Διαφημίσεις


Τι μπορούμε να πούμε για μία χώρα που οι πολίτες της δεν πληρώνουν τους φόρους τους, τις δόσεις των δανείων τους προς τις τράπεζες, τους λογαριασμούς του ρεύματος; Ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Οι χειρότεροι εφιάλτες μας είναι εδώ! Τα χειρότερα, δυστυχώς, είναι μπροστά μας!

Τα φορολογικά έσοδα βρίσκονται σε κάθετη πτώση και οι φωστήρες της εθνοσωτηρίου κυβερνήσεως ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με την επιβολή νέων φόρων στην βενζίνη. Τώρα γίνεται φανερό αυτό που επισημαίναμε όλους αυτούς τους μήνες, ότι το «πρόγραμμα» δεν μπορούσε να βγει στηριζόμενο αποκλειστικά και μόνο στην υψηλή φορολογία. Όσους νέους φόρους και να βάλουν το αποτέλεσμα θα είναι στο τέλος το ίδιο! Δεν πρόκειται να συγκεντρώσουν τα «αναμενόμενα έσοδα» ακόμη κι αν φτάσουν την βενζίνη στα 3 ευρώ το λίτρο. Όσο αυξάνουν την τιμή, τόσο θα μειώνεται η κατανάλωση και θα χάνουν με τον τρόπο αυτόν και έσοδα που είχαν νωρίτερα!

Πολύ απλά, δεν υπάρχει σοβαρή οικονομική δραστηριότητα που να μπορεί να στηρίξει μία πολιτική αυξημένων εσόδων για τα δημόσια ταμεία. Η ανάπτυξη δεν έρχεται επειδή θα υπογράψουν την σχετική απόφαση οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, σαν να πρόκειται για αγορανομική διάταξη των περασμένων δεκαετιών. Η ανάπτυξη έρχεται με νέες επενδύσεις, οι οποίες φαντάζουν στο σημερινό περιβάλλον με ανέκδοτο. Μόνο αν αυξηθεί η οικονομική δραστηριότητα θα αυξηθούν τα έσοδα του δημοσίου.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι βιώσιμη, επειδή πιστεύουν ότι η κυβέρνηση καλείται να διαχειριστεί την κρίση σε ένα χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο από το σημερινό. Πιστεύουν, δηλαδή, ότι μιλάμε για μία στατική και όχι δυναμική κατάσταση της Οικονομίας και ότι μπορούμε να σερνόμαστε επί σειρά ετών με ανεργία της τάξης του 25%-30%, με διαλυμένη την μεσαία τάξη, με διαρκώς μειούμενη οικονομική δραστηριότητα και την ίδια ώρα να πληρώνονται υπέρογκοι φόροι για να ζουν οι Καρανίκες το όνειρό τους στην εξουσία…

Τα πράγματα, όμως, δεν είναι έτσι. Δεν ζούμε μέσα σε μία κανονικότητα που απλά μας βρίσκει σε ένα λίγο ή πολύ χαμηλότερο επίπεδο ζωής από εκείνο που υπήρχε πριν από την κρίση. Είμαστε στα πρόθυρα μιας οδυνηρής και ηχηρής κατάρρευσης με ανυπολόγιστες εθνικές συνέπειες. Και μάλιστα έπειτα από επτά αιματηρά χρόνια θυσιών του ελληνικού λαού.

Το τραπεζικό σύστημα είναι στην πραγματικότητα ανύπαρκτο και ανίκανο να υποστηρίξει μία σοβαρή αναπτυξιακή προσπάθεια. Τα κόκκινα δάνεια το πνίγουν. Για τον ιδιωτικό τομέα να μην το συζητάμε, η κατάσταση γίνεται χειρότερη μέρα με την ημέρα. Επιχειρήσεις κλείνουν καθημερινά και πολλές άλλες που συνεχίζουν να «επιβιώνουν» το «κατορθώνουν» οφείλοντας χρήματα στους εργαζόμενους, στους προμηθευτές, στις τράπεζες και στο κράτος. Με άλλα λόγια είναι ωρολογιακές βόμβες, αλλά εμείς δεν ξέρουμε ακριβώς τον χρόνο που θα εκραγούν.

Την ίδια ώρα αναδύεται με ορμή το πρόβλημα της ΔΕΗ. Μία επιχείρηση στην οποία οι καταναλωτές οφείλουν 2,7 δισεκατομμύρια ευρώ (σύμφωνα με τους «δικούς τους» της ΓΕΝΟΠ), λόγω της κρίσης αλλά και της πολιτικής της ανυπακοής που είχε κηρύξει ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση με το «κίνημα» «δεν πληρώνω». Τώρα τρέχουν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα, απειλώντας με διακοπή της παροχής του ρεύματος αυτούς που μέχρι χτες τους έλεγαν να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και να μην φοβούνται το παραμικρό! Μπορούμε να φανταστούμε τι θα συμβεί αν μία μεγάλη εταιρεία σαν την ΔΕΗ καταρρεύσει; Νομίζουν ότι θα συμβαίνει κάτι τέτοιο κι αυτοί απλά θα… κυβερνούν;

Από που να ξεκινήσει και που να τελειώσει κανείς! Η ουσία είναι ότι η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα του κραχ και η κατάσταση θα είναι σε λίγο καιρό τόσο δύσκολη που θα είναι σχεδόν αδύνατο να αντιμετωπιστεί από τον οποιονδήποτε. Οι φωνές και οι παραινέσεις έχουν νόημα πριν το ατύχημα. Ακόμη κι αν το όχημα κινείται επικίνδυνα, υπάρχει ακόμη χρόνος να αλλάξει ο οδηγός του συμπεριφορά ή ακόμη και να παραδώσει το τιμόνι σε έναν από τους συνεπιβάτες του κι έτσι να αποφύγουμε τα χειρότερα. Αν το ατύχημα συμβεί, δεν υπάρχει τρόπος να γυρίσουμε πίσω το ρολόι του χρόνου.

Θανάσης Μαυρίδης

http://www.liberal.gr
e-koutsobola.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “Στα πρόθυρα του κραχ!”
  1. ΚΥΡΙΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΠΑΝΕ ΠΙΑ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.

  2. Οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων ουδέποτε είχαν φορολογική συνείδηση… γενικά έχουν ένα θέμα με την συνείδηση… αλλά ας προχωρήσουμε.

    Οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων, έχουν ακόμα λεφτά…βεβαίως όχι όλοι, αλλά οι περισσότεροι… και αυτό είναι κάτι το οποίο φαίνεται.

    Εικόνες από το μέλλον.

    Οπωσδήποτε το να μην πληρώνουν θα φέρει αργά η γρήγορα νέες περικοπές στις συντάξεις, και στους μισθούς ειδικά των δημοτικών και κρατικών υπαλλήλων κ.λ.π. και όταν και αυτά περικοπούν στο επιθυμητό επίπεδο… τότε με βάσει τις καταθέσεις αλλά προπάντων τις αμαρτωλές αναλήψεις… θα γίνεται ντου στα σπίτια και θα παίρνουν ότι βρίσκουν… αφού έχοντας δεχθεί την κάρτα του πολίτη, θα έχουν αποδεχθεί και πλήθος περικοπής των όποιων τυπικών ελευθεριών τους.

    Οπωσδήποτε οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων θα απειλούν θεούς και δαίμονες… έπεα πτερόεντα.

    Αυτά.

    1. κυριε αυτα….η φορολογικη συνειδηση κτιζεται με πραξεις και οχι με λογια και αποφασεις και σιγουρα ΔΕΝ κτιοζεται οταν η πλευρα του κρατους διαχρονικα κλεβει τον πολιτη και οχι μονο τον κλεβει αλλα και τον ληστευει και τον βιαζει και στο τελος τον σκοτωνει μεταφορικα και κυριολεκτικα.ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΠΛΟΥΤΟΥ (κατι που απο αυτα που γραφεις δειχνει οτι δεν εισαι )Η ΘΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΕΙ Η ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ….ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ …..οσο για τον αν υπαρχουν ακομα λεφτα ? και εκει παλι κανεις λαθος γιατι δεν υπαρχει δεκαρα τσακιστη στο 90% τω Ελληνων ….ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ (που καποιοι κουτοι σαν εσενα διερρεαν χωρις να ξερουν )ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΡΥΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΑΣΗΚΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ (και πετυχαινοντας)ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ και φυσικα την ελληνικη οικονομια
      αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

    2. Φορολογική συνείδηση και…κουραφέξαλα…Τι φορολογική συνείδηση μπορεί να αποκτήσει κάποιος όταν ξέρει πως τα λεφτά των φόρων του πηγαίνουν σε κηφηναριά??? Σε Καρανίκες και γκόμενους Σβίγκου???..Δηλαδή ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ να μας πιει το αίμα σε φόρους, για να σιτίζονται οι καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών, που τις έκαναν δικαστίνες, των 2600 ευρώ το μήνα που όλη την ημέρα σουλατσάριζαν για ψώνια στην Ερμού, οι άθλιοι προπαγανδιστές της ΕΡΤ των 10000 ευρώ (κατ’ ελάχιστο) το μήνα, οι 5000 νόμιμοι-και μόνιμοι- πλέον πλαστογράφοι πτυχίων και πιστοποιητικών, οι 90000 (!!!!!) Δημοτικοί Υπάλληλοι που δεν θέλουν με τσαμπουκά να αξιολογηθούν, γιατί έχουν μπει από τα παράθυρα και με χυδαία βύσματα και συναλλαγές και ένα κάρο άλλοι πασεντζιολόγοι και φραπεδιάρηδες…Τη στιγμή μάλιστα που δουλεύουν ντελιβεράδες παιδιά με μεταπτυχιακά και διδακτορικά…Ή μήπως πηγαίνουν οι φόροι στην Παιδεία και στην Υγεία…Όχι κύριοι, δεν θα πληρώνουμε εμείς τον κομματικό σας στρατό…ΕΓΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΛΕΩ ΕΞΑΡΧΗΣ..ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ…

    3. Ο νεοταξιτης και αντιχριστος “ΑΥΓΆ “” σε πλήρη συμφωνία με την προπαγάνδα των Γερμανών , που είναι και θαυμαστής εναντίων των Ελλήνων

      Μερικά πράγματα είναι τόσο οφθαλμοφανη που δεν χρειάζονται και πολύ ανάλυση. ….

      1. ΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ,

        ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ….

        ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΒΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ….

  3. OI EΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ???

    ΟΝΤΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 120.000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ 30.000, ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ ΦΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩ!!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ???!!!
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!! ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ??
    10.000.000 ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΚΑΙ 300 ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ???
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ Η ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΥΡΙΟ??
    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ?? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΣΗΧΙΑ ΤΟΥΣ!!!
    ΠΟΤΕ ΔΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ??
    ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΛΕΨΙΜΟ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ?? Ο.Τ.Α? ΔΕΗ? ΟΤΕ? ΚΛΠ, ΚΛΠ!!
    ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΩΓΑΝΕ (ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ??) ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΛΑΣΣ? ΣΕ ΡΟΥΧΑ? ΣΕ ΗΟΤΕL ***** ?? ΕΕΕ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ??
    ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
    ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡ-ΤΙΜΟΛΟΓΙΣΗ, ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕ?? ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ?? ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΕΞΩ 8 ΩΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ 6 ΜΕΡΕΣ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΓΙΑ 485ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΕΝΕ 24% Φ.Π.Α, 29% ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ 29% ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΕ?? 82% !!!
    ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΜΠΩΡΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΕΕΕΕΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ 62% ΣΕ ΝΑΙ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΑΤΕ, ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΟΔΙΑ!!!
    “Τhe best name”

  4. μετα τον αυξημενο φορο εισοδηματος ,την προκαταβολη για τον επομενο χρονο,τον φορο αλληλεγυης,πληρωσε τωρα το ενφια και σκασε …..κοροιδο Ελληνα ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek