Διαφημίσεις

Οι κουρδικές δυνάμεις ασφαλείας στο Κιρκούκ του Ιράκ, συνέλαβαν ένα 12χρονο ή 13χρονο παιδί παγιδευμένο με εκρηκτικά, που είχε στείλει το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) σε αποστολή αυτοκτονίας.

Το παιδί συνελήφθη από τους Κούρδους το βράδυ της Κυριακής (περίπου στις 22.00) πριν ενεργοποιήσει τα εκρηκτικά που ήταν ζωσμένο.

Είχαν προηγηθεί την Κυριακή ακόμα δύο επιθέσεις αυτοκτονίας από το Ισλαμικό Κράτος στο Κιρκούκ.

Δημοσιογράφος του κουρδικού δικτύου Rudaw, που βρέθηκε αυτόπτης μάρτυρας στη σύλληψη, μετέδωσε ότι το παιδί ήταν μόνο του στη συνοικία Χουζαϊράν με αποστολή να πεθάνει.

Στα βίντεο που ανάρτησαν κουρδικά Μέσα, βλέπουμε το παιδί με υψωμένα τα χέρια να στέκεται ακούνητο ενώ Κούρδοι αστυνομικοί αφαιρούν τα εκρηκτικά πάνω από το κορμί του.

Μερικές ώρες νωρίτερα ένας βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε στη συνοικία Γουασίτ του Κιρκούκ, μπροστά σε ένα σιιτικό τέμενος, τραυματίζοντας τρεις ανθρώπους κι ακόμα ένας ανατινάχτηκε στην ίδια συνοικία δίχως να προκαλέσει απώλειες.

Το Ισλαμικό Κράτος έχει αιχμαλωτίσει εκατοντάδες παιδιά από το Ιράκ (παιδομάζωμα), πολλά εκ των οποίων είναι κουρδάκια Γιαζίντι, και τα έχει περάσει από «ιδεολογική αναμόρφωση» και ειδικά σχολεία εκπαίδευσης για να γίνουν είτε παιδιά στρατιώτες, είτε βομβιστές αυτοκτονίας.

Οι αδίστακτοι τρομοκράτες δεν αρκούνται να στέλνουν παιδιά στην πρώτη γραμμή, για να πεθάνουν πολεμώντας για το «χαλιφάτο», αλλά τα μετατρέπουν και σε ανθρώπινες βόμβες.

Ποιος μπορεί να υποπτευθεί έναν αθώο δεκάχρονο; Κι όμως. Το Ισλαμικό Κράτος στέλνει δεκάχρονους σε αποστολές αυτοκτονίας και το περιστατικό το βράδυ της Κυριακής στέκεται αδιαμφισβήτητη απόδειξη.

Δείτε τα βίντεο:

VIDEO: Better footage of Kurdish security services dismantling explosive vest of #ISIS child bomber – @DrPartizan_ pic.twitter.com/mUeQmkfOBc

— Conflict News (@Conflicts) August 21, 2016

VIDEO: Moment Kurdish security forces capture a 12-13 year old #ISIS suicide bomber in Kirkuk #Iraq – @RudawEnglish pic.twitter.com/cqp7cXDw0Z

— Conflict News (@Conflicts) August 21, 2016

VIDEO: Kurdish security forces dismantle the explosive vest on the would-be child suicide bomber – @RudawEnglish pic.twitter.com/uGO1hO93U6

— Conflict News (@Conflicts) August 21, 2016

tribune.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “Οι Κούρδοι συνέλαβαν 12χρονο βομβιστή αυτοκτονίας από το ISIS (βίντεο – σοκ)”
  1. Το. Ίσος στο πρόσωπο αυτου του παιδιού ειναι απερίγραπτο.
    Δεν δείχνει ουτε μεταμέλεια, ουτε φόβο. Μονο μίσος.
    Ποσα τετοια ….παιδάκια… εχουν ερθει στην ΕΥρωπη και κυρίως στην Ελλαδα;;;;;

    1. ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ; ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ;
      ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΙ; ΣΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ;
      ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΒΡΕ ΗΛΕΚΤΡΑ;
      ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΕ Η ΕΙΣΤΕ ΣΕ “ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ”;
      ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ;
      ΙΣΩΣ…ΝΑ ΘΕΤΩ ΡΗΤΟΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!

      ΚΑΝΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ…..ΤΥΠΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΕΒΕΡΤ!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *