Διαφημίσεις

Ανεξαρτήτως από το αν η Χίλαρι φόραγε ακουστικό ή όχι, η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας βρίσκεται σε δεινή θέση τις τελευταίες ημέρες καθώς η δημόσια εικόνα της δείχνει μία γυναίκα που καταρρέει υπό το άγχος των προεδρικών εκλογών

Bήχει ασταμάτητα, δεν μπορεί να ανέβει τα σκαλιά και τώρα ο φακός την απαθανάτισε να φοράει ακουστικό! Τι συμβαίνει επιτέλους με τη Χίλαρι Κλίντον;

Με τα αμερικανικά ΜΜΕ να ζητούν επειγόντως εξηγήσεις από την επιτελείο της μετά τις ξαφνικές κρίσεις βήχα που παθαίνει αλλά και την αδυναμία της να ανέβει τα σκαλιά, μία νέα φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα την απεικονίζει να φορά ακουστικό στο αυτί.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών φόραγε ένα ακουστικό την ώρα που μίλαγε σε εκπομπή του δικτύου «NBC». Γιατί το φόραγε; Μήπως δεν ακούει καλά ή μήπως ήθελε βοήθεια από το επιτελείο της για να θυμάται αυτά που έπρεπε να πει; Εκπρόσωπός της έσπευσε να διαψεύσει την πληροφορία λέγοντας πως επρόκειτο για αντανάκλαση του φωτός.

Κάτι τρέχει με τη Χίλαρι: Μετά την κρίση βήχα… φοράει και ακουστικό αυτιού - Εικόνα0

Κάτι τρέχει με τη Χίλαρι: Μετά την κρίση βήχα… φοράει και ακουστικό αυτιού - Εικόνα1

Ανεξαρτήτως, πάντως , από το αν η Χίλαρι φόραγε ακουστικό ή όχι, η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας βρίσκεται σε δεινή θέση τις τελευταίες ημέρες καθώς η δημόσια εικόνα της δείχνει μία γυναίκα που καταρρέει υπό το άγχος των προεδρικών εκλογών και των ιδιαίτερα αυξημένων απαιτήσεων που έχει. Δεν είναι όμως οι κρίσεις άγχους που πιθανότατα να ταλαιπωρούν. Σύμφωνα με δέκα επιφανείς γιατρούς στις ΗΠΑ, η Χίλαρι θεωρείται ακατάλληλη για να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ αφού η κατάσταση της υγείας της δεν είναι καλή.

Τα αμερικανικά ΜΜΕ επισημαίνουν επίσης πως, ένας σημαντικός αριθμός από στελέχη των Δημοκρατικών και πολύ γνωστά είχαν εκφράσει το 2015 τον προβληματισμό τους για τα σημαντικά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και μάλιστα εξέφραζαν την απορία τους για το γεγονός ότι είχε αποφασίσει να μετάσχει της προεδρικής κούρσας κυρίως λόγω της μειωμένης αντοχής της.

Πηγές: protothema.gr, triklopodia.gr

apocalypsejohn.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Κάτι τρέχει με τη Χίλαρι: Μετά την κρίση βήχα… φοράει και ακουστικό αυτιού”
  1. Τι τρεχει με την κλιντον φημες λενε φοραει στριγκια. Τι συμβαινει; τι δεν μας λενε;

    1. επίσης άλλες φήμες αναφέρουν ότι έχει φάει περισσότερα pussy απο τον άντρα της
      το μαστιγώνει το δελφίνι!

  2. Τα ακουστικα που βλεπετε να φορανε μερικοι οπως η γρια η χιλαρι ειναι για να εχουν αμεση επαφη με την φρουρα τους και με τους συμβουλους που τους διαβαζουν τον λογο για να μην ξεχασουν τα λογια τους!

  3. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ ΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΕΩΝ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΕ ΛΕΓΩ ΤΟΥΤΟ.

    Η ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ, Η ΕΙΚΡΙΝΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΩΖΕΙ, ΚΑΙ Η ΑΝΔΡΕΙΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΜΥΣΤΗ.
    Η ΓΑΛΗΝΗ, Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΣ, Η ΓΛΥΚΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗ,
    ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΣΑΣ.

    1. ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ…
      ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ.
      ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΕΞΙΚΟ ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙ ΑΥΤΕΣ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΑ, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
      ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ”WAR”, ”MONEY”, ”NWO”….
      ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΞΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ, ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ”ΛΕΒΕΝΤΗΣ”, ΄΄ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ”, ”ΑΓΩΝΑΣ”.
      ΑΥΤΟΝ ΔΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΝ ΑΠΛΑ ΩΣ ”GAME”….
      ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΗΛΑΔΗ.
      ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΞΗ ΠΑΙΣ – ΠΑΙΔΙ….

  4. Εκλέγεται τον Νοέμβριο, παραλύει τον Δεκέμβριο και παραμένει ο Ομπάμα για ακόμα μια τετραετία (μόνο σε παρόμοια περίπτωση θα μπορούσε να γίνει αυτό, αλλιώς δεν επιτρέπεται σε πρόεδρο τρίτη τετραετία).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek