Διαφημίσεις

Του Γεράσιμου Χουντάλα

Εικόνες αποικιοκρατίας μεταδόθηκαν σε όλη την Ευρώπη με την συνέντευξη του προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην γερμανική εφημερίδα FAZ, καθίμενο σε ελληνική ταβέρνα όπου ο κομισάριος έθεσε θέμα νομίσματος σχολιάζοντας «Χαίρομαι που βλέπω ότι στον τιμοκατάλογο ακόμα έχουν τις τιμές σε ευρώ»!

Το ζήτημα είναι ότι η συνέντευξη μεταδόθηκε με έναν Έλληνα να του κρατάει την… ομπρέλα, καθόλη την διάρκειά της στέλνοντας μηνύματα για το πώς βλέπει η Ευρώπη και ειδικά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Γερμανία την Ελλάδα!

Ευρωπαϊκός Νότος: Ο Έλληνας δούλος κρατάει την ομπρέλα στον Γιουνκέρ [Βίντεο] - Εικόνα0

Σκηνές από τον αμερικανικό Νότο πριν από τον εμφύλιο, με τον μαύρο δούλο να κρατάει την ομπρέλα στον αφέντη για να μπορέσει αυτός να διαβάσει ανενόχλητος από τις ακτίνες του Ήλιου την γερμανική εφημερίδα του.

Ανεξάρτητα, αν η ουσία του όλου σκηνικού ήταν να δηλώσει εμμέσως πλην σαφώς ότι έχει ανοίξει υπογείως στην ΕΕ η συζήτηση για το Ελληνικό νόμισμα (άσχετο αν αυτή δεν σταμάτησε ποτέ), η σημειολογία των συγκεκριμένων σκηνών λένε πολλά.

Να θυμίσουμε ότι διευθυντής του γραφείου της ΕΕ και ουσιαστικός άρχων της ΕΕ είναι ο Γερμανός Μάρτιν Σελμάγιερ που θυμίζει σε πολλά τους Βαυαρούς αντιβασιλείς του Όθωνα απέναντι στην Ελλάδα΄Άρμανσμπεργκ, Μάουρερ, Έιντεκ: Σκληρός, υπερόπτης και αντιμετωπίζει τους Έλληνες σαν ανθρώπους β’ κατηγορίας…

Πηγή

apocalypsejohn.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

18 σχόλια στο “Ευρωπαϊκός Νότος: Ο Έλληνας δούλος κρατάει την ομπρέλα στον Γιουνκέρ – Βίντεο”
  1. ρε βληματα και sorry εαν δειτε ολο το video ο ανθρωπος που καραταει την ομπρελα ειναι απο το συνεργειο που κανει τα γυρισματα, η ομπρελα ειναι για να γινει πιο καλη η ληψη φωτογραφιας, λειτουργει σαν reflecter, αντε με τις βλακιες που γραφει ο καθενας.

    1. φιλε μου δηλαδη τι μας λες οτι για να γινει η ληψη κανανε αυτην την μαλακια;;; δεν μπορουσε ο γουγκερ να παει σε ενα αλλο τραπεζι με σκια η καπου αλλου για καλυτερη ληψη;;; εσενα στο χωριο σου ποσοι χρειαζονται για να αλλαξουν μια λαμπα; τι δεν καταλαβαινεις ρε φιλε εισαι δουλος και δεν το ξερεις

      1. 1ον. réflecteur γαλλιστί, μιας και εχει επικρατησει στην ελλαδα η γαλλική ορολογία…
        Απλα ο φίλος μπερδευτηκε…

        2ον. Απο την άλλη, το συνεργείο δεν μπανει ποτε μεσα στο καδρο, είτε κρατα ρεφλεκτερ ή μικρόφωνο (μπουμαν) κλπ.

        3ον. Πιθανον να είναι σε στιγμη διαλείμματος και το κρατα την ομπρελα για να του κανει σκια μην ζεσταθει και ιδρωσει και χαλασει το μακιγιαζ και πρεπει ο μακιγιερ να τον βαψει απο την αρχη….

  2. Έτσι!
    Περήφανος ωσάν τσολιάς.
    Να τον χαίρεται η μάνα του.
    (Κι ύστερα μου λες,
    που κρύβονται οι γερμανοτσολιάδες;!)

    Ζούμε ανάμεσά τους

  3. Την ομπρέλλα την κρατάει ο ίδιος ο μουσάκιας αυτοπροσώπως, ξέρεις για ποιον μουσάκια λέω…
    Λέω λοιπον για το μουσάκια ο οποίος ειναι φιλος με το μουσακια το μουσάκια και το μουσάκια. Επίσης ο συγκεκριμένος μουσάκιας ειναι και εξάδελφος με το μουσάκια. Εξαδέλφη του μουσάκια ειναι αυτή με το ίδιο φρύδι που μάλιστα το περνάει και με μολυβι όπως ακριβώς και ολες οι άλλες. Έτσι… όλοι ίδιοι…μην ξεχωρισει κανείς….
    Όλοι ίδιοι, αυτό ήθελαν, αυτό κατόρθωσαν και τώρα κάνουν οτι θέλουν αφού έχουν καταντήσει όλοι ίδιοι.
    Ολοι μουσάκηδες, όλες το ίδιο φρύδι, σελφις, λάικς, πόκεμον, καναπές, Τηλεοραση, όλοι τα ίδια…. μπέεεεε…..
    Ήρθε λοιπον ο Γιούνκερ να δεί το κοπάδι, που με τοση προσπάθεια όπως ο ίδιος λέει κατάφερε να παραμείνει μέσα στο μαντρί της Ε.Ε. ως καλό και υποτακτικό κοπάδι
    Γι αυτό με ακούτε που σας φωνάζω… Μπέεεεε…!!!!
    Ακούει όμως κανείς;;; Δεν νομίζω…

  4. Αν θελεισ να βλεπεισ παντου δουλουσ δικο σου θεμα αν παίρνεις το ασπρο και το κανεισ μαυρο και αυτο δικο θεμα (εχεισ παρει την φωτεινη κηλίδα σφαλμα φακου και την εχεισ κανει πλανήτη ) άλλα μαθε οτι σε μια φωτογράφιση χρησιμοποιεισ αν θελεισ μια τετοια ομπρελα σπαει… το φωσ …και αν ηθελαν να του κρατάνε ομπρελά θα του βαζαν τρυπια ??

    1. …λαθοσ μου η ομπρελα ειναι εκει για να σβησει τισ σκιεσ που πεφτουν στο πρόσωπο του…

  5. Τελικα ειμαστε δούλοι και το απολαμβάνουμε.
    Δεν με ενδιαφέρει φια ποιο λογο ΕΒΑΛΑΝ το παλικάρι να κραταει την ομπρέλα στον μακακα κωλο Γερμανό, με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Το πως φαίνεται και τι δείχνει η εικόνα.
    Αν ηταν έξυπνοι, που μαλλον ηλίθιοι ειναι, θα τον ειχαν βάλει να μετακινηθεί σε αλλο τραπέζι. ΑΝ ήθελε να δώσει την σκατοσυνεντευξη του, αν οχι χεστηκαμε.
    Δυςτυχως δεν εχουμε καθοοοολου μυαλό. Φαντάζεστε καποιον αλλον λαο να εκανε κάτι τετοιο;;;; Φαντάζεστε ας πούμε εναν Γερμανό να κραταει ομπρέλα για την βροχή, γιατι αυτοι δεν εχουν δει ήλιο στην ζωή τους, για καποιον ξενο μακακα;;;; Η καποιον Τούρκο να κραταει ομπρέλα για εναν Έλληνα;;;;
    Τετοια ξεφτίλα δεν εχει ξαναγίνει. Μαλλον επιτηδες μας το κανουν για να μας ρίξουν το ηθικό, να μας εξευτελιςουν, να μας ταπεινωςουν, ξέροντας πως αυτοι οτι και να κανουν ζωα ηταν και ζωα θα παραμείνουν. Δεν καταλαβαίνουν ομως πως ετςι μας ατσαλώσουν το ηθικό;;; Οχι σε ολους βεβαια, αλλα σε πολλούς.
    Το κόμπλεξ κατωτερότητας που εχουν ειναι φοβερό. Κι εμεις ααααλλα ζωα, δεν λέμε να το καταλάβουμε.
    Φωτιές κι απο τα αυτιά βγάζω απο τα νεύρα μου, Άι στον διάολο πια.

  6. Χαχαχαχαχα δηλαδή ρε τσακαλια εσείς τώρα το καταλάβατε ότι είμαστε δούλοι ??? Μπράβο παιδάκια.

  7. Είτε για φωτογράφηση είτε για ρόλο σκιάς, ο δούλος που κρατά την ομπρέλλα είναι…δούλος.
    Για τον ψωρομισθό του εξευτέλισε και τον εαυτό του, και εμάς όλους.(Βέβαια, αν δεν ήταν αυτός θα ήταν άλλος πρόθυμος…). Σίγουρα δουλικά θα τον ρωτούσε”είναι καλά εκεί κύριε “? Και άμα ήταν ικανοποιημένος ο αφέντης, αυτός θα έλαμπε απο χαρά. Ο αφέντης φυσικά, ένας ανθρωπάκος και τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο απο οποιονδήποτε άλλον στον πλανήτη, εσωτερικά θα γέλαγε και θα κορόιδευε. Βλέπετε, οι άνθρωποι τείνουν να μεγαλώνουν αυτούς που έχουν εξουσία, να τους μεγενθύνουν, και να τους δίνουν υπόσταση ανώτερου όντος και αξίας και να μειώνουν σε αξία τους “υπο”. Πόσο διαφορετική είναι η αντιμετώπιση ενός αφέντη και ενός σκλάβου. Οχι με την εσωτερική αξία αλλά με την εξωτερική κρίνουμε. Ο αφέντης πρέπει να είναι καλός και πρέπει να μας αγαπάει. Αμα πούμε στον όποιο αφέντη με σθένος και επίγνωση (άμα του πρέπει και του αξίζει και το φέρει η ώρα), να πάει να ξύσει τα @…… του ή το μ0…. της, χωρίς φόβο και χωρίς πάθος, τον έχουμε κατεβάσει απο τον θρόνο που ο κάλος του/της, με την υποστήριξη ΜΑΣ τον έχουν ανεβάσει για να χαίρεται με την ανωτερότητα του. Τα πράγματα όμως είναι(όπως πάντα) αντίστροφα… Και επιπλέον οι αφέντες είναι τόσο ισχυροί όσο θέλουμε εμείς οι ” υπο” αυτοί να είναι. Είναι ευθέως ανάλογα.
    Τώρα αυτά τα κόπρανα μίας ενοποιημένης ευρωπαϊκής μαφίας, έχουν βρεί τους μαλάκες®©™, και τους χειρίζονται όπως στον Καραγκιόζη, απο πίσω απο την σκηνή, σε ενα θέατρο σκιών όπου, μαντέψτε ποιοί είναι οι καραγκιόζηδες…

  8. ο βοηθός του φωτογράφου που κατά πάσα πιθανότητα είναι και ξένος σας κάνει να λέτε όλα αυτά..ούτε δούλος άλλα ούτε πρόβατο στην κάθε μαλάκια του κάθε… αναλυτή ερευνητή ?δημοσιογραφου…?
    άλλο το πως φαίνεται και δείχνει η εικόνα και άλλο τι τίτλο βάζεις για να ψαρέψεις πρόβατα …

  9. Μην ασχολειστε αλλο με τους νεκρους.Ολα αυτα ειναι βλακοκαμωματα αυτων που σε λιγο,θα παρακαλανε για τα κεφαλια τους.
    Ολοι αυτοι ζουνε τις τελευταιες ηλιθιες και οχι χαρουμενες μερες.Η δραχμη,ειναι η ευχη τους,για να ξεκανουν το Ευρω και να δωσουν ανασα στο δολλαριο που τα εφτυσε προ πολλου.
    Αν νομιζετε οτι αυτα τα καρακιοζιλικια τα κανουν δυνατοι,κανετε λαθος.Απελπισμενοι ειναι και προσπαθουν να ανεβασουν το δικο του πεσμενο ηθικο.

  10. ΚΑΤΑΡΧΑΣ Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΙΑΝΟΣ ΚΑΙ …ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ, ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 3.000.000 ΕΥΡΩ ΔΙΟΤΙ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΟΥΡΓΟΥ = 4000% ΕΠΙ ΤΟΥ “ΑΕΠ” ΤΟΥΣ…(!!!!!!!!!!)
    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_external_debt
    ΚΑΤΑ Τ’ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ KAI TOYS ZHMATAEI Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 180% ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΕΠ…
    ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ) ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΚΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΒΡΑΪΑΡΙΟ , ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *