17:06 - 13/09/2016

Τι αποδεικνύει η ασθένεια της Χίλαρι σύμφωνα με την γερόντισσα Βάνγκα

Διαφημίσεις

Δυσκόλεψαν τα πράγματα και βγάλανε τους κλώνους…;;!!

Τον τελευταίο καιρό, οι φήμες για την υγεία της Χίλαρι Κλίντον όλο και πληθαίνουν με αποκορύφωμα την χθεσινή εμφάνιση της για την μνήμη των θυμάτων της 9/11, στην οποία λιποθύμησε.

Οι συνεργάτες της δήλωσαν πως πάσχει από πνευμονία, πράγμα που έκανε την Daily Star, βρετανική διαδικτυακή εφημερίδα, να φτιάξει ένα άρθρο όπου αναφέρεται στην προφητεία της τυφλής γερόντισσας!

Η τυφλή γερόντισσα, από την Βουλγαρία είναι γνωστή για τις προφητείες που έκανε καθώς έχει «πέσει μέσα» για τους τζιχαντιστές, την Αραβική Άνοιξη το 2010 αλλά και τον Ομπάμα.

Η Vanga είχε προβλέψει και την εκλογή του Μπαράκ Ομπάμα. Είχε πει ότι ο 44ος Πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι μαύρος ενώ επίσης ότι θα είναι και ο τελευταίος αμερικανός Πρόεδρος. Σύμφωνα με την ίδια, ο Ομπάμα θα κηρύξει στρατιωτικό νόμο για να αποφύγει να γίνει πρόεδρος ο Ντόναλντ Τράμπ.

Αν αυτό συμβεί, ο Ομπάμα θα είναι ο τελευταίος πρόεδρος των ΗΠΑ όπως έχουν προφητεύσει και άλλοι.

Άλλες προφητείες της Γερόντισσας: Ο 44ος Πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι μαύρος αλλά και ο τελευταίος Πρόεδρος μιας και μετά από αυτόν η Αμερική θα καταρρεύσει εξαιτίας μιας θεαματικής οικονομικής κρίσης Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει το Νοέμβριο του 2010 ως ένας συνηθισμένος πόλεμος αλλά θα καταλήξει σε χρήση χημικών και πυρηνικών όπλων.

Θα τελειώσει μέχρι τον Οκτώβριο του 2014 θα υπάρξουν εκτεταμένα στρατιωτικά χτυπήματα των μουσουλμανικών χωρών στην Ευρώπη, η οποία θα πληγεί ακόμα και από πυρηνικά η Κίνα θα γίνει η νέα υπερδύναμη το 2018 το 2023 θα αλλάξει η γήινη τροχιά.

Η Ευρώπη θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της το 2066 οι ΗΠΑ θα πλήξουν τους Μουσουλμάνους στη Ρώμη με κλιματικά όπλα θα καθιερωθεί παγκοσμίως ο κομμουνισμός θα εμφανιστεί μια μορφή προγηρίας κατά την οποία ο κόσμος θα γερνάει μέσα σε ελάχιστα λεπτά το 2111 θα υπάρχουν ανδροειδή ρομπότ, μισά μηχανικά και μισά βιολογικά το 2125 θα ληφθεί εξωγήινο σήμα στην Ουγγαρία και θα επιτευχθεί εξωγήινη επαφή οι άνθρωποι θα κατακτήσουν την αθανασία, θα μεταναστεύσουν στον Άρη και σε άλλους πλανήτες εκτός ηλιακού συστήματος, θα μπορούν ατομικά να επικοινωνούν με το Θεό, θα συμβούν διάφοροι πόλεμοι, θα εμφανιστεί νέα θρησκεία, θα εξανθρωπιστούν τα ζώα και θα συμβούν και πολλά άλλα απίστευτα μέχρι το έτος 5079 οπότε και θα επέλθει το τέλος του κόσμου…

diadrastika.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. tipota apo auta den exi pi i vanka apo voulgaria eimai

  2. ΜΑΣ ΠΟΛΥΖΑΛΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;
    ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ.

  3. βρε κεραταδες γαμω τις προφητειες σας και 70 παισιους που στο διαολο τα βρισκετε και τα γραφετα αυτα ??? ρε απατεωνες και τον ψευτοπαισιο γνωρισα και τις μαλακιες που ελεγε και στη βουλγαρια ζω και η βανκα δεν ειπε τιποτε απο τις μαλακιες που γραφετε… αει σιχτιρ απατεωνες ιουδαιοι…

  4. Ανώνυμος 09/13/2016 @ 10:18 ΜΜ

    να ρωτήσω εγω που είμαι λίγο χαζούλης τώρα… Τι αποδεικνύει η ασθένεια της Χίλαρι σύμφωνα με την γερόντισσα Βάνγκα τελικά; α μην ξεχάσω το 14 θα τελείωνε ο πόλεμος με τα πυρηνικά καιρός ήτανε γιατί βαρεθήκαμε πια με τον πόλεμο αυτον.

  5. νομιζω η συγκεκριμενη γεροντισσα ειχε προφητεψει πως το 2186 θα σηκωσει ο ολυμπιακος το champions league

  6. ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ 09/14/2016 @ 1:11 ΠΜ

    Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει το Νοέμβριο του 2010 ως ένας συνηθισμένος πόλεμος αλλά θα καταλήξει σε χρήση χημικών και πυρηνικών όπλων.

    Θα τελειώσει μέχρι τον Οκτώβριο του 2014 ;;;;;;;

    • ΑΘΗΝΑΔΗΣ 09/14/2016 @ 4:56 ΜΜ

      Αφου καθομαστε και διαβαζουμε αυτα με τισ ωρες καλα κανουν και μασ τα ριχνουν κατακεφαλα!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*