Διαφημίσεις

Δεκαεννέα νεκροί μετά από αεροπορική επίθεση σε νοσοκομείο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην Υεμένη

Ο αριθμός των θανάτων ως αποτέλεσμα της αεροπορικής επιδρομής στο νοσοκομείο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην Υεμένη έχει φτάσει στους δεκαεννέα. Τουλάχιστον 24 άτομα τραυματίστηκαν ανακοίνωσε ο φιλανθρωπικός οργανισμός σήμερα Πέμπτη.

Το νοσοκομείο, που σε μεγάλο βαθμό έχει καταστραφεί, είναι στη βόρεια επαρχία της Χάτζα. Μεταξύ των νεκρών ήταν και ένας υπάλληλος του οργανισμού Γιατροί χωρίς Σύνορα .

Η αεροπορική επιδρομή πραγματοποιήθηκε από τη Σαουδική Αραβία και από τους σουνίτες συμμάχους τους, της κυβέρνησης της Υεμένης. Η επιδρομή έγινε για να βοηθήσουν στον αγώνα κατά των ανταρτών σιίτων Χουτι.

Το περασμένο Σάββατο, δέκα παιδιά σκοτώθηκαν σε βομβιστική επίθεση σε σχολείο στη γειτονική επαρχία της Sadaa. Η Σουνιτική συμμαχία υποστηρίζει ότι στο σχολείο εκπαιδεύονται οι αντάρτες και ήταν ο στόχος τους.

ΚΟΡΑΞ
http://mayroskoraks.blogspot.nl/2016/08/blog-post_76.html



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *