01:29 - 10/09/2016

ΤΩΡΑ…!!! ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΧΑΪΑΣ!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ…!!!

Διαφημίσεις

«Κατέθεσα σήμερα στο ΑΤ Χαλκίδος μήνυση κατά του Σώρρα για τις ύβρεις του κατά των αναπήρων, η οποία διαβιβάστηκε στην ΑΔ Πατρών με την παραγγελία της αυτόφωρης σύλληψής του.

Εύγε στην Ε.Σ.Α.μεΑ. για την συμπαράστασή της κάτι που δεν έκανε η Ολυμπιακή Επιτροπή (δεν αναφέρομαι στην Παραολυμπιακή Επιτροπή), η οποία σε τηλεφώνημά μου μου είπε “το θέμα αυτό δεν μας αφορά” !!!…προκαλώντας την οργή μου.»

Δημ. Αντωνίου, ιατρός, Χαλκίδα.
antoniou
Στην φωτογραφία ο γιατρός Δημήτρης Αντωνίου



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. ΗΛΕΚΤΡΑ 09/10/2016 @ 7:19 ΠΜ

    Ο Δημήτρης Αντωνιου εχει κανει και μήνυση η αγωγή, δεν θυμάμαι καλα, στους 300 της βούλησης για εσχάτη προδοςια.
    Η μήνυση η αγωγή εχει παει ηδη στην Βουλή. Φυσικα βρίσκεται κλειδωμένη σε καποιο συρτάρι, μέχρι να βρεθεί ενας Ελληνας να την βγάλει στο φως.
    Συγχαρητήρια και για την τωρινή του μήνυση. Καποιος επρεπε να το κανει.

    • Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 15 ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ 200 ΕΞΩΔΙΚΑ,ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΑ ΠΑΜΕ? ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΞΕΡΗ ΓΙΑ ΠΕΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΡΓΑΝΙΜΟΥΣ ΚΛΠ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΥΤΟΦΟΡΟ 2 Δ/ΝΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ 2 ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕ 5 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ 1 ΠΛΗΜΕΛΛΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΟ. ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΚΤΑ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΣ…

  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΛΛΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ “ΚΟΜΜΑΤΟΣ”, ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣ ΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ.
    ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.

  3. Ανώνυμος 09/10/2016 @ 11:50 ΠΜ

    Ναι *** άμα δει όλο το βίντεο ο εισαγγελέας θα πάτε μέσα εσείς οι διαχειριστές του κατοχικά για παραποίηση του βίντεο και συκοφάντηση του εν λόγω κυρίου,διότι είδα όλο το βίντεο και δεν κατηγορεί κανέναν ανάπηρο.Κατηγορεί τους διοργανωτές των παραολυμπιακών αγώνων. Αυτό λέει…Αλοίμονο σας στα κατοχικά εάν εσείς παραποιήσατε το βίντεο,Ζήτω που τη φάγατε…Περαστικά σας.

    • mpravo sou …an itan etsi oloi me aytes tis apopseis isws tha kykloforousame mpronze me lame stringakia oloi me tis rwges eksw …twra pou epivaletai …
      o fovos tis synepeias den einai arketos gia na se empodisei na kaneis to swsto …den lew oti o giatros einai swstos ,,sigoura oxi kai o kontos ….alla i apopsi sou einai a-kakali …
      otan parakolotheis kapoion na kanei kati kalo san prospatheia (eidika gia ekeina ta paidia pou antiproswpeuoun ena poooly megalo kommati allwn me anapiries)tote les ena mpravo
      toulaxiston giati kaneis allos den prospathise estw ..
      sygnwmi giatous latinikous xaraktires

    • Kai ποιος εισαι εσυ ρε μαγκα της κακιας ωρας που απειλεις ανωνυμα αλλα ολοι οι σωρραιοικομεμον ετσι εισται μονο παπατζα καντο επωνυμα να δουμε ποσο κακουλης εισαι

      • Δεν είμαι με κανέναν και ούτε απειλώ κανέναν,απλά μια διαπίστωση έκανα διότι είδα το βίντεο και είδα ότι είναι παραποιημένο για αυτονόητους λόγους φαντάζομαι,δηλ τι να κάνω να πάρω το μέρος συκοφαντών που παραποιούν βίντεο;και να τους υποστηρίζω κιόλας; Αυτό θέλετε;Τώρα άν μπλέξει εισαγγελέας εγώ τι φταίω,άς απολογηθούν αυτοί που το έκαναν.

  4. Αρτέμης Σώρρας Ολόκληρη η συνέντευξη που προκάλεσε σάλο
    https://www.youtube.com/watch?v=ikcXQ0soOME

  5. Τι; Θα τον μαζέψουνε τον «αρχηγό»; Και πώς θα σώσει την Ελλάδα; Αφήστε τον, ρε παιδιά, να μας πληρώσει πρώτα τα χρέη… Πω πωωωω συμφορά μας… χάσαμε την ελπίδα μας…. χα χα χαχ χχχχχχαααααα

    • ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΧΑΧΑΝΙΖΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. Ο ΣΩΡΡΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΟΥ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗ ΣΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΧΑΧΑΝΙΔΟΥΛΗΔΕΣ)). ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ, ΞΑΙ ΑΛΛΟ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ Α ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΧΑΧΑΝΙΖΕΙΣ.

  6. ΜΑΝΩΛΗΣ 09/10/2016 @ 6:33 ΜΜ

    Το αντίθετο απο ότι ακούω,ο Σώρρας υπερασπίζεται τους ανάπηρους και κατηγορεί αυτούς που τους ξεφτιλίζουν κάνοντας μαιμού ολυμπιακούς αγώνες και έχει απόλυτο δίκαιο διότι στα χρόνια των Ελλήνων δεν υπήρχαν παραολυμπιακοί αγώνες,αυτό είναι εφεύρημα αυτών,που τους αποκαλεί με αυτούς τους χαρακτηρισμούς.

  7. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΝΕ ΜΠΟΡΟΥΝ Ν ΑΤΟΝ ΒΡΟΥΝ. ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΨΑΛΙΔΙΣΜΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ, ΤΟΥΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ, ΤΟΜΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟ 2007 ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΣΩΡΑ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΥΤΕ 10 ΖΩΕΣ.

  8. Ανώνυμος 09/11/2016 @ 11:18 ΠΜ

    https://www.youtube.com/watch?v=Ll6jJHJ5_P0

    Για αυτόν τον ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΩΡΡΑ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΖΕΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑ;;;;;;;;;;;
    ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΟΥΣΤ…ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*