Διαφημίσεις

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Καταπληκτικές σκηνές εκτυλιχτήκαν το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Βιέννης : Σε ένα συλλαλητήριο Κούρδων στο Stephansplatz, εμφανίστηκαν Τούρκοι και ακολούθησε σύγκρουση των δυο ομάδων με αποτέλεσμα  να υποστεί μεγάλες ζημιές το πεζοδρόμιο καφέ της βιεννέζικης παράδοσης, Konditorei Aida.

Στο σημείο αυτό κάθε Σάββατο βράδυ οι Κούρδοι συγκεντρώνονται για να επιστήσουν την προσοχή στα γεγονότα που συμβαίνουν στην Τουρκία. Οι εκδηλώσεις αυτές γίνονται ολοένα και περισσότερο ενοχλητικές για τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες. Όταν γίνονται οι διαδηλώσεις λένε οι καταστηματάρχες έχουμε άδεια μαγαζιά γιατί ο κόσμος φοβάται.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο όμως η κατάσταση κλιμακώθηκε εντελώς καθώς οι Κούρδοι διαδηλωτές δέχθηκαν επίθεση από μια ομάδα Τούρκων.

Τότε συνέβη το αναπάντεχο! Κάποιος μέσα από την σύγκρουση άρχισε να ουρλιάζει δυνατά την γνωστή κραυγή, «Allahu Akbar ». Το τι επακολούθησε ανάμεσα στους Αυστριακούς δεν προγράφεται.

Απερίγραπτος πανικός καθώς όλοι νόμιζαν ότι έρχονται οι Τζιχαντιστές και άρχισαν να τρέχουν αλλόφρονες προς όλες τις κατευθύνσεις νομίζοντας ότι γίνεται τρομοκρατική επίθεση.

Χαοτικές σκηνές έλαβαν χώρα πάνω γύρω από την Stephansplatz. «Οι άνθρωποι άρχιζαν να τρέχουν να κρυφτούν μέσα στα μαγαζιά, να εγκαταλείπουν την πλατιά μετά από κάποιον που ούρλιαζε Allahu Akbar. Μερικοί τότε θεώρησαν ότι γίνεται τρομοκρατική επίθεση».

Στα γύρω εστιατόρια, τα τραπέζια και τα πιάτα με φαγητά έπεσαν κάτω, ένας συνταξιούχος από το φόβο του έπεσε στο έδαφος και φώναζε βοήθεια. Οι εργαζόμενοι και οι επισκέπτες έτρεχαν πανικόβλητοι να σωθούν στους γύρω δρόμους στην Bognergasse.

https://youtu.be/mGF5jn9CLUg

Την επομένη, σχολιάζοντας το γεγονότα έγραψαν αυστριακά ΜΜΕ : «Θέλετε πολυπολιτισμό ? θέλετε λαθρό ? Τότε αυτά θα έχετε σε καθημερινή βάση και που είστε ακόμα αν ο Ερντογάν αμολύσει τα εκατομμύρια που τους έχει για να εκβιάζει την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Ευρωπαϊκή Ένωση και… εις ανωτέρα!

https://youtu.be/P5VXnNN0ic0

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ www.nikosxeiladakis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “ΜΕ ΕΝΑ «ΑΛΛΑΧΟΥ ΕΚΜΠΕΡ»… ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ! Βίντεο”
  1. Η ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΩΛΟΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΩΠΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

  2. Ετςι και χειροτερα. Κατα τα αλλα οποιος δεν θέλει τους λαθρο, ειναι ρατσιστής.
    Αλλα είπαμε, αυτα ειναι σχεδια υψηλού επιπέδου.

  3. Τι περιμένετε;;;
    Από το περήφανο =
    “Θα μου κλάσετε τον πούτσον” του ΑΘΑΝΑΤΟΥ Καραισκάκη, και πολλά άλλα, φτάσαμε στο =
    “θα κάτσουμε στα 4” του κωλοτούμπα λαμογιού Σαμαρά (καί όχι μόνο)!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *