Διαφημίσεις

Ούτε εμείς που σε λέμε προδότη ..

12345



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

24 σχόλια στο “Ούτε εμείς που σε λέμε προδότη ..”
  1. Άξιος ο μισθός σας κύριε Δήμαρχε Θεσσαλονίκης ! Να σας χαίρονται οι Θεσσαλονικείς που σας εξέλεξαν γιατί προσφέρετε τεράστιο εθνικό και πατριωτικό έργο ως πιστός υπηρέτης της Νέας Τάξης και της Νέας Εποχής! ! !

  2. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ….ΕΙΣΑΙ?????

  3. Αι στο διαολο παλιο κοκαλα παλιο κρασορουφηχτρα ανεκδιηγητε τυπε….αλλα καλα να παθουμε εμεις τους ψηφιζουμε..

    1. ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ !!!! ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΔ 27% ΞΕΧΝΟΝΤΑΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!! ΤΙ ΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ????? ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ Ν ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ?????? ΠΑΛΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚ@Τ@ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

      1. Ποιος σου είπε ότι οι δημοσκοπήσεις δεν είναι σικέ;

        Εσύ έχεις ξυπνήσει ρε καημένε;

        Ακόμα δε κατάλαβες το ρολό των δημοσκοπήσεων αλλά και όλων των εταιρειών και των media που τις διοργανώνουν και τις προβάλουν;

        Ξύπνιε……

        1. Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα ΠΑΝΑΝΔΡΕ ΕΛΛΗΝ. Ολες οι δημοσκοπησεις ειναι σικε και φυσικα οι εκλογες στημενες, βγαζουν αυτον που θελουν οι ιδιοι, για να παει τη ‘βαλιτσα’ παρακατω.

  4. οπου να ναι ψοφας σκατογερε ε λοιπον σκατα στο ταφο σου και δεν θα το μετανιωσω ποτε

    1. Μεγάλε φάε πολλά φασόλια γιατί είναι πολλοί εκείνοι που χρειάζονται ένα χεσμένο τάφο.
      Και αν και δεν μου αρέσει το χέσιμο στην “ύπαιθρο” θα προσπαθήσω και εγώ να συμβάλω στο έργο σου!!!

  5. Με τόση τρέλα , προδοσία και προκλητικότητα που πούλησε πριν τις εκλογές μου έκανε μεγάλη εντύπωση που επανεξελέγει……

    η τοσο προκλητική συμπεριφορά του σε περίοδο εκλογών αλλά και η εμφανής σιγουριά του για την επανεκλογή του με έβαζε πάντα σε σκέψεις…… ναι αυτές που σκέπτεστε όλοι…… ότι το παιχνίδι ήταν στημένο….. όπως ήταν πάντα….. απλά τα τελευταία χρόνια σιγουρευτήκαμε όλο και περισσότεροι……

    δεν πιστεύω ότι τον ψήφισε η βασίλισσα του βορά …. σε λέω……

  6. Θα πεθανεις δε θα πεθανεις ρε παλιοπουστα παλιο ψοφιμι θα πιω μια κασα μπυρες και θα ρθω να κατουρησω στο μνημα σου…

  7. Το ερωτημα βασικα ειναι το πως ειναι δυνατον να υπαρχουν τοσοι πολλοι μαλακες μαζεμενοι σε μια μικρη χωρα οπως η Ελλαδα;

    Μηπως αυτο εχει να κανει και με το γεγονος οτι ο νεοελληνας εχει υποσυνειδητα επιλεξει ως εθνικο του επιθετο το μαλακας και αυτο προσελκυει την μαλακια;

    Μιλαμε οτι ειναι τοσο μεγαλη η μαλακια που κυκλοφορει στην Ελλαδα που σας εχω βασικα ικανους μετα τον Μπουταρη να εκλεξετε ακομα και τον Ψωρρα και τον αντιφασιστα εθνικο σταρ τον Ευαγγελοπουλο.

  8. Δεν φταίει αυτός. Οι Θεσσαλονικείς τον ψηφίσανε.
    Αυτομουντζωθείτε τώρα αλλιώς μαζί του στις gay pride παρελάσεις του.
    Έχετε εξεφτελιστεί Νεοέλληνες με τις επιλογές σας και σε Εθνικό και σε Τοπικό επίπεδο.

  9. Προδότης είναι εκείνος ο οποίος έχει Ελληνικό αίμα (οχι ιθαγένεια, χαρτιά και μαμακίες, αλλά ΑΙΜΑ) καιπροδίδει την πατρίδα του.
    Στις φλέβες του Μπουτάρη κυλάει τούρκικο τσίπουρο.
    Μην τον λέτε προδότη λοιπόν.
    Ένας οθωμανός μέσα στην πατρίδα μας είναι, σαν όλους τους άλλους.
    Σύλληψη για κατασκοπεία θέλει αυτός και χιλιάδες άλλοι σαν αυτόν, που βρίσκονται στην Ελλάδα φερόμενοι ως Έλληνες ενώ είναι είτε δοσίλογοι, είτε εντεταλμένοι εχθροί σε υπηρεσία….και δεν εξαιρώ ούτε τους βουλευτές.
    Στην χώρα μας, έχει εισβάλλει κάθε είδους μηχανισμός προπαγάνδας και δολιοφθοράς από ξένες εχθρικές δυνάμεις. Οι μπουτάρηδες και σια δεν είναι απλά παρά μόνο τα εκτελεστικά όργανα των δυνάμεων αυτών.
    Δυστυχώς έχουμε βρωμίσει και βουλιάξει από τέτοιους. Για να καθαρίσουμε θέλουμε νόμους δίκαιους και υπέρ του Έλληνα που να επιβάλλονται απο μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ……..οχι νόμους άδικους και υπέρ των ξένων συμφερόντων που επιβάλλονται από μασόνους.
    Αυτά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *