Διαφημίσεις

Ωρέ δεν θα σας περάσει!

emfanizoun-tin-ellhnikh-shmaia-xoris-stavro-620x256

triklopodia



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “Ωρέ δεν θα σας περάσει!”
    1. …ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα είναι 586 ευρώ
      ΤΙ ΛΕΝΕ ΡΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ??
      ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
      Ο ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ (8-ΩΡΟΥ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ 2009..
      ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ(!!) ΠΑΡΤΥ!!

  1. Η ελληνικη ιστορια και η ελληνικη σημαια ειναι συνυφασμενη με τον Σταυρο.τιπορα δεν προκειται να καταφερουν.μια μπορα μονο θα ειναι συντομη.απλα επιτρεπει ο Χριστος να συμβαινουν ολα αυτα στην πατριδα μας,λογω των λαθος επιλογων που καναμε.

    1. Η συγκεκριμένη σημαία δοξάστηκε σε όλα τα πεδία των μαχών της νεότερης Ελληνικής ιστορίας , αλλά τους είναι δοκάρι στο μάτι και παλούκι εκεί που ξέρουν , διότι φέρει τον τίμιο σταυρό του Ιησού Χριστού . Τον οποίο και μόνο λόγω του αρρωστημένου μίσους και φόβου που έχουν προς Χριστό τον βλέπουν και παθαίνουν αμόκ σαν τον εργοδότη τους . Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς .

    2. Στα μπαλκονια τις σημαιες και μεσα στα σπιτια τον ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ και το ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ εικονισματα….

    3. Καημενε, περιμενεις να γινει πρωτα….. για να κρεμεσεις την Ελληνικη Σημαια στο μπαλκονι σου????
      Εγω την εχω εδω και χρονια …και δεν κατεβαινει παρα μοναχα για να πλυθει και να ξανατοποθετηθει ….εκει οπου πρεπει να βρισκεται….σε καθε Ελληνικο σπιτι….
      Αντε ξυπνηστε επιτελους ….ουτε τα αυτονοητα δεν κανουμε…..

  2. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ, Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΑΝΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΑΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΟΥ Ή ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΟΥ.

    ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΑΡΚΕΤΟΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ.

    ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΣΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΙ ΕΙΣΤΕ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΜΗΝ ΚΙΟΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ ‘Η ΕΣΤΩ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΕ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ. ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ Δ Η Λ Ω Σ Η.

    ΙΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *