Διαφημίσεις

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΛΟΤΩΝΩΝ: Ιδού οι ατράνταχτες αποδείξεις για την…ερωτική σχέση μεταξύ Τουρκίας και ISIS…!

του Ιωάν. Κουντούρη

Η πιο πρόσφατη αποκάλυψη της σχέσης Τουρκίας και ISIS (Daesh, IS, ISIL, κ.ο.κ.) σας έρχεται αποκλειστικά μέσω του ειδησεογραφικού μας ιστότοπου, «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»!

Στις 7 Δεκ. του 2015, σας είχαμε εκθέσει την πρώτη μας αποκάλυψη για το ίδιο θέμα με τον τίτλο «Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ISIS – ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ» . Είχε να κάνει με μία έκθεση του κ. David L. Phillips, διευθυντή του προγράμματος για την οικοδόμηση της ειρήνης και δικαιωμάτων στο Ινστιτούτο Μελέτης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Πανεπιστημίου Κολούμπια. Υπηρέτησε ως Ανώτερος Σύμβουλος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ. Η εργασία αυτή είναι γεμάτη αναφορές από …ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ καθώς και δημοσιεύματα πολλών γνωστών εφημερίδων από όλο τον κόσμο που έχουν επαληθεύσει τον σύνδεσμο μεταξύ της κυβερνήσεως του «Χαλίφη» Ερντογάν με τον ISIS!

Είχαμε αποκαλύψει τα εξής:

Η Τουρκία παρέχει στρατιωτικό εξοπλισμὀ στoν ISIS

• Ένας διοικητής του ISIS είπε στην εφημερίδα The Washington Post στις 12 Αυγούστου του 2014: «Οι περισσότεροι από τους μαχητές που ενώθηκαν μαζί μας στην αρχή του πολέμου ήρθαν μέσω της Τουρκίας, όπως ο εξοπλισμός και οι προμήθειές μας.»

Αλλά…ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ!…

Τώρα υπάρχει μια ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για το ίδιο θέμα που προέρχεται απευθείας από τη κυβέρνηση της Rojava (Ρογιάβα), δηλ. του Δυτικού Κουρδιστάν, και αυτή τη φορά έχουμε και ΟΝΟΜΑΤΑ… και ΠΡΟΣΩΠΑ… και ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ – ΜΑΧΗΤΩΝ του ISIS που συνεργάζονται με την Τουρκία…!!! Βλέπουμε επίσης Τούρκους πολίτες που συνεργάζονταν με τον ISIS…!!!

isis

ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΑΝ ΑΜΒΙΣΒΗΤΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΧΕΣΕΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΡΟΓΙΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΙΣ. ΟΠΟΤΕ …ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΓΕΡΑ…!!!

Αυτό που ακολουθεί είναι μια περιληπτική μετάφραση του ντοκουμέντου της κυβέρνησης του Δυτικού Κουρδιστάν.

“Αναρωτηθήκατε ποτέ τι θα μπορούσε να είναι στις τσέπες των νεκρών ή συλληφθέντων μαχητών του ISIS;;; Δεν χρειάζεται να μαντέψετε άλλο, γιατί το YPG έχει ένα άλμπουμ για σας.” -#Kani Xulam of #American Kurdish Information Network

~~~

Η Δημοκρατική Αυτοδιοίκηση της Rojava (Δυτικού Κουρδιστάν δηλ.)
Η Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων
Ο φάκελος ISIS και Τουρκίας

29/08/2016

fakelos-isis

Δεν αποτελεί μυστικό για οποιοδήποτε παρατηρητή η σχέση μεταξύ του κυβερνώντος Κόμματος της Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης της Τουρκίας (ΑΚΡ) με όλες τις ένοπλες ομάδες στη βόρεια Συρία. Ξεκίνησε στο Ras Alain και δεν θα τελειώσει στο Afrin. Τα επιχειρήματα του ΑΚΡ περιστρέφονται γύρω από την αλλαγή του συριακού καθεστώτος, φέρνοντας τη δημοκρατία στη Συρία, προστατεύοντας τους χριστιανούς και τους σουνίτες και ενοποιώντας τη χώρα. Τα επιχειρήματα αυτά έχουν αποδειχθεί ότι είναι απλώς προσχήματα που χρησιμοποιούνται από το AKP για να παρέμβει στη Συρία. Ο μοναδικός σκοπός του ΑΚΡ είναι να αγωνιστεί ενάντια σε κάθε δημοκρατικό σχέδιο για το μέλλον της Συρίας. Για να επιτευχθεί αυτό, το AKP έχει συνεργαστεί με το λεγόμενο Ισλαμικό Κράτος (Ντάες, ISIS δηλ.) μέσω της παροχής εκπαίδευσης, της προμήθειας όπλων και της διευκόλυνσης της διέλευσης των μαχητών του Daesh στη Συρία μέσω των συνόρων της.

tourkos

Εδώ είναι μερικά αδιάσειστα στοιχεία για αυτή τη συνεργασία μέσα από έγγραφα και ομολογίες που ελήφθησαν από τις Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG) σε όλες τις ενέργειές τους στη Rojava (βόρεια Συρία δηλ.)



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΛΟΤΩΝΩΝ: Ιδού οι ατράνταχτες αποδείξεις για την…ερωτική σχέση μεταξύ Τουρκίας και ISIS…!”
  1. Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ αυτά δεν τα γνωρίζει; Τι πάει και παρακαλάει τον Τούρκο πρόεδρο; Μήπως μας δουλεύουν όλοι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *