22:37 - 08/09/2016

Όπως και να το κάνεις ο Μιχαλάκης έχει πιο πολλά μουσκουλα από τον Χουσειν!

Διαφημίσεις

Βέβαια θα μου πεις τι σε νοιάζει ρε Stranger εσύ τον κάνεις ζάφτι τον Μιχαλάκη; Δεν με νοιάζει ρε ο καθένας όπως την βρίσκει ..αλλά μην μου το παίζεις ντε και καλά απελευθερωμένος , δικαιώματα , γάμοι , σύμφωνα συμβίωσης κοκ…και εσύ κωλώνεις να πεις …την κουνάω την αχλάδα !

https://www.youtube.com/watch?v=dm-ebvDpGnc

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ?
    ΠΟΣΑ ΤΑΓΚΑΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ?
    ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ!
    ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑΡΑΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ.

    • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 09/09/2016 @ 12:54 ΠΜ

      παρομοίωση κάνει και πολυ καλή μαλλιστα απο τα εβραιοδαιμονια που γ@μ@ν το αμερικα, εαν σε ταρασσει να βλέπεις μονο ρουλα καμια μπαλιτσα κλπ.

      • ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΟΣ
        ΛΙΓΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ
        ΑΛΛΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΤΣΑΝΕΣ
        ΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ
        ΤΟ ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΑΚΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ
        ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.
        ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΜΕΡΑ!

  2. ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ 09/08/2016 @ 11:03 ΜΜ

    ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ?

  3. Ανώνυμος 09/09/2016 @ 3:21 ΠΜ

    και η χοντρη ΓΟΝΕ ειχε πιο πολλα μουσκουλα απο το Ζαχαρια στο ρομαντσο

  4. ΠΡΟΗΦΩΝΑΣ ΚΛΑΡΙΝΑΣ 09/09/2016 @ 5:02 ΠΜ

    “Make the first lady great again” μας λέει ο Άλεξ… Βέβαια, μιας και τον κόβω τι υποστηρίζει, δεν τον χάλασε που θα έχουμε “madam president” και “first gentleman”… Ξυδάκι Αλεξάκο…

  5. ΠΡΟΗΦΩΝΑΣ ΚΛΑΡΙΝΑΣ 09/09/2016 @ 5:10 ΠΜ

    Επίσης είναι προφανέστατο από την φωτογραφία δεν είναι Eμμανουέλα(το έχουνε κάνει Malia και καλά για να μας θολώσουνε τα νερά)αλλά Μανώλης…

  6. ΠΡΟΗΦΩΝΑΣ ΚΛΑΡΙΝΑΣ 09/09/2016 @ 5:11 ΠΜ

    “Μalia” είναι η “μεγάλη” “κόρη” που φυσικά είναι γιος

  7. Το USGS αναφέρει σεισμό μεγέθους Μ5.3 από έκρηξη (10 κιλοτόνων αναφέρει η Σεούλ) με εστιακό βάθος 0 χλμ. 19 χιλιόμετρα Ανατολικά-βορειοανατολικά της πόλης Sungjibaegam , Βόρεια Κορέα.

    earthquake.usgs.gov/earthquakes/eventpage/us10006n8a#executive

    Σύμφωνα με το CNN, η Νότια Κορέα αναφέρει πως ο Κιμ Γιονγκ-ουν διεξήγαγε την 5η πυρηνική δοκιμή. Παρασκευή 9/9/2016 ημέρα εθνικής εορτής για τη Βόρεια Κορέα ( Ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας το 1948). Μόλις την προηγούμενη ημέρα, ο Ομπάμα είχε αναχωρήσει από την Κίνα. Οι Αμερικανοί το εκλαμβάνουν ως μήνυμα προς τις ΗΠΑ και τον Ομπάμα ειδικότερα. Είναι το τελευταίο ταξίδι του στην Ασία ως πρόεδρος.

    edition.cnn.com/2016/09/08/asia/north-korea-seismic-activity/

  8. Vigilant Watcher 09/09/2016 @ 9:46 ΠΜ

    Είναι φανερό ποιός είναι ο άνδρας στο σπίτι!

  9. Ανώνυμος 09/09/2016 @ 11:33 ΠΜ

    Οι κορες παντως ειναι ωραια πιπινια….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*