Διαφημίσεις

Είναι φορές που μας δημιουργείται η αίσθηση πως κάποιος μας παρακολουθεί. Συχνά η αίσθηση αυτή εντείνεται, μοιάζει με εμμονή καθώς στρέφουμε το βλέμμα στους γύρω μας αναζητώντας αυτόν που μας κοιτά- και δημιουργεί αυτό το συναίσθημα.

Στο Καζακστάν οι άνθρωποι δεν είχαν παρά να κοιτάξουν προς τον ουρανό για να διαπιστώσουν ποιος μοιάζει να τους παρακολουθεί.

Με τίτλο «το μάτι του Θεού» η φωτογραφία τραβήχτηκε από ερασιτέχνη φωτογράφο ονόματι 1shustry. Τραβήχτηκε στην Αστάνα, την πρωτεύουσα του Καζακστάν και, αν μη τι άλλο, το όνομά της είναι απόλυτα ταιριαστό με το περιεχόμενό της, τον σχηματισμό των νεφών που μοιάζουν με πελώριο μάτι, πάνω από την πόλη.

mati1

«Αντιλήφθηκα το μάτι αρκετές μέρες αφότου είχα βγάλει τη φωτογραφία», έγραψε ο φωτογράφος ποστάροντας το «κλικ» του.

makeleio



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Μυστήριο φαινόμενο στο Καζακστάν – Εμφανίστηκε το «μάτι του Θεού»! (ΦΩΤΟ)”
  1. Κρίμα που δεν άλλαξε γωνία λήψης ώστε να φαίνεται το “μάτι” πάνω από την πυραμιδοειδή κατασκευή στο βάθος. Θα ήταν πολύ ταιριαστό!

  2. Σκεφτείτε ποιο σύμβολο είναι ιερό στον Μουσουλμανισμό και επίσης αντιπροσωπεύει τη Θεά Λίλιθ. Το βρήκατε;

    Είναι η ημισέληνος. Αυτή την Παρασκευή, 9 του Μήνα έχουμε ημισέληνο. Είμαστε στο Πρώτο τέταρτο της Σελήνης, στο 50% !!! Η ημισέληνος συμβολίζει το Λυκόφως (Twilight), Μισό Σκοτάδι (Night Side) , μισό Φώς (Day Side).

    Επίσης, σύμφωνα με την αριθμολογία, το 2016 μας δίνει τον αριθμό Εννέα όταν προσθέσουμε όλους τους αριθμούς. Επιπλέον, ο Σεπτέμβριος είναι ο Ένατος μήνας του ημερολογίου. Έτσι λοιπόν:
    9/9/2016
    9/9/9
    999

    Ας μη ξεχνάμε ότι το 999 είναι Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης (emergency telephone number) όπως ο γνωστός αριθμός 911.

    Άρα, αύριο έχουμε μια ημέρα που σχετίζεται με τον αριθμό 999 και με την ημισέληνο του Ισλάμ. Επίσης ίσως έχετε παρατηρήσει τι συμβαίνει πιο συχνά όταν είναι ημέρα Παρασκευή. Τυχαία διαλέγεται η μέρα πάντα; Αν δεχτούμε ως πρώτη ημέρα της εβδομάδας την Κυριακή, τότε η Παρασκευή είναι η έκτη μέρα στη σειρά. Ο αριθμός 6 της παρασκευής σχετίζεται με το Εξάλφα και τον Μαύρο Κύβο της Κρόνιας Αδελφότητας που αντιπροσωπεύεται από την Λίλιθ με την ημισέληνό της. Φυσικά στην Μέκκα οι Μουσουλμάνοι λατρεύουν τον Κύβο, άρα πάλι μέσα σε όλα δένει το Ισλάμ.

    Αν τα βάλουμε όλα κάτω, έχουμε:
    Ημέρα Παρασκευή (Εξάλφα – Μαύρος Κύβος – Νούμερο Έξι) , Εννέα (9) / Σεπτεμβρίου (9) / 2016 (9) και όλα αυτά μέσα στην Ημισέληνο (Moon in the First Quarter).

    Σημαίνουν κάτι αυτά;;; Ποιος ξέρει… Εγώ απλά υπολογισμούς και υποθέσεις κάνω!

  3. ΑΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ. ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΠΛΑ, ΞΕΧΑΣΑΝ ΜΕΣΩ BLUE BEAM ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ.
    ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    KAI ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ; 1 SHUSTRY; ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ FIRST [ΠΡΩΤΟΣ];;;
    ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΡΚΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΣΙΡΑΚΙ;;;
    https://www.youtube.com/watch?v=E12DLriP1wQ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *