17:25 - 18/08/2016

Εκδήλωση της Ατζέντας 21 στην Θεσσαλονίκη για την Πανθρησκεία NWO

Διαφημίσεις

Υπό την μέριμνα Βαρθολομαίου και Πάπα

Φυσικά η Πανθρησκεία έχεις ως βάση της, την Ατζέντα 21 της Νέας Τάξης, η οποία πρεσβεύει δήθεν την οικολογία, ενώ σκοπός είναι η εγκαθίδρυση παγκόσμιας «οικολογικής» δικτατορίας.

Μεταξύ 1 και 4 Σεπτεμβρίου θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη η Διεθνής Διεπιστημονική Διάσκεψη με θέμα «Ολοκληρωμένη Οικολογία ως νέος δρόμος της συμφιλίωσης», της ένωσης δηλαδή των θρησκειών κάτω υπό την σιδηρά πυγμή του παγκόσμιου ηγέτη.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, υπό την Υψηλή μέριμνα του Πάπα Φραγκίσκου, του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, και του Justin Welby, Αρχιεπισκόπου Καντέρμπουρι.

Η συνάντηση θα επικεντρωθεί στα ακόλουθα ζητήματα:

-Δημιουργία, Φύση και Οικολογία στη χριστιανική παράδοση (;;;)
-Ολοκληρωμένη Οικολογία: η βασική διάγνωση της κατάστασης του κόσμου
-Ολοκληρωμένη Οικολογία – κοινές ρίζες για μια οικουμενική χριστιανική κοινωνική διδασκαλία (σ.σ. Πανθρησκεία)
-Ολοκληρωμένη Οικολογία – τρόπους προώθησης και πρακτικά βήματα

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στα αγγλικά, ελληνικά και γαλλικά.

Τα σχόλια δικά σας!!!

7spymania



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 08/18/2016 @ 9:12 ΜΜ

    Δημιουργία, Φύση και Οικολογία στη χριστιανική παράδοση….ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΠΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!

  2. Dr. Van Helsing 08/18/2016 @ 10:36 ΜΜ

    Μια παγκόσμια οικολογική θρησκεία? Γιατί όχι! Μόνο που αργά σταδιακά μεθοδικά ύπουλα βηματάκι βηματάκι, μετατρέποντας τις ισχύουσες θρησκείες σε μια ενιαία -διατηρώντας πάντα τα…”βασικά στελέχοι” της κάθε μίας σαν μέροι όμως μια παγκόσμιας κοινής ομολογίας πίστεως -αυτή η μία “αγία οικολογική καθολική εκκλησία” που σε 150-200 χρόνια απο τώρα θα διδάσκεται ως η μόνη επιτρεπτή λατρεία παγκοσμίως, θα είναι, ούτε λίγο ούτε πολύ, μία παγανιστική θρησκεία. Οι αργές διαδικασίες της μετατροπής μετάλλαξης και ενοποίησης των υπαρχουσών στο μελλοντικό δημιούργημα θα πάρουν χρόνο όπως είναι φυσικό αλλά, μην πιστέψετε ότι ΔΕΝ θα γίνει αυτό κάποτε, και ΔΕΝ το λέω αυτό επειδή συμφωνώ με μια παγανιστική κοσμοαντίληψη ινδουιστικού και αρχαίου αιγυπτιακού τυπικού με προσμίξεις κατά τόπους πάλι κατά το κοινό πρότυπο όμως, το οποίο ΗΔΗ έχει προχωρήσει πιο πολύ απο όσο νομίζουμε. Και ήδη στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου δεν είχε γίνει αυτό το μοντέλο με τον Σέραπη? Επίσης, ενα μέρος του ειδωλολατρικού ιερατείου δεν ασπάστηκε την τότε νέα θρησκεία του Χριστιανισμού?
    Τήν μια μέρα έλεγαν δόξα τον Δία, την άλλη άλλα… Αλλαξε ο Μανωλιός… Σκεφτόμενοι την τύχη των συναδέλφων τους ιερέων που έπεσαν υπέρ πίστεως είπαν:δεν πάει το παλιάμπελο?Δεν είναι καινούργια πράγματα αυτά. Και πρίν το ιερατείο των δωδεκαθειστών άλλο έκανε κουμάντο, κάποιο μέρος αποσχίστηκε κοκ. Φυσικά εδώ ήταν γιαλήνικάκ νέου άλλη κοσμοαντίληψη του αρχαίου κόσμου αλλά και τώρα που έχουν περάσει τόσοι αιώνες (και ο
    κόσμος έχει έρθει πιο κοντά),
    τα ιερατεία θα έχουν εξασκήσει ακόμα περισσότερο την πανάρχαια τέχνη τους, αυτή της ιερής πουστιάς.Ολα για τα φράγκα. Αλλά να θυμάστε: η αλήθεια δεν νικά ποτέ, απλά οι εχθροί της πεθαίνουν. Και όποιος την ζητά αληθινά θα την βρεί μέσα του και μόνο, απόλυτη και αγνή όπως η πηγή προέλευσής της απο την οποία ουδέποτε διακόπηκε πραγματικά η σύνδεση-και πως θα μπορούσε άλλωστε- και ουδέποτε δεν θα βρεθεί εξωτερικά στον κόσμο του ψεύδους της πλάνης του τρελλού θεού που κυβερνά κατ’οικονομίαν του αληθινού που, όλα τα έχει στρατηγικά σχεδιασμένα και αναπόδραστα δεμένα για λόγους που δεν ξέρουμε ούτε πρόκειται να μάθουμε, ούτε χρειάζεται να μας νοιάζουν. Πίστη στην σοφία του θεού λοιπόν(όχι του τρελλού),γιατί, ποιοί είμαστε εμείς για να κρίνουμε? Αν επιτρέψει μια παγκόσμια θρησκεία στην τελική, όπου θα λατρεύεται η τρελλή θεός, θα έχει κάποιους λόγους. Και στο κάτω κάτω της γραφής είμαστε ελεύθεροι να επιλέξουμε.

  3. Η Αγάπη φανερώνεται με τη Θυσία. Θυσία του «εγώ» στην Αγάπη, για το σύνολο. Κάθε θυσία του «εγώ», που γίνεται από Αγάπη προς το σύνολο, είναι και ένα ακόμη βήμα για την Επιστροφή.
    Κανείς δεν φοβάται το σκοτάδι, φοβάται αυτό που κρύβεται μέσα του…
    Κανείς δεν φοβάται τα ύψη, φοβάται την πτώση…
    Κανείς δεν φοβάται να πει Σ’ Αγαπώ, φοβάται την απάντηση.
    https://www.youtube.com/watch?v=Dgna_sCrtXQ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*