Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:22 - 28/08/2016

Από την Πέμπτη ο Chris_ μου έδωσε τις ευθείες…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις


Στην πρώτη εικόνα είναι οι σεισμοί αμέσως μετά τον μεγάλο σεισμό της Ιταλίας…

Στη δεύτερη εικόνα είναι η ευθεία CERN – ITALY (περιοχή σεισμού) – Γκίζα – Μέκκα…

Σε προηγούμενο άρθρο σας έδωσα τις ευθείες που θα συνεχισθεί η αλληλουχία…

Στη συνέχεια της ευθείας  Mecca – Giza – Seismos – Cern είχαμε τον σημερινό  σεισμό 5,2 στον Κόλπο του Άντεν…

Chris_  thanks φίλε μου…

Από την Πέμπτη ο Chris_ μου έδωσε τις ευθείες... - Εικόνα1
Από την Πέμπτη ο Chris_ μου έδωσε τις ευθείες... - Εικόνα2
Από την Πέμπτη ο Chris_ μου έδωσε τις ευθείες... - Εικόνα3

e-koutsobola.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. aeras d1unatos 08/28/2016 @ 3:00 ΜΜ

    Προφήτες εκ των υστέρων.

  2. Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα παρατήρηση από τον Chris. Το πάνε φιρί φιρί……..

    Παρακολουθώ πάντα τον BPEarthWatch και τον Ιούνιο είχε δημοσιεύσει ένα βιντεάκι
    https://youtu.be/AGWKmTQtxo0

    Ata Elias, βοηθός καθηγητής της γεωλογίας στο αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Βηρυτού …….”Γνωρίζουμε από ιστορικά αρχεία, ότι τουλάχιστον δύο φορές την τελευταία χιλιετία κατά μήκος ολόκληρης της γραμμής ρήγματος, από την Ερυθρά Θάλασσα μέχρι την Τουρκία υπήρξε μια μεγάλη σειρά από σεισμούς τον 3ο έως 6ο αιώνα και στη συνέχεια και πάλι μεταξύ του 11ου και του 13ου αιώνα. Προφανώς τα ρήγματα στην περιοχή έχουν έναν κύκλο 8-10 αιώνων, κατευθυνόμαστε σε ακόμα έναν.”
    Οι σεισμολόγοι στο Ισραήλ συμφωνούν ότι είναι θέμα χρόνου ένας μεγάλος σεισμός.
    Ζαχαρίας Κεφ. 14 – καὶ σχισθήσεται τὸ ὄρος τῶν ἐλαιῶν, τὸ ἥμισυ αὐτοῦ πρὸς ἀνατολάς καὶ τὸ ἥμισυ πρὸς θάλασσαν, χάος μέγα σφόδρα.
    Στο παραπάνω εδάφιο, ο Ζαχαρίας προσδιορίζει το ακριβές σημείο ενός επικείμενου σεισμού, που όμοιό του δεν θα έχουμε δει.
    Πρόκειται για τη κοιλάδα Great Rift (Κοιλάδα του Μεγάλου Ρήγματος), η οποία είναι μία γεωγραφική τάφρος που εκτείνεται μεταξύ της Συρίας και της Μοζαμβίκης και περνά μέσα από τη Νεκρά Θάλασσα και κάτω από τους ανατολικούς λόφους της Ιερουσαλήμ το όρος των ελαιών. Αντίστοιχο με το ρήγμα του Σαν Αντρέας στην Καλιφόρνια.
    Περίπου 56 χιλιόμετρα βόρεια, ένα άλλο ρήγμα κόβει την γη από ανατολικά προς τα δυτικά από το Μεσογειακό λιμάνι της Χάιφα μαζί με τις πόλεις της Τζενίν και της Ναμπλούς της Δυτικής Όχθης πριν φθάσει στον ποταμό Ιορδάνη.

    Το ρήγμα μετασχηματισμού της Νεκράς Θάλασσας.
    geodifhs.com/gammaalphaiotaalpha/435

    Μετά από μελέτη τριών ετών, που διενεργήθηκε από το Τμήμα Γεωλογικής Έρευνας του Ισραήλ, αναφορικά με την πόλη της Ιερουσαλήμ, οι μελετητές αποφάνθηκαν πως η παλιά πόλη είναι χτισμένη πάνω σε συντρίμμια (κοινώς μπάζα) παλαιότερων εποχών και όχι πάνω σε στέρεο βράχο.
    Ο τελευταίος μεγάλος σεισμός στην περιοχή ήταν το 1927, όταν ένας σεισμός μεγέθους 6,3 με επίκεντρο κοντά στην Ιεριχώ, περίπου 15 μίλια ανατολικά της Ιερουσαλήμ, σκότωσε περισσότερους από 200 ανθρώπους. Η ολοένα συσσωρευόμενη δηλαδή ενέργεια δεν έχει εκτονωθεί εδώ και 89 χρόνια.

  3. Χθες γύρω στις 21:00 τοπική ώρα έκλεισε ο αεροδιάδρομος του αεροδρομίου Ηρακλείου λόγω διαρροής υγρών από αεροπλάνο κατά τη διάρκεια της απογείωσης του.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*