Διαφημίσεις

Περίεργες λάμψεις στο Όρος Αιγάλεω το βράδυ της Παρασκευής - Εικόνα1
Περίεργες λάμψεις στο Όρος Αιγάλεω το βράδυ της Παρασκευής 
Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός 

Χθες λίγο από την 22.08 ώρα μέχρι και την 22.57 ώρα στο όρος Αιγάλεω έλαβε χώρα ένα φαινόμενο, όντως αξιοπερίεργο.

Για το φαινόμενο ενημερώθηκα από φίλο αναγνώστη, ενώ βρισκόμουν στο Αλού Φαν Πάρκ και πρόλαβα να το απολαύσω μόνο προς το τέλος του.  Τα όσα θα σας μεταφέρω αποτελούν συνδυασμό των όσων έζησα, όσον μου μεταφέρθηκαν καθώς και όσον αναζήτησα στο διαδίκτυο.

Καταρχήν το φαινόμενο ήταν ορατό από ολόκληρα την Ν/Δ πλευρά του λεκονοπεδίου (όλες τις περιοχές που βρίσκονται αριστερά της Ακρόπολης και κοιτούν προς το όρος Αιγάλεω.

Αν και είχε διάρκεια δεν κατάφερα να το αποτυπώσω με το κινητό (ίσως λόγω των 5mp του sony). Οι λάμψεις όταν τις είδα δεν είχαν περιοδικότητα και ο ουρανός ήταν πεντακάθαρος.

Κατά την επιστροφή στο σπίτι μου (Λιόσια) επίτηδες χρησιμοποίησα τη διαδρομή Ιερά Οδός, Καβάλας, Εθνική, Περιφερειακή για να δω τι φαίνεται και από την πίσω πλευρά, διαπίστωσα όμως ότι ενώ μέχρι και το ύψος του Δρομοκαΐτειου Ψυχιατρικού νοσοκομείου ήταν ορατά, μετά την κατηφόρα της μονής Δαφνίου προς τη λεκάνη του Θριασίου το φαινόμενο ΔΕΝ ήταν ορατό.

Δεύτερος αναγνώστης στον οποίο απευθύνθηκα ευθύς ως μου έγινε γνωστό το φαινόμενο, μου μετέφερε ότι από τα όρια Κορυδαλλού – Αγ. Βαρβάρας (κοντά στο 3ο νεκροταφείο) οι λάμψεις ήταν ορατές και  φαίνεται να βρίσκονται σε ευθυγράμμιση με το σπήλαιο του Πανός στο όρος Αιγάλεω. Λαμβανομένου υπόψη ότι δεν έχω επισκεφθεί το συγκεκριμένο σπήλαιο και δεν γνωρίζω την ακριβή γεωγραφική του θέση απλά θα συγκρατήσω την πληροφορία και όσοι έχουν διαπιστώσει κάτι ανάλογο μπορούν να το επιβεβαιώσουν στο πεδίο των σχολίων.

Πολλά λέγονται και γράφονται για τα 3 Σπήλαια του Πανά (ή Πανός όπως είναι πιο γνωστά) στην  Πάρνηθα, το Αιγάλεω και την  Κερατέα. Γνωστοί συγγραφείς και ερευνητές έχουν καταγράψει και στα 3 σπήλαια μεγάλη παραφυσική δραστηριότητα.

σ.σ. Η φωτογραφία της κορυφής είναι αρχείου!


e-koutsobola.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

17 σχόλια στο “Περίεργες λάμψεις στο Όρος Αιγάλεω το βράδυ της Παρασκευής”
  1. Βρε Ζαχαρια μας σκοτωσες με τη φωτογραφια αρχειου
    Δηλαδη το πρωτοτυπο τι μας το κρυβεις;

  2. Το ειδα κ εγω γυρω στις 21:20
    Μια λαμψη ομως ….. μετα δεν ξερω…. κ όντως ο ουρανος ηταν πεντακαθαρος ακριβως στο σημειο εκει που αναφέρεται! !!

  3. Επιβεβαιωνω…
    κατεβαινωντας Π.Ραλλη από Αθηνα προς Κηφισσο είδα λαμψεις 2 φορες. Ήταν αριστερά από το ορος Αιγαλεω προς Κορυδαλλο και σε βάθος προς Κερατσινι. Νομιζοντας πως ειναι αστραπες κοιταξα τον ουρανο για συννεφα αλλα τζιφος, μια ξαστερια ΝΑ μετα συγχωρησεως.

  4. ήταν βραχύκλωμα σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ που δημιουργούσε φωτοβολταικά τόξα. Να είστε καλά

  5. Θα γίνει σεισμός και θα μαυροφορεθει η Ελλάδα.Οσοι μεινατε πιστοι στον Ιησού αναγνωσατε το ψαλτηρι.

  6. ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΉΣΩ ΚΆΠΟΙΟΝ ΑΝ ΤΟ ΦΑΙΝΌΜΕΝΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ : ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΜΕΤΡΗΣΑ 75 ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 1Ο΄΄ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ …

  7. Αυτό το όρος είναι δίπλα ή σε κοντινή απόσταση απ’ τη λεωφόρο Σχιστού και τις εγκατάστεις του Ναυτικού; ή καμία σχέση;

      1. Ρωτώ γιατί το άρθρο μου θύμισε ένα δικό μου περιστατικό, καλοκαίρι του 2007 (Ιούλιος ή Αύγουστος), στη θητεία μου στο Παλάσκα, ένα βράδυ εκανα περιπολία και ενώ ήμουν αναάμεσα στα 2 παρατηρητηρια, τα πυργάκια, που φαίνονται απ τη λεωφόρο του Σχιστού ,παρατήρησα ξαφνικά μια μεγάλης εκτάσης μπλε λάμψη απ΄το βουνό,( δεξία του Σχιστού δηλαδή), για 2-3 δευτερολεπτα , και φυσικά μου φάνηκε εντελώς αφύσικη γιατί δεν ήταν κάποια αστραπή ή κα΄τι τέτοιο γιατί ήταν κατακαλοκαιρο , ντάλα ξαστεριά.

  8. το ειδα και εγω σχιζανε τον ουρανο λαμψεις και το παρακολουθουσα αρκετη ωρα μου εκανε εντυπωση οτι δε ακουγοτανε κανενασ ηχος για να σκεφτεις μηπως ηταν καποιοα καταιγιδα..

  9. Στην Δράμα να δεις τι έγινε από τις λάμψης που λες. Ήταν τόσες και τέτοιες που με έκαναν να θυμηθώ την παροιμία που λένε.

    Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.
    Ε μετά το χθεσινό νομίζω πως αυτήν την παροιμία την είπε πρώτος κάποιος που φοβότανε πολύ τα ξεκάρφωτα ξεσπάσματα της Φίσης!

  10. Θυμάσαι Ζάχο στα Ραδιογραφήματα της 5/9 που σου έλεγα πως στην επιστροφή τα μάτια μου καρφώθηκαν στο ορος Αιγάλεω.. τα τράβηξαν οι κεραιες που ήταν πάρα πολυ ψηλές γιατί φαίνονταν μεγάλες και από μεγάλη απόσταση που τις διέκρινα στην εθνική οδό…
    Ο Πάνας για μας είναι μια συμπαθέστατη αρχαιοελληνική φιγούρα στο πάνθεον της μυθολογίας μας, αλλά για τους σατανιστές (των ανωτερων μασονικών κλιμακίων) είναι συμβολο λατρείας του θεού τους (του σατανά)…Γιατί δεν τους αρκούσε η κλοπή συμβόλων από Αίγυπτο (πυραμιδες, οβελίσκοι κλπ) έπρεπε να πάνε και πιο βαθιά στην αρχαιότητα και πιο ψηλά στο χάρτη, να φτάσουν στην καρδιά της Ελλάδας να μπήξουν κι εκεί μαχαιριά και να λεηλατίσουν πράγματα…

    1. ΈΧΩ ΜΙΑ ΕΡΏΤΗΣΗ. ΑΚΟΎΩ ΑΠΌ ΈΝΑ ΣΩΡΌ ΆΤΟΜΑ ΣΤΟ ΓΙΟΥΤΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚΣ ΝΑ ΑΝΑΜΑΣΑΝΕ
      ΤΑ ΊΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΊΔΙΑ. ΓΙΑΤΊ ΤΑ ΚΆΝΟΥΝ ΌΛΑ ΑΥΤΑ? ΠΟΙΟ ΤΟ ΌΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ? ?ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΆΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ?ΑΦΟΥ ΉΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΌ ΤΟΥΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΓΡΆΦΩ ΤΏΡΑ ΚΑΤΆ ΓΡΆΦΟΝΤΑΙ ΜΑΖΊ ΜΕ ΆΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΌΛΕΠΤΟ ΣΕ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΚΛΊΜΑΚΑ. ΣΤΟ ΒΈΛΓΙΟ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΊΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΌΓΕΙΑ ΤΗΣ NSA ΑΠΌ ΤΟ BEAST NETWORK. ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΏΣ ΘΕΛΟΥΝ? ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΚΌΤΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΟΡΝΙΘΟΤΡΟΦΕΙΟ ΈΧΟΥΝ ΤΑ ΊΔΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ? ?ΑΦΟΎ ΑΥΤΌ ΑΚΡΙΒΏΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ?

  11. Και στη Κρήτη το ίδιο, αλλά διαφορετική ώρα. Λίγο πριν τις 06.00 το πρωί. Λάμψεις σε πεντακάθαρο ουρανό, στα δυτικά.

  12. Αυτό που βλέπατε όλοι όπως κι εγώ από την Άνω Γλυφάδα ήταν οι αστραπές που έριχνε περίπου πίσω ή αρκετά κοντά στη Σαλαμίνα. Το διαπίστωσα κοιτώντας από την πλευρά της θάλασσας, ενώ όσο κοιτούσα από τη μεριά του Υμηττού έβλεπα αχνές λάμψεις σε καθαρό ουρανό.
    Πολλά πράγματα έχουν την εξήγησή τους.

    1. Όπως είπα και στο άρθρο πέρασα από την πίσω μεριά (κάμπος Θριασίου πεδίου) που είναι φάτσα κάρτα η Σαλαμίνα και δεν έβλεπα τίποτα. ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ. Αυτό που λέει ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ πιο πάνω αν δεν είναι παραφυσική δραστηριότητα είναι η πιο λογική εξήγηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *