Διαφημίσεις

“Ρε Καιγόμαστε”;;; Πάρτε μετά τις τρεις το απόγευμα….

Γιατί άραγε καίγονται τα δάση μας και δεν καταφέρνουμε να προλάβουμε την επέκταση της καταστροφής και αυτήν τη φορά;;;
Η φωτιά καίει την μισή Θάσο…. Όταν η άλλη μισή είχε καεί πριν από μερικά χρόνια. Άλλη μια φρικτή επανάληψη με τεράστιες συνέπειες για τον Έλληνα και το περιβάλλον του…. Είναι η πρώτη φορά που καιγόμαστε;;;
Γιατί άραγε οι καταστροφές των δασών μας δεν μπορούν να καταπολεμηθούν την στιγμή που ξεκινούν;;; Γιατί δεν υπάρχει ένα σχέδιο σε περίπτωση παρόμοιων συνθηκών όπως της Θάσου και της Ευβοίας;;; Μήπως το φαινόμενο είναι σπάνιο;;;

Η ανευθυνότητα και αδιαφορία των κυβερνητικών φορέων….η ανικανότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης να καταστρώσει ένα σχέδιο για ανάλογες συνθήκες είναι το πρόβλημα σου νεοέλληνα… δεν θέλεις να το παραδεχτείς και περιμένεις τον άλλο να βρει την λύση των προβλημάτων σου…. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σου μια χρόνια ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ… και από που να ξεκινήσω!!!!

Όλο και κάποιος άλλος θα σβήσει την ΦΩΤΙΑ και δεν θα κάψει το σπίτι σου…!!! Φυσικά όσο ο ένας περιμένει τον άλλο να αντιδράσει την στιγμή που όλα και όλοι ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ η λύση δεν θα βρεθεί από κανένα!!!

Η νεοελληνική νοοτροπία ακολουθεί τους ίδιους αυτοκαταστροφικούς κανόνες σε όλες της βαθμίδες της κοινωνίας που έστησες μέχρι τώρα… η κακή συνήθεια να ρίχνουμε την ευθύνη ΠΑΝΤΑ στους άλλους και όχι η δική μας ανικανότητα και ευκολία… η καταστροφική μας νοοτροπία να περιμένουμε την σωτηρία από την κυβέρνηση που και αυτή για πολλοστή φορά δείχνει πόσο ανίκανη είναι σε τέτοιες περιπτώσεις…!!! Γνωρίζουμε την ανικανότητα τους και όμως περιμένουμε να λύσουν πάντα το πρόβλημα μας…

Οι δημόσιοι φορείς και η αυτοδιοίκηση καίγονται με την σειρά τους για την Θεσούλα τους…

Η χώρα μας κινδυνεύει από εμάς τους ίδιους που την ΚΑΙΜΕ κάθε ημέρα με κάθε λογής ΦΩΤΙΑ…. κάθε μέρα που περνάει την κάνουμε ΣΤΑΧΤΗ!!! Η νεοελληνική κουλτούρα μας μ’ όλους αυτούς τους βολεμένους και ανάξιους συμπολίτες τοποθετημένους σε θεσούλες με ευρώ της πείνας Φλέγεται… και κανείς δεν το έχει παρατηρήσει!!!

Όλοι αυτοί οι βολεμένοι νεοέλληνες προτιμούν να είναι τα ζόμπι των άθλιων γραφειοκρατικών οργανισμών του δημοσίου παρά να σκεφτούν πως να αποτρέψουν μια επόμενη καταστροφή…. πως να προστατέψουν το νησί τους από την επόμενη καταστροφή….

Όλοι περιμένουν τον άλλο να τους βγάλει από την ΦΩΤΙΑ που οι ίδιοι ανάψανε για να κάψουν το ζωτικό τους περιβάλλον και την ζωή τους…. Όλοι αυτοί με τα λίγα ψίχουλα του δημοσίου δεν είναι ικανοί να καταστρώνουν ένα σχέδιο για την επόμενη λαίλαπα που σίγουρα θα εμφανιστεί με τους πρώτους ανέμους!!! Όλες οι ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΧΏΡΑ ΕΊΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ….Είτε η φωτιά ονομάζετε “προσφυγικό” είτε ονομάζετε “Τρόικα και μνημόνια” είτε ονομάζετε εθνική προδοσία από τους εκλεγμένους υπαλλήλους των ξένων τραπεζών…. εμείς Καιγόμαστε από μόνοι μας!!!

Εμείς οι ίδιοι κρυβόμαστε πίσω από όλες τις ΦΩΤΙΕΣ μας…. κανείς μας δεν θέλει και δεν μπορεί να τις προλάβει γιατί κάποιος άλλος είναι ικανότερος από εμάς!!!

“Ρε, Καιγόμαστε!!! Πάρτε μετά τις τρεις το απόγευμα….

koraks



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

4 σχόλια στο ““Ρε Καιγόμαστε”;;; Πάρτε μετά τις τρεις το απόγευμα….”
  1. ΙΔΕΕΣ, ΣΧΕΔΙΑ, ΛΥΣΕΙΣ, ΜΥΑΛΑ, ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ???

    ΑΠΕΙΡΑ!!!

    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΙΧΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ….

    ΑΝΤΕ ΒΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ

    1. ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΥΡ/ΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ-ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΥΡ/ΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΒΥΝΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΝΟ ΤΟΥ (ΔΙΟΤΙ ΤΑΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ. ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ Ο ΙΔΙΟΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΒΥΝΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ > Η ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ. ΔΕΝ ΣΒΥΝΟΥΝ ΟΙ ΔΑΣΙΚΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΜΕ ΕΠΙΓΕΙΑ ΜΕΣΑ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΒΥΝΟΥΝ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ.

  2. Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,ΕΤΣΙ?) ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ…
    ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΜΟΥ?… ΣΕ ΔΙΟΡΙΖΩ… ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΟΤΣΑΡΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ(ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΝΩ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ ΜΟΥ, ΣΟΥ ΥΦΑΡΠΑΖΩ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΣΟΥ ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ, ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ)
    ΤΙ ΣΕΙΣΜΟΙ, ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΣΑΜΟΥΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ…
    ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ, ΑΚΛΟΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΙΚΑ Ή ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ..
    ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ…
    ΑΚΛΟΝΗΤΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ…
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ…
    ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΕΤΣΙ?

  3. Κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια….

    Το έτος 1993 για πρώτη φορά ιδρύθηκε στην Ελλάδα από την Δασική Υπηρεσία, (σε πειραματικό στάδιο), ένα επίλεκτο αποκλειστικά αερομεταφερόμενο τμήμα ταχύτατης δράσης κατάσβεσης δασικών πυρκαγιών. Αυτό το επίλεκτο τμήμα αποτελούνταν σχεδόν αποκλειστικά από πρώην άντρες των ειδικών δυνάμεων… η σύντομη δράση αυτού του ευέλικτου τμήματος που είχε χρονική διάρκεια 1993 – 1997, έμεινε στα ιστορικά πυροσβεστικά χρονικά για την άμεση αποτελεσματικότητα του και δράση του με πάσης φύσεως αερομεταφερόμενα μέσα. Αυτό το μικρό και ευέλικτο ειδικό αερομεταφερόμενο τμήμα έμεινε στην ιστορία με το όνομα Δασοκομάντος.

    Η δράση των Δασοκομάντος, τότε είχε κάνει εντύπωση και στους Γκρίζους Λύκους…

    Οι Δασοκομάντος είχαν εκπαιδευτή αρχικά από τους Καναδούς συναδέλφους τους, που μαζί με τους Αμερικανούς φημίζονται ότι είναι οι καλύτεροι στον πλανήτη.

    https://www.youtube.com/watch?v=CyuhTczdZro

    Οι πραγματικά μάχιμες αποστολές που ανελάμβαναν, εμπεριείχαν στον τομέα δράσης τους, όλη την Ελλάδα.

    Μπορεί κάποιος να ανατρέξει στην τότε περίοδο 1993 – 1997 και να βρει τα δεδομένα των δασικών πυρκαγιών, καμένων στρεμμάτων είτε δάσους είτε καλλιεργειών της περιόδου, και να τα συγκρίνει σύγκριση με την περίοδο 1998 – 2016 όπου και δόθηκε η δασική πυρόσβεση στο Πυροσβεστικό Πτώμα, βάση σχεδίου καταστροφής, από την κυβέρνηση Σημίτη.

    Ενδεικτικό είναι ότι μόνο το πρώτο έτος δασικής περιόδου 1998, που ήταν υπό την ευθύνη του Πυροσβεστικού Πτώματος, κάηκαν περί το 1.000.000 δασικά είτε καλλιεργήσιμα στρέμματα, δηλαδή σχεδόν όσα κάηκαν τις περιόδους δασικών πυρκαγιών από το 1993 – 1997!

    Την κυβέρνηση Σημίτη τα μουνάπανα που κατοικούν την χώρα των Ελλήνων την ψήφιζαν για 8 συναπτά έτη… και ευτυχώς όπου από αυτός ο ξεφτίλας ο Σημίτης, αποσύρθηκε από την πολιτική δράση, γιατί τα συνήθη μουνόπανα (που τώρα κλαίγονται για τα ευρωμνημόνια) θα συνέχιζαν να τον ψηφίζουν για πολλά – πολλά χρόνια ακόμα!!!

    Κάθε λαός είναι άξιος των επιλογών του… ειδικά των πολιτικών. Το καλοκαίρι θα καίγεστε τον χειμώνα θα πνίγεστε!!! Στο ενδιάμεσο θα σας γαμάνε οι σεισμοί, οι πολιτικοί και οι λαθραίοι!… Άγνωστο το γιατί, αλλά αυτό έχετε επιλέξει… το λοιπόν δεν πρέπει να διαμαρτύρεστε για τις επιλογές σας!

    Αυτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek