουν ούτε η Τουρκία όυτε το χαλιφάτο ,σκέψου περιοχή χωρίς άστυνόμευση και καταλαβαίνεις τι θα γίνει…….

      • Τι βλεπουν τα ματακια μου ? ! ? ! ? ! ? ! ? ! ? !

        “Πτώση των ΗΠΑ σημαίνει νέος μεσαίωνας 50 ετών τουλάχιστον” ?????

        ρε συ Πανανδρος Ελλην, για βαλε καμμια φωνη εδω περα ! Ετουτος εδω, σαν αυτονα τον μλκ που υπογραφει με την λεξη “Αυτα” ακουγεται !!!!!!

        • Ο ΘΕΟΣ ΠΑΙΖΕΙ playstation 09/14/2016 @ 9:41 ΜΜ

          Εσύ *** έχεις αντίστοιχου τεχνολογικά επιπέδου κράτος που μπορεί αυτή τη περίοδο να αντικαταστήσει την Αμερική;
          *** ; ε *** για πες μας ρε *** ποιό είναι αυτό ρε ***;

        • Και συ μαλακα υπολογιστη και ιντερνετ πως εχεις και πως θα εχεις? Αρχιμαλακα.με τον μηχανισμο των κυθηρων θα γραφεις στα κατοχικα? ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ!

    • Τι του λειπει του ψωριαρη ? ΦΟΥΝΤΑ ΜΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ !!!!!!

      “ινσουλινες απο την lilly”…. που θεραπευουν τον διαβητη ? ΟΧΙ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ! ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ, ΤΗΝ ΝΕΑ “ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΜΟΥ” !!! τωρα, καθε σπιτι εχει και ενα “διαβητικο” !!!

      “ογκολογικα σκευασματα μοναδικα”…. που θεραπευουν τον καρκινο ? ΟΧΙ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ! ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΤΗΝ ΝΕΑ “ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΜΟΥ” !!! τωρα, καθε σπιτι εχει και ενα “καρκινοπαθη” !!!

      Και οσον αφορα εσενα, αγαπητε : “Φορεμα GUCCI και μυαλο Κουκουτσι” !!!

      ΓΕΜΑΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΚΑΚΟΠΟΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ : “ινσουλινες απο την lilly” & “ογκολογικα σκευασματα μοναδικα”……….

      ΓΕΜΑΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ CIA, NSA, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ :”ινσουλινες απο την lilly” & “ογκολογικα σκευασματα μοναδικα”……….

      ΓΕΜΑΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΚΙΝΣ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ:
      “ινσουλινες απο την lilly” & “ογκολογικα σκευασματα μοναδικα”………

      Αγαπητε Κοντοφθαλμε, μολις κλεισουν τα συνορα της Ελλαδος, θα διαπιστωσεις με μεγαλη σου εκπληξη, το ποσες λιγες διαγνωσεις “δηθεν διαβητη” και “δηθεν καρκινου” θα γινονται… Τοτε, θα… “βρεθουν τα περασματα που δεν βρεθηκανε ποτε”………………… τοτε ειναι που θα διαπιστωσεις ποσο λαθος εισαι οταν γραφεις “Με λαδι και μελι μονο δουλεια δε γινετε”… Δυστυχως για σενα, και ολα τα Αμερικανοπληκτα Κοθωνια, “Με λαδι και μελι μονο, h δουλεια γινετε” !!! ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗ ΧΡΩΣΤΑΩ : Θεραπεια Διαβητη ΜΕ…. ΜΕΛΙ ! to συγγραμμα με τιτλο “Γλυκεια Διαιτα” του Ιατρου Γυναικολογου / Διαβητολογου ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟY….. θεραπεια Καρκινου…. ΜΕ ΛΑΔΙ ! Ξεστραβωσου για να μαθεις την ουσια “Ολεοακανθαλη” τι κανει στα καρκινικα κυτταρα…. Και μαθε και τα νεωτερα για την ολεοροπαινη, και τα φυλλα της ελιας : Evidence to Support the Anti-Cancer Effect of Olive Leaf Extract and Future Directions. ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27548217 Nutrients. 2016 Aug 19;8(8) doi: 10.3390/nu8080513. Και να μην περιμενεις να σε σωσει καμμια ELI LILLY (προφερεται Ελαι Λιλυ) Τι προελευσης ονομα ειναι το “Ελαι” αναρωτηθηκες ? Η Λιλυ, το μονο που θα κανει για σενα, θα ειναι να σου στειλει Λιλουδια στον ταφο σου…. Βλεπεις, πρεπει να μεινουμε 500.000.000 ανθρωποι, (να να μας κουμανταρουνε πιο ευκολα) οτι γραφουνε οι πλακες της Τζωρτζια….

      • Ο ΘΕΟΣ ΠΑΙΖΕΙ playstation 09/14/2016 @ 9:47 ΜΜ

        Πόσο επικίνδυνα αγράμματος είσαι ρε ***
        δεν έχεις ιδέα από Ιατρικά θέματα *** ζήτημα αν ξέρεις τι έιναι κύτταρο ρε ***
        πόσο *** είσαι ρε αμόρφωτε ***.

      • Ανώνυμος 09/14/2016 @ 10:15 ΜΜ

        ΑΨΟΓΟΣ

      • Μαλλον εχεις δικιο ΜΕΓΑΛΕ ΜΑΛΑΞ! Εχασα μανα 67 ετων απο ca και απο πρωτη μου ξαδερφη το παιδακι 11 ετων πασχει απο διαβητη τυπου 1! Ειναι οπως λεμε για σενα αρχιμαλακας δλδ! Την μανα μου την ετρεχα χρονια θεαγενειο και το ανηψακι τρυπιετε απο 9 χρονων! Δεν ξερω ειλικρινα αν πρεπει να σου ευχηθω κατι απο αυτα,αλλα δεν θα το κανω.καπου καπου πηδα,η παιζε τον να ξελαμπικαρεις!

    • Διεγέρτης 09/17/2016 @ 9:33 ΜΜ

      Αν καταρρεύσουν οι ΗΠΑ τότε τα ζάρια θα είναι στο χέρι μας προκειμένου να καταρρεύσει μαζί τους και ο πολιτισμός της χέστρας.
      Αν καταρρεύσουν οι ΗΠΑ οι αλλαγές θα είναι πολλές και μεγάλες προς συμφέρον των λαών θέλω να πιστεύω.

  4. Rollover οπως λεμε ψωλοβερ? Η πουλοβερ?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*