Διαφημίσεις

Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα Standard ο επικεφαλής της Europol αποκαλύπτει ότι είναι έτοιμη η  αποστολή στην Ελλάδα μια ομάδα 200 αξιωματικών και Ειδικών Στελεχών  της Υπηρεσίας !

Η Europol  προειδοποιεί για Τζιχαντιστές στα «HOT-SPOT» & στέλνει 200 Στελέχη της στην Ελλάδα! - Εικόνα1

Europol: ISIS ‘Special Forces’ Trained for Large Scale Attacks in EU

Οι Αξιωματικοί της Europol  έχουν Αποστολή  να εντοπίσουν εξτρεμιστές που επιχειρούν να μπουν στην Ευρώπη, επιβεβαιώνοντας τις  ανησυχίες  της Ε.Ε για διείσδυση  Τζιχαντιστών στα Hot- Spot της Ελλάδος ,με τη συνδρομή  και των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας.

Προειδοποιεί επίσης ότι τζιχαντιστές επιχειρούν να ριζοσπατικοποιήσουν τους  λαθρομετανάστες σε κέντρα φιλοξενίας μεταναστών στην Ελλάδα ,αλλά και τα Βαλκάνια.

«Οι αξιωματικοί θα αναπτυχθούν στα ελληνικά νησιά και στον υπόλοιπο Ελλαδικό χώρο.

Ελπίζουμε να αναπτύξουμε και  αξιωματικούς μέσα στα κέντρα φιλοξενίας  των «μεταναστών» καθώς ανησυχούμε για αναφορές ότι αυτού του είδους τα κέντρα γίνονται στόχος προσπαθειών ριζοσπαστικοποίησης  των » λαθρομεταναστών»» αναφέρει χαρακτηριστικά  ο Γουέινραϊτ. Η Europol  προειδοποιεί για Τζιχαντιστές στα «HOT-SPOT» & στέλνει 200 Στελέχη της στην Ελλάδα! - Εικόνα2 Ο Γουέινραϊτ προβλέπει, επίσης, ότι θα γίνουν και άλλες «εντυπωσιακές» επιθέσεις από τους τζιχαντιστές όπως  στο Παρίσι λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη διεξάγονται περισσότερες από 50 αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις.Η Europol  προειδοποιεί για Τζιχαντιστές στα «HOT-SPOT» & στέλνει 200 Στελέχη της στην Ελλάδα! - Εικόνα3

veteranos.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Η Europol προειδοποιεί για Τζιχαντιστές στα «HOT-SPOT» & στέλνει 200 Στελέχη της στην Ελλάδα!”
  1. Απλά πράγματα.. Σου δημιουργούν το πρόβλημα και στη συνέχεια έρχονται οι ίδιοι να σου το λύσουν, φέρνοντας τους στρατούς τους στην πατρίδα σου να σε φυλάνε επειδη είναι φίλοι σου και σ`αγαπούν πολυ…!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek