Διαφημίσεις

Λοιπόν φτάσαμε στο σημείο μηδέν, η προσευχή στα σχολειά όπως φαίνεται σταματάει και κάνεις δεν αντιδρά όπως πρέπει.
Αξίες χάνονται σιγά σιγά ,όλα ξεπουλιούνται για το χρήμα .Η Ελλάς δεν είναι όπως ήταν μιας και έχει χάσει άξιες που πολέμησε για αυτές .

Είναι κρίμα να βλέπεις έναν λαό που έπρεπε να είναι πρότυπο δικαιοσύνης για τους άλλους λαούς ,να χαντακώνετε έτσι ,να προσκυνά για τα χρήματα , είναι κρίμα την ιστορία μας η Ελλάδα να έχει χάσει μάχη χωρίς μια “ντουφεκιά”.

Aν ακουμπήσεις ένα σημείο Του Παρθενώνα και αφήσεις το χρόνο να σε ταξιδέψει πίσω στην ιστορία θα δεις μέσα από ένα χωρόχρονο όλα αυτά που έχουν χαθεί σήμερα όλα αυτά που στην τελική μάχη που ετοιμάζετε εσύ σαν χώρα αντί να είσαι με το δίκαιο έχεις προσκύνηση για το χρήμα ,και όχι μόνο , έχεις προδώσει όλους αυτούς που θυσιάστηκαν ,η θυσίασαν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής τους για τα ιδανικά, εσύ το μόνο που έκανες τα τελευταία 50 χρονιά είναι να διαχωριστείς σε κομματικές μαλακίες που αποτέλεσμά είχε την διάσπαση των ελλήνων ,με αποτέλεσμα η ΑΞΙΕΣ να είναι ευάλωτες και απροστάτευτες.

Ο δούρειος ίππος ,τελικά είμαστε εμείς οι ίδιοι ,εμείς προδώσαμε την χώρα βάζω και τον εαυτό μου μέσα για να μην μπορεί να πετάξει κάποιος που είναι κομματόσκυλο την εξυπνάδα του ..Αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει πολύ χρόνος ,δεν είναι ένας πόλεμος που ξέρεις τον εχθρό , εδώ ο εχθρός είναι μέσα στο σύστημα μέσα στους διεθνή οργανισμούς είναι μια μυστική κυβέρνηση πίσω από κάθε διοικητικό σχήμα ,το σίγουρο είναι ότι ακόμα και σε μια κατάσταση όπως αυτή μπορείς μέσα από το δικό τους σύστημα να τους πολεμήσεις έξυπνα με τα δικά τους όπλα , έχω την πίστη ότι έως την τελευταία στιγμή εσύ σαν Έλληνας θα αποδείξεις αυτό που έχεις στο DNA σου μέσα ..

Ελπίζω έως την τελευταία στιγμή ότι σαν Έλληνας και σαν Ελληνίδα να καταλάβεις πως σε έχουν χωρίσει από την πραγματικότητα πως σε έχουν χωρίσει δημιουργώντας κόμματα και δόγματα ,και ελπίζω πως θα καταλάβεις πως ακόμα και εσύ πουλήθηκες και κινδυνεύεις να γίνεις ένας σύγχρονος εφιάλτης .

ΚΑΝΝΑΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΜΕΛΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

hellenicmediagroup



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

18 σχόλια στο “Ενας σύγχρονος “εφιάλτης””
  1. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!!
    Σκεφτείτε μόνο ότι μπορεί ακόμη να αφαιρεθεούν από την λειτουργία της εκκλησάς τα κάτωθι:
    1. “Υπέρ των ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ μας Αβραάμ και Ισαάκ”.
    2. Οι επτά ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    3. Η τιμή προς τους 7 Μακκαβαίους (ανθέλληνες ζηλωτές Ιουδαίοι) στη 1η Αυγούστου.
    4. Η υμνολογία υπέρ Ισραήλ.
    και άλλα πολλά που αν χρειαστεί θα τα θυμήσω!!!
    ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ, θα σταματήσουμε να……
    α) πιστεύουμε στον Γιαχβέ ( Ιαχωβά)
    β) θεωρούμε ότι πρόγονοί μας είναι οι Εβραίοι ήρωες της Π.Δ.
    γ) βρίζουμε τους προγόνους μας αρχαίους Έλληνες
    δ) πιστεύουμε ότι ο Χριστός ήταν Εβραίος (εκ σπέρματος Δαυίδ)
    ΘΕΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΕΜΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΑΛΛΑ… ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΙΣ!!!
    Παράνοια, ψυχική ασθένεια που εξέθρεψε και καθιέρωσε σαν… ΠΑΡΑΔΟΣΗ η εβραϊκή εκκλησά!
    Ε να μην χαλάμε και τις παραδόσεις!!! Αν για παράδειγμα έχει καθιερώσει ο απαγωγέας κάθε Παρασκευή πρωΐ να βιάζει την απαχθείσα, τότε όαν τον συλλάβει η αστυνομία, τον δικάσει και τον φυλακίσει, η απαχθείσα και βιασθείσα κατά συρροή, να πηγαίνει κάθε Παρασκευή πρωΐ επισκεπτήριο στη φυλακή ώστε να την πηδάει ο βιαστής γιατί…..
    “ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΗ ΧΑΛΑΣΕΙ”
    “Σύνδρομο της Στοκχόλμης” λέγεται και αν δεν μπορείτε να αυτοθεραπευτείτε μόνοι σας, αν δεν μπορείτε να το ξεπεράσετε, υπάρχουν εκατοντάδες ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ να επισκευθείτε και ίσως να χρειάζονται ομαδικές ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ – ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ!!!
    Αϊντε πια με την αρρώστια σας, έχει καταντήσει κουραστικό το να είστε “δούλοι” των εχθρών επείδή έτσι σας έμαθαν και έτσι συνηθίσατε!
    Αν και εφόσον καταφέρετε να διαολοστείλετε ΟΛΗ την παλιοδιαθήκη από την Ορθοδοξία, αφαιρέσετε όλα τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ και ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΑ στοιχεία και “θεό” σας πλέον δεν εννοείτε τον ιουδαίο μισάνθρωπο Γιαχβέδαρο, τότε να συζητήσουμε και για προσευχές και για τελετουργικά και για εκκλησίες, ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ!
    Δίκαιη απόφαση για τους Έλληνες, για όποιο λόγο και να την
    έλαβαν οι κρατούντες.

    1. Η αρχαία ελληνική θρησκεία η οποία δεν λατρεύτηκε από την πλειοψηφία των μορφωμένων προγόνων μας, αλλά από τον απλοϊκό λαό και τους αμαθείς και δεισιδαίμονες χωρικούς της αρχαίας Ελλάδος!

      Όπως είναι γνωστό, κύριες πηγές της αρχαί­ας ελληνικής θρησκείας είναι τα έργα του Ομήρου και του Ησιόδου. Αυτοί οι δύο μεγάλοι ποι­ητές της πρώιμης αρχαιότητας, χρησιμοποιώντας παλιές πρωτόγονες θρησκευτικές παραδόσεις και προφανώς, ποιητική αδεία, έπλασαν τους γνω­στούς μας ανθρωπομορφικούς μύθους περί θεών. Προκειμένου να δώσουν τόνο στα ποιήματά τους προσέδωσαν στους θεούς ανθρώπινα σώμα­τα με ανθρώπινες ανάγκες, πάθη, κακίες, ανηθικότητες κ.λ.π. Οι θεοί του Ομήρου και του Η­σιόδου δεν είναι τίποτε περισσότερο από υπε­ράνθρωπα όντα. Ο αμαθής όμως λαός εξέλαβε αυτά τα ποιητικά σχήματα ως πραγματικότητες και έτσι με το πέρασμα του χρόνου δημιούργη­σε ιδεατά θεία όντα, σύμφωνα με τις ποιητικές φαντασιώσεις των προειρημένων ποιητών. Κά­πως έτσι γεννήθηκε η αρχαιοελληνική θρησκεία, (βλ. P. Nilsson, Ιστορία της Αρχαίας Ελλ. Θρη­σκείας, μετ. Αικ. Παπαθωμοπούλου, Αθήνα 1977, Μεγ. Ελλην. Εγκυκλ. Τομ. Ι, σελ. 146).

      Η θρησκεία αυτή έγινε αποδεκτή από τους Έλληνες της πρώιμης αρχαιότητας, κατά την οποία η επιστημονική σκέψη ήταν εμβρυώδης (βλ. Κ. Γεωργούλη, λ. Ειδωλολατρία στη Θ.Η.Ε. τομ. 5, 360). Αφότου όμως άρχισε να αναπτύσσεται η λογική σκέψη και η επιστήμη (6ος π.χ. αιώνας), η αρχαιοελληνική ειδωλολατρική θρη­σκεία τέθηκε σε κριτική από τους μορφωμένους, ξεκίνησε η αμφισβήτησή της και άρχισε να πε­ριορίζεται στον αμόρφωτο λαό και τους χωρι­κούς. Όλα σχεδόν τα μεγάλα πνεύματα της αρχαιότητας άσκησαν κριτική και αρνήθηκαν την αρχαιοελληνική ειδωλολατρία. Πρώτος ο Ξε­νοφάνης (570 – 480) τόλμησε να διακηρύξει επίσημα ότι Εις Θεός, εν τε θεοίσι και ανθρώποισι μέγιστος ούτε δέμας θνητοίσιν όμοιος ουδέ νόημα”. Όμως “πάντα θεοίσ’ ανέθηκαν Όμηρος θ’ Ησίοδός τε… όσα παρ’ ανθρώποισιν ονείδεα και ψόγος εστίν, κλέπτειν, μοιχεύειν τε και αλλήλους απατεύειν” (Ξενοφ. Απ. 11)! Ο Ηρά­κλειτος (540 – 480) επιζητούσε “εξαγνισμόν από τα είδωλα” και πνευματική λατρεία του θείου (Αποσπ. 5, Diels) και υποστήριζε ότι ο Όμη­ρος και ο Ησίοδος, αποδίδοντας στους θεούς κακίες και ανηθικότητες είχαν ολέθρια επίδραση στα ήθη των ανθρώπων. Ακόμα στηλίτευσε τον ανόητο ανθρωπομορφισμό, τόνισε την απόλυτη διαφορά ανθρώπου και Θεού (Αποσπ. 88) και απειλούσε όσους έκαναν ανίερες τελετές (Βακχισμός, ιερά όργια, ιερή πορνεία κ.λ.π.). Ο Αναξαγόρας (490 – 427) απεφάνθη ότι ο ήλιος, η σελήνη και τα άστρα, δεν είναι θεοί, όπως πρέσβευε η ειδωλολατρική θρησκεία και η οποί­α απαιτούσε λατρεία γι’ αυτά, αλλά πύρινες υλι­κές μάζες. Το ίδιο είχαν υποστηρίξει και ο Α­ναξίμανδρος, ο Αναξιμένης, ο Θαλής, ο Δημό­κριτος. Ο Μητρόδωρος, (5ος αιών.), μαθητής του Αναξαγόρα, διακήρυξε πως “οι θεοί δεν είναι εκείνο που νόμιζαν, όσοι τους έχτιζαν να­ούς και τους προσκυνούσαν” (P. Decharme, Ελ­ληνική Μυθολογία, τομ. Α’, σελ. 286). Ο Πρω­ταγόρας (480 – 411) θεμελίωσε την έννοια της απολύτου υπερβατικότητας του θείου και σατίρισε την παιδαριώδη θρησκευτικότητα της εποχής του, γι’ αυτό οι φανατικοί αθηναίοι ειδωλολάτρες αποφάσισαν να τον σκοτώσουν. Ο Ηρόδοτος δε δίστασε να ασκήσει κριτική στο Μαντείο των Δελφών για ψεύτικους χρησμούς, ο δε Αριστόδημος και ο Δημοσθένης περιγε-λούσαν τις ανόητες μαντείες του, (P. Dech. όπου ανωτ.). Ο Πρόδικος (5ος αιών.) υποστήριξε με πάθος πως οι άνθρωποι της αρχαιότητας θεώρησαν ως θεούς ό,τι ήταν χρήσιμο για τη ζωή τους, όπως ο ήλιος, η σελήνη, τα ποτάμια, οι πηγές κ.λ.π. Ο Αντισθένης (414 – 365) διακή­ρυξε πως ο Θεός είναι ένας και απόλυτα υπερβατικός για τον ανθρώπινο νού. Αποκήρυξε αηδιαστικά τη θρησκεία της εποχής του, διότι οι θεοί της ήταν θεοποιηθέντες άνθρωποι! (Cicero de Nat. Deor. I, II, 13). Ο Θεόφραστος (372 -287) ζήτησε να πάψουν οι ανόητες ζωοθυσίες, τόσο από σεβασμό προς τα ζώα, όσο και από το ότι ο Θεός δεν έχει ανάγκη από τέτοιες ενέργειες (Θ.Η.Ε. τομ. 6, 415). Ο Ευριπίδης (480 -406) χαρακτήρισε τις γελοίες για τους θεούς διηγήσεις των ποιητών ”αοιδών δυστήνους λό­γους” (Εύρ. Ηρακλ. Μαιν. 1346) και υποστήρι­ξε πως “ει οι θεοί εισί κακοί ουκ εισί θεοί” (Ευρ. Βαλλεροφ. 23) με αποτέλεσμα να γίνει στόχος των φανατικών ειδωλολατρών. Ο Επίχαρμος (530 – 440) λοιδωρεί την αρχαία ειδωλολατρία, διότι αυτή δέχεται ”τους θεούς είναι ανέμους, ύδωρ, γην, ήλιον, πυρ, αστέρες” (Στοβ. Ανθ. 91, 92).

      Ο Πίνδαρος (522 – 446) στα πε­ρίφημα ποιήματά του απογύμνωσε τους θεούς από τις μυθολογικές γελοιότητες, που προσβάλλουν το θείο (Πινδ. Ολυμ. Θ’ 35 και P. Dech. όπου άνωτ. οελ. 7). Ο Σωκράτης (469 – 399) υπήρξε σαφώς μονοθεϊστής. Στους μαθητές του δίδασκε διαφορετική θρησκευτική πίστη, γι’ αυτό καταδικάστηκε σε θάνατο ως ”έτερα και­νά δαιμόνια εισφέρων”. Ο Πλάτων (428 – 347) φυγάδευσε κυριολεκτικά τον Όμηρο από την ”Πολιτεία” του, διότι θεώρησε ότι οι ανήθικοι μύθοι για τους θεούς αποτελούν επιζήμια πρό­τυπα για τους νέους (Πολιτ. 368Α – 383C). Αρνήθηκε ουσιαστικά την πατρώα ειδωλολατρική θρησκεία και προσηλώθηκε στη δική του ιδεατή θεότητα, το “Όντως Ον”. Ο Αριστοτέλης (384 – 322) όρισε το θείο ως το ”Πρώτον κι­νούν ακίνητον” (πνευματικός μονοθεϊσμός), αρνούμενος τις ανόητες περί θεών πίστεις της αρχαιοελληνικής θρησκείας, γι’ αυτό κατηγορή­θηκε για αθεϊσμό! Οι Στωικοί, ακολουθώντας τη διδασκαλία του Ζήνωνα καθιέρωσαν την πίστη στον ένα Θεό και ερμήνευσαν τους μύθους του Ομήρου αλληγορικά (P. Nilsson, όπου αντωτ. σελ. 304). Αρνητές της αρχαιοελληνικής θρησκείας υπήρξαν ακόμα ο Καρνεάδης, ο Θεόδω­ρος ο Κυρηναίος, ο Λεύκιππος, ο Δημόκριτος, ο Επίκουρος και όλοι οι σοφιστές και οι κυνικοί φιλόσοφοι.

      Το τελειωτικό κτύπημα στην αρχαιοειδωλολατρική θρησκεία το έδωσε ο Ευήμερος (317 -297) ο οποίος διατύπωσε τη θεωρία και η οποία έγινε τελικά ευρέως αποδεκτή, πως οι θεοί της αρχαιοελληνικής θρησκείας ήταν κάποιοι επιφανείς άνθρωποι της παλιάς αρχαιότητας, τους οποίους θεοποίησαν μετά το θάνατό τους οι αμαθείς άνθρωποι!
      Και ερωτω τους αποκαλούμενους δωδεκαθειστές και αρχαιολατρες. Ποίοι είναι οι δικοί σας χρηματοδότες.
      Και μην μου πείτε ελληνες πατρίώτες εδώ στην Ελλάδα γιατί δεν υπαρχει καν φράγκο.
      Απλά ξένοι κυκλοι του εξωτερικού σας χρηματόδοτουν που έχουν λυσαξει που οι έλληνες δεν εχουν γίνει και θρησκευτικός αχταρμας για να τους ελέγχουν.
      Χρηματοδοτουν αμαθείς και κυρίως κοροιδάρες σαν εσάς για να προώθησουν τα σχέδια τους.
      Όσο και να προσπαθησετε θα φάτε τη μάπα σας στο τοίχο όπως η εφαγε και ο αυτοκράτορας Ιουλιανός που όταν ζήτσε χρησμό απο την τελευταία πυθεία του είπε οτι ο φοιβος τη κοπανησε:ρ

      1. Ω “ΠΑΤΕΡΑ” ΜΑΣ ΙΑΧΩΒΑ – ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;; 4 Σεπτεμβρίου 2016 @ 17:46
        ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!!
        Σκεφτείτε μόνο ότι μπορεί ακόμη να αφαιρεθεούν από την λειτουργία της εκκλησάς τα κάτωθι:
        1. «Υπέρ των ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ μας Αβραάμ και Ισαάκ».
        2. Οι επτά ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
        3. Η τιμή προς τους 7 Μακκαβαίους (ανθέλληνες ζηλωτές Ιουδαίοι) στη 1η Αυγούστου.
        4. Η υμνολογία υπέρ Ισραήλ.
        και άλλα πολλά που αν χρειαστεί θα τα θυμήσω!!!
        ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ, θα σταματήσουμε να……
        α) πιστεύουμε στον Γιαχβέ ( Ιαχωβά)
        β) θεωρούμε ότι πρόγονοί μας είναι οι Εβραίοι ήρωες της Π.Δ.
        γ) βρίζουμε τους προγόνους μας αρχαίους Έλληνες
        δ) πιστεύουμε ότι ο Χριστός ήταν Εβραίος (εκ σπέρματος Δαυίδ)
        ΘΕΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΕΜΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΑΛΛΑ… ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΙΣ!!!
        Παράνοια, ψυχική ασθένεια που εξέθρεψε και καθιέρωσε σαν… ΠΑΡΑΔΟΣΗ η εβραϊκή εκκλησά!
        Ε να μην χαλάμε και τις παραδόσεις!!! Αν για παράδειγμα έχει καθιερώσει ο απαγωγέας κάθε Παρασκευή πρωΐ να βιάζει την απαχθείσα, τότε όαν τον συλλάβει η αστυνομία, τον δικάσει και τον φυλακίσει, η απαχθείσα και βιασθείσα κατά συρροή, να πηγαίνει κάθε Παρασκευή πρωΐ επισκεπτήριο στη φυλακή ώστε να την πηδάει ο βιαστής γιατί…..
        «ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΗ ΧΑΛΑΣΕΙ»
        «Σύνδρομο της Στοκχόλμης» λέγεται και αν δεν μπορείτε να αυτοθεραπευτείτε μόνοι σας, αν δεν μπορείτε να το ξεπεράσετε, υπάρχουν εκατοντάδες ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ να επισκευθείτε και ίσως να χρειάζονται ομαδικές ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ – ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ!!!
        Αϊντε πια με την αρρώστια σας, έχει καταντήσει κουραστικό το να είστε «δούλοι» των εχθρών επείδή έτσι σας έμαθαν και έτσι συνηθίσατε!
        Αν και εφόσον καταφέρετε να διαολοστείλετε ΟΛΗ την παλιοδιαθήκη από την Ορθοδοξία, αφαιρέσετε όλα τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ και ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΑ στοιχεία και «θεό» σας πλέον δεν εννοείτε τον ιουδαίο μισάνθρωπο Γιαχβέδαρο, τότε να συζητήσουμε και για προσευχές και για τελετουργικά και για εκκλησίες, ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ!
        Δίκαιη απόφαση για τους Έλληνες, για όποιο λόγο και να την
        έλαβαν οι κρατούντες.

      2. ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
        ΛΕΞΙΣ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
        ΕΚ+ΚΑΛΩ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ , ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ.
        ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟ “ΕΚΚΛΗΣΙΑ” ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΛΥΒΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ , ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…..!!!

    2. ΤΑ ΕΊΠΕΣ ΌΛΑ. ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΈΣ ΑΞΊΕΣ ΔΕΝ ΔΈΧΟΜΑΙ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΑΗΔΊΕΣ

  2. Καταργησαν την προσευχη κ τα θρησκευτικα στα σχολεια εκαναν νομο να παντρευονται οι ανωμαλαρες ολοι αναγνωρισαν προσφατα τα σκοπια ως μακεδονια ανοιξαν τα συνορα κ μπουκαραν μεσα λαθρο που καμια σχεση δεν εχουν με πραγματικους προσφυγες.κ πολλα αλλα που θελω δυο ωρες να γραφω.τι περιμενουμε κ δεν αντιδραμε;θελουν να μας εξαφανισουν ως εθνος.μισουν καθε τι Ελληνικο.οσοι τους ψηφισαν τι εχουν να πουνε;

  3. Aν καταργησουν την πρωινη προσευχη κ δεν αντιδρασουν οι συλλογοι γονεων, οι τοπικες ενοριες κ συσσωμος ο λαος των τοπικων κοινωνιων , αυτο σημαινει οντως οτι εχουμε εκφυλθισθει ως εθνος.
    Αναρωτιεμαι βεβαια μηπως αυτο μας αξιζει? Μηπως τελικα περνουμε αυτο που αξιζουμε? ΑΠΑΝΤΩ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΝΑΙ!!
    Με συγχωρειτε, ποιος νοιαζοταν ολα αυτα τα χρονια για θρησκειες κ ορθοδοξιες? Σκορδοκαιλα μας, ολα τυπικα , το μονο που μας ενδιεφερε ο διορισμος στο δημοσιο ειτε με Πασοκ ειτε με ΝΔ, ο μισθος η καλοπεραση. Τωρα βεβαια οταν τοσα χρονια εχει σχεδον αποψιλωθει το θρησκευτικο ορθοδοξο ενστικτο, επομενο ειναι να μην υπαρχουν αντιστασεις για επανασταση. Οταν τοσα χρονια πλαιαμε στην ευδαιμονια κ εχουμε πλεον απονευρωθει εχουμε γινει σαπιοκοιλιαδες , επομενο ειναι να μην εχομε αντιστασεις να ξεσηκωθουμε εναντιων των παρανομων μνημονιων εναντιον των παρανομων κυβερνησεων (ναι ειναι παρανομο το ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνα με 27% την Ελλαδα)εναντιον της αφορητης καταπατησης του Συνταγματος. Το μονο που προσβλεπουμε συρομενοι ακωντες κ μη βουλομενοι ως γνησιοι σαπιοκοιλιαδες, ειναι να παραμεινει εστω ο μισθος ως εχει για να συνεχισουμε εστω κ κατα το 40% σε σχεση με το παρελθον να ζουμε ανεμελα.
    Κοιταμε μονο τις σαπιοκοιλιες μας, και δεν αντιλαμβανομαστε τι εστι , λαθρομεταναστες μουσουλμανά, τι εστι αποορθοδοξοποιηση του εθνους, τι εστι ξεπουλημα της δημοσια περιουσιας σε ξενα κ πολλες φορες εχθρικα συμφεροντα (βλεπε μαρινες στους Τουρκους).
    Ακους τα εξοφρενικα απο συννελληνες, καλυτερα σε ξενους ρε! θα τα αξιοποιησουν! Σαπιλα εντελως.
    Οι γαμημενοι δημοι στη Χαλκιδικη καταπατουν ολες τις σουπερ παραλιες κ ζητουν χαρατσι στην καλυτερη 10 ευρω ομπρελα κ ελαχιστη καταναλωση αλλα10, δηλαδη οι παραλιες πλεον γιατην ελιτ κ για τους βουλγαρους σκοπιανους κ αλλους βαλκανιους πλουσιους. Ξεφτιλα.
    Και ενω η καθαρση κ της Ελλαδας απαιτει εναν ελληνα πατριωτη Ορθοδοξο ηγετη για να κανει τι? Το αυτονοητο. Να ξεβρωνισει σιγα σιγα το δημοσιο απο τη φυρα, να βαλει φυλακη τους κλεφτες του δημοσιου, και να οργανωσει τη δημοσια περιουσια της Ελλαδας με τροπο διαφανη κ προς ωφελος του ελληνικου λαου, και να φτιαξει ασφαλη συστηματα κατα των κλεπτων (απλα εκλεψες? φυλακη) για να μην τολμα ουδεις να σκεφτει καν να κλεψειπλεον.
    Εμεις ανταυτου συνεχιζουμε να συντηρουμε τσιπραντρεες, κουληδες κ το κακο συναπαντημα.
    Εδω βεβαια που φτασαμε πρεπει να προσευχομαστε στο Χριστο να βοηθησει την Ελλαδα. Και οσοι αρχαιοελληνιστες του κωλου ζοριζονται με τον Χριστο , ΞΥΔΙ! Δεν ειναι μαλακες οι Ελληνες που διατηρουν την Ορθοδοξια εδω κ τοσες χιλιαδες χρονια. Δεν ειναι τυχαιο που οι απλοι ανθρωποι στηριζουν την ορθοδοξια κ οι δεσποταδες την ξεφτιλιζουν. Δεν ειναι τυχαιο που οι κατσαπλιαδες εβραιοκουμουνιστες τυπου φιλη κ λοιπων θελουν να τσακισουν την ορθοδοξια. Ο κουμουνισμος (που ειναι εβραικης κατασκευης , θελει να αφανισει την ορθοδοξια, τυχαιο? ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, δηλαδη απο την μια τον σταυρωνουν, θελουν διακαως ανα τους αιωνες να συντριψουν την ορθοδοξια, και απο την αλλη ειναι οι ιδιοι που εφτιαξαν το εβραικο παραμυθακι του “Χριστουλη”. Ρε δε φτυνεται τ@ρχιδια σας παλιο μ@λακες ζομπι πρακτορακια (η απλα ηλιθιοι)του ταχα γιαλαντζι αρχαιοελληνισμου σας.
    Παρτε το χαμπαρι η αρχαια ελληνικη σοφια ειναι μια κ λαμπει ανα τους αιωνες, οπως επισης και ο Ιησους Χριστος ειναι ο ενας κ αληθινος θεος κ δεν ειναι τυχαιο που η Ελλαδα κ οι Ελληνες (ο απλος λαος κυριως)ταχθηκαν να φυλαξουν Χριστο κ Ορθοδοξια. Δεν ειναι τυχαιο που τα χρυσα γραμματα γραφτηκαν απο απλους Ελληνες μαχητες μαζυ με αξιους ηγετες κ οχι απο κοθονια βολεμενα ειτε στα Ιερατεια ειτε στα πολιτικα ανακτορα

  4. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΥΣΤΥΧΗ ΡΩΜΙΕ ΑΝ ΚΑΙ ΘΥΜΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΥΘΥΝΕΣ..
    ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΝΑ ΣΕ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΛΟΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΠΡΩΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΗΣ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ
    ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΤΟΛΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ….

    ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΑΙ..ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ !!!!!!

  5. Ω ΘΕΕ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ,ΓΙΕ ΤΗΣ ΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ! Ω ΑΠΟΛΛΩΝ!!! ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΡΩΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.

  6. ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ?
    ΝΑ ΑΚΡΙΒΟΛΟΓΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

    1. ο Παρθενωνας, οι αρχες της Δημοκρατιας, ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ (οχι εβραϊκος!!) Καθως και άλλα πολιστισμικα στοιχεια ..οπως ποιηση, λογοτεχνια , θεατρο κτλ,, αποτελουν πολυτιμα κομματια του ελληνικου ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!! Ενός πολιτισμου που σεβονται οι ξενοι και χλευαζουν κατι χλέπες Ελληνων!!!

  7. Το μισητό όνομα «Έλλην», μισητό ακόμα και μέχρι τα τέλη του 18ου αιώνα, επανήλθε, καλώς ή κακώς, στον σύγχρονο κόσμο ως φυσικό αποτέλεσμα (υπηκοότητα) της δημιουργίας ενός υποτιθέμενου «κράτους» (στην πραγματικότητα οικόπεδου των εκάστοτε «μεγάλων» δυνάμεων) που για τον α ή β λόγο επελέγη από κάποιους να ονομάζεται «ελληνικό». Εάν λεγόταν «Ρωμανία», οι υπήκοοί του θα λέγονταν «ρωμάνοι» ή «ρωμιοί» και ο όρος «Έλληνας» θα εξακολουθούσε να σημαίνει αυτό που σήμαινε στην αρχαιότητα (θετικά, ως πρόταση πολιτισμένου, ανοικτόφρονα και ένθεου ανθρώπου), αλλά και μετά από αυτήν (αρνητικά, ως το πρότυπο του «ειδωλολάτρη»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *