Διαφημίσεις

Η γνωστή εθνικιστική οργάνωση «Αλβανικός Εθνικός Στρατός»  απείλησε  ότι θα υπάρξει  πόλεμος μεταξύ Αλβανών και Μαυροβουνίου, αν η συμφωνία για την οριοθέτηση με την χώρα αυτή  επικυρωθεί, αναφέρει η σκοπιανή  εφημερίδα «Dvevni Avaz, προκαλώντας ανησυχίες στην περιοχή.

Η αλβανική οργάνωση κάλεσε όλα τα πολιτικά κόμματα του Μαυροβουνίου να απορρίψουν τη συμφωνία, επειδή με την αποδοχή της θα «αναλάβουν εξολοκλήρου την ευθύνη για το ξέσπασμα ενός πολέμου μεταξύ των δύο χωρών».

Στην διακήρυξη της οργάνωσης αυτής, που δημοσιεύθηκε στα μέσα ενημέρωσης, αναφέρεται ότι οι βουλευτές από το Κοινοβούλιο του Κοσσυφοπεδίου θα θεωρηθούν ως προδότες, αν στην συνεδρίαση της 1ης Σεπτεμβρίου  ψηφίσουν υπέρ  της συμφωνίας οριοθέτησης.

ΕΚΤΑΚΤΟ! O Εθνικός Αλβανικός Στρατός εκβιάζει με πόλεμο το Μαυροβούνιο για την οριοθέτηση των συνόρων με το Κοσσυφοπέδιο  (BINTEO) - Εικόνα0

Η «Αλβανικός Εθνικός Στρατός», ανακοίνωσε ότι τα μέλη του θα «αναπτυχθούν»  σε ορισμένες τοποθεσίες  για να παρακολουθούν  την εξέλιξη της κατάστασης.

Ο Πρόεδρος του Κοσσυφοπεδίου Χασίμ Θάτσι την Παρασκευή κάλεσε τους βουλευτές του Κοινοβουλίου του Κοσσυφοπεδίου να ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας για την οριοθέτηση των συνόρων με το Μαυροβούνιο, γιατί διαφορετικά θα θέσουν σε αμφισβήτηση την αξιοπιστία του Κοσσυφοπεδίου η οποία είναι σημαντική για τις σχέσεις  της χώρας με τους  κύριους συμμάχους της  που είναι ο ΟΗΕ, αλλά και οι ΗΠΑ.

«Δεν Θέλω να πιστεύω ότι το Κοινοβούλιο του Κοσσυφοπεδίου δεν θα ψηφίσει υπέρ της συμφωνίας, διότι η ζημιά θα ήταν  πολύ μεγάλη για την χώρα . Μη έγκριση της οριοθέτησης θα επιφέρει ένα επικίνδυνο προηγούμενο για το πολιτικό μέλλον της χώρας , διότι θα ξεκινήσει μια παράδοση όπου η αλήθεια και τα δικαιώματα θα μπορούσαν να αμαυρωθούν από την βία και τον εκβιασμό», δήλωσε ο Χ.   Θάτσι.

Οι Αλβανοί εθνικιστές ζητούν κατά  την διαδικασία  οριοθέτησης τη μη περίληψη δύο περιοχών οι οποίες «καταλογίζονται»  στο Μαυροβούνιο, και τις οποίες θεωρούν αυθαίρετα ως αλβανικές. Οι εξελίξεις και για το θέμα αυτό θα είναι ραγδαίες.

 

pentapostagma



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “ΕΚΤΑΚΤΟ! O Εθνικός Αλβανικός Στρατός εκβιάζει με πόλεμο το Μαυροβούνιο για την οριοθέτηση των συνόρων με το Κοσσυφοπέδιο (BINTEO)”
  1. Α, τι ωραια !

    Τελειαααααααααααααα !!!!

    Να που αρχισανε και εκει να πιαστουνε !

    και ειχα ανυσυχησει λιγο, γιατι αργουσε εκει το πραγμα !

    anargyros61.blogspot.gr/2013/06/blog-post_21.html

    “ΟΜΩΣ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ…
    ΑΛΒΑΝΟΙ, ΚΡΟΑΤΕΣ, ΒΟΣΝΙΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΝΑΤΟΪΚΟΙ,
    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΑΣ”…

    και να τη και η συνεχεια !

    “ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ…
    ΤΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ”

  2. Το 1940 ένας αριθμός Αλβανών κατετάγη με το μέρος των Ιταλών . Τελικώς απεδείχθησάν εντελώς άχρηστοι για πόλεμο επειδή διαλήθηκαν εύκολα απο τον Ελληνικό στρατό σε αντίθεση με τους Ιταλούς που ήταν πολύ πιο δύσκολοι αντίπαλοι . Δεν τα λέω όλα αυτά για να μειώσω κανέναν αλλά στην αληθινή ζωή αλλιώς είναι τα πράγματα . Δηλ. αν κάνεις κάτι απλά απο απληστεία και εμπάθεια (ύπουλη κακία), δεν θα πετύχεις , θα φας τα μούτρα σου , και θα ρεζιλευτείς ! Αν όμως πιστεύεις σε κάτι και είναι πράγματι δίκαιο θα πετύχεις στον αγώνα σου . Αυτός που πάει με το θάρρος της πονήριάς και της ατιμίας να αρπάξει ξένη γή θα χάσει – εφόσον βέβαια του αντισταθεί με την αποφασιστικότητα που πρέπει ο αληθινός ιδιοκτήτης , γιατί ο κλέφτης και ο απατεώνας δεν θα θυσιάσει την ζωή του μόνο και μόνο για να κλέψει . Πιστεύω πως έτσι έγινε το 1940-41 , έτσι έγινε με τον Ουτσεκά στο Κόσοβο , έτσι θα γίνει και τώρα . Αλοίμονο στους δύστυχους που θα χάσουν την ζωή τους για να πλουτίσουν κάποιοι άλλοι γιατί η όλη υπόθεση είναι στημένη.Τώρα ξύπνησαν οι Αλβανοί ; Γιατί τόσα χρόνια δεν έκαναν καμιά διαμαρτυρία στον ΟΗΕ για αυτά τα εδάφη; Τουλάχιστον θα είχαν νομιμοποιηθεί σε κάποιο βαθμό . Άρα είναι απατεώνες.

  3. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΕΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, ΚΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΜΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΝ ΦΙΛΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΑΠΟ ΜΕΜΥΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.
    ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ ΟΣΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.

  4. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ? Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΛΑΣΗ. Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ. ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *