Διαφημίσεις

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΡΩΣΙΑΣ –ΤΟΥΡΚΙΑΣ

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ;

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑΤΟ (ΗΠΑ ΔΗΛΑΔΗ) ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΕΙ;

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΡΑΓΕ;

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ) ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ, ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΜΑΣ ΥΔΑΤΑ ΑΠΟ 6 ΣΕ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ.

ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ.

ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ) ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ.

ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΕΣΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΩΣΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ (ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙΑ).

ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

ΘΑ ΑΝΕΧΘΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ;

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΩΣ ΔΟΛΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ.

ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ.

ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΡΥ ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ή ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΡΩΣΙΑΣ –ΤΟΥΡΚΙΑΣ”
  1. Δεν μας έχεις πει πολλά… αλλά εντάξει….

    Στο άνωθεν άρθρο ρίχνεις άδεια, για να πιάσεις γεμάτα…

    Προφανώς η συμμαχία Ρωσίας – Τουρκίας θα συνεχιστεί για αόριστο χρόνο… τα συμφέροντα τους πλέον είναι κοινά στο Ανατολικό ζήτημα…

    Οι Η.Π.Α. δεν θα ανεχθούν για πολύ ακόμα την Τουρκία και για αυτό θα προσπαθήσουν να την διαλύσουν… οι Ρώσοι έχουν βάλλει τις Η.Π.Α. να διαλύσουν την Τουρκία. Αυτό το γνωρίζουν οι Η.Π.Α. για αυτό και ως αντάλλαγμα διαλύουν με πολιτικούς τρόπους και την Ελλάδα!

    Δεν θα μείνει τίποτα από τα υπάρχων στα 2 κράτη.

    Είτε μας το πουν οι Η.Π.Α. είτε δεν μας το πουν, ότι έχουμε δικαίωμα να αυξήσουμε τα ναυτικά μας μίλια έναντι της Τουρκίας… εμείς δεν θα το πράξουμε, και καλά θα κάνουμε… εκτός αν μας παραχωρήσουν όλο τον 6ο στόλο!

    Όταν ο αδικημένος δεν μπορεί με την ισχύ του να επιβάλει το δίκιο του… τότε πέφτει στην ηθική του συμφέροντος του ισχυρού.. είτε λέγεται Η.Π.Α. είτε λέγεται Ρωσία.

    Θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου… η Τουρκία έχει θέσει κάποια ζητήματα στις Η.Π.Α. τα οποία δεν θα γίνου δεκτά. Παράγοντες των Η.Π.Α. είναι που έδωσαν την πληροφορία στους Ρώσους για το επικείμενο πραξικόπημα στην Τουρκία… με αποτέλεσμα να παίξουν μπάλα οι Ρώσοι.

    Η πολιτική Ομπάμα τα τελευταία 4 χρόνια ήταν αλλοπρόσαλλη… έχει ενοχλήσει πολλούς στο εσωτερικό και στο εξωτερικό των Η.Π.Α. δεν είναι δυνατόν από την μια η κυβέρνηση Ομπάμα να ζητάει (χωρίς την δική της οικονομική βοήθεια), από την Γερμανία ελάφρυνση του Ελληνικού χρέους, και από την άλλη να μας βάζει εκατοντάδες χιλιάδες ισλαμιστές στο εσωτερικό της πατρίδας μας, υπό το πρόσχημα των ανθρώπινων δικαιωμάτων, που οι ίδιες δημιούργησαν μέσω του πολέμου που ξεκίνησαν σε όλη την Β. Αφρική και Μέση Ανατολή!…

    Αυτά.

  2. Οὔτε ὑπῆρξε, οὔτε ὑπάρχει οὔτε καὶ θὰ ὑπάρξῃ ποτὲ συμμαχία Ρώσίας-Τουρκίας. Αὐταὶ εἶναι ἀστειότητες. Ἁπλῶς ἡ Ρωσία διὰ καταλλήλων χειρισμῶν κατόρθωσε νὰ μετατρέψῃ τὴν Τουρκίαν σὲ σκυλάκι της, τῆς ἐπέρασε περιλαίμιον καὶ τὴν σύρει ὅπου θέλει. Ὅταν τοῦτο πάυσῃ νὰ ἐξυπηρετεῖ τὰ συμφέροντά της τότε ἡ Τουρκία θὰ εὑρεθῆ εἰς κάποιον κάδον ἀπορριμάτων.

  3. ΆΣΕ ΚΑΙ ΕΓΏ ΠΡΟΦΉΤΗΣ ΕΊΜΑΙ. ΤΟ 2018 ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΚΟΝΤΆ. ΤΟ 2025 ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΜΟΙΡΑΊΟ.

  4. Διαφωνω πληρως! Ο ερντογαν δεν εχει γυρισμο! Τουρκια δεν υπαρχει.μονο ερντογαν.τον ερντογαν θελαν να τον φανε.γυριζει πισω μετα? Πρεπει να ειναι κατω του βλακα.οι ρωσοι του εσωσαν το τομαρι.του πουλανε πλεον προστασια και αυτος τα δινει ολα.αλλωστε αξονας ρωσια- τουρκια- ιραν τους συμφερει καλυτερα.ειναι ολοι γειτονες,και οχι με προστασια 3000 χλμ μακρια.ειναι πολυ πιθανο να κανουν πλακιτσες οι αμερικανοι με αναγνωρισεις- προκλησεις.το θεμα ειναι εμεις με τους μαλακες πολιτικους που εχουμε ,τι θα κανουμε.ηρθαν ολα πανω κατω,τελικα.οψομεθα….

  5. Μην νομίζεται ότι ο Πούτιν είναι “αυτός” που θέλετε να νομίζεται ότι είναι. Όλοι το ίδιο εμπορικό παιχνίδι παίζουν. Δεν του είναι κάτι να επιτεθεί σε οποιαδήποτε χώρα με το “γάντι” αν έχει συμφέρον. Είτε λέγεται Τουρκία, είτε λέγεται Ελλάδα, είτε λέγεται όπως εσείς θέλετε. Κοιτάει μόνο το εμπόριο, όπως είχε πει “οι μόνοι σύμμαχοι του είναι ο στρατός του και το ναυτικό του”.

    Υ.Γ. και έτσι όπως πάει κοντεύει να μπει στην Αγία, αλλά όχι με πόλεμο και τότε θα είναι τα δύσκολα για όλους μας…

  6. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ…
    ΞΑΦΝΙΚΟ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ- ΠΟΥΤΙΝ !!!!!!!

    Πιστευω ομως ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ (κατα την γνωμη μου) ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ …
    Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ‘ΣΙΚΕ’ απο τους Αμερικανους !!!

    ΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ μπροστα σε ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ μπρος στην ξεδοντιασμενη αρκουδα του 1990 (οπως υπεθεταν), ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΡΩΣΙΑ (ΟΥΚΡΑΝΙΑ -ΣΥΡΙΑ – ΒΑΛΤΙΚΗ)….
    Τα Αμερικανακια που πιστευαν ΟΤΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ και αυτοματως στην ΒΑΛΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ,κανοντας ‘περιπατους των δεκαετιων 1990,2000 ‘ δημιουργωντας τσιφλικια αμαχητι’… , ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ !!!

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ,μετα τα ‘νεα δεδομενα’…ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ (προσωρινα) την ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ σχεδιασμενη ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥΣ (ΝΑΤΟαμερικαν – ΡΩΣΙΑ),με αφορμη τις προκλισεις του βασικου τους στην περιοχη πιονιου(Τουρκια),Η ΟΠΟΙΑ συγκρουση ΘΑ ΤΙΝΑΖΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ,αφου θα ΕΧΑΝΑΝ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ!!!

    ΕΤΣΙ λοιπον, ΔΙΕΤΑΞΑΝ το πιστο και αρωστημενα φιλοδοξο σκυλακι τους, τον Ρρντογαν , να ΣΥΝΑΨΕΙ ‘ΛΥΚΟΦΙΛΙΑ’ με τον Πουτιν,
    ΜΕ ΤΟ ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ εναντιον του σχεδιασμενου απο τους αμερικανους, ΠΡΑΞΗΚΟΠΗΜΑ !!!!!!!!!!!
    ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ , ΘΑ ‘ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ (Πουτιν) ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ -ΒΑΛΤΙΚΗ -Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ’με αυτους (ΝΑΤΟΙΚΟΥΣ) ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ !!!

    ΛΕΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ, ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ …’Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΛΥΚΟΦΙΛΙΑ’ και ο ..ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ !!!
    Βεβαια…και η Ρωσια ‘αγοραζει χρονο’…ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!

    σειρα εχουν…τα μαυρα (ΝΑΤΟ) αφου τα λευκα ‘επαιξαν’ …στο ΙΡΑΝ !!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek