Διαφημίσεις

Οργή επικρατεί στην ελληνική αγορά και κυρίως στους κόλπους των προμηθευτών των σούπερ μάρκετ της εταιρείας Μαρινόπουλος ΑΕ, καθώς ενώ τα σούπερ μάρκετ βρίσκονται ένα βήμα πριν το λουκέτο και για να σωθούν κάποιος πρέπει να τα εξαγοράσει και οι προμηθευτές της εταιρείας να χάσουν χρήματα λόγω κουρέματος των απαιτήσεων τους, η οικογένεια εξαγόρασε εργοστάσιο στην Ισπανία!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην έκθεση της ελληνικής πρεσβείας στην Μαδρίτη, η Famar της οικογένειας Μαρινόπουλου ήρθε σε συμφωνία για την εξαγορά της εταιρείας Roche στο Λεγκαντές της Μαδρίτης. Η Famar θα αναλάβει την τροφοδοσία της γαλλικής εταιρείας με τα προϊόντα που παράγονται ήδη στη συγκεκριμένη μονάδα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Famar της οικογένειας Μαρινόπουλου διαθέτει δίκτυο 11 εργοστασίων στην Ευρώπη.

Η είδηση για την εξαγορά και νέου εργοστασίου, προκάλεσε οργή στην ελληνική αγορά και κυρίως στου προμηθευτές των σούπερ μάρκετ της Μαρινόπουλος ΑΕ .

Όπως ανέφεραν στο tribune, δεν είναι δυνατόν ένας ολόκληρος επιχειρηματικός κλάδος στην Ελλάδα (σούπερ μάρκετ) να κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα από μια εταιρεία που αδυνατεί(;) να πληρώσει τις υποχρεώσεις της και την ίδια περίοδο οι ιδιοκτήτες της εταιρείας να κάνουν αγορές επιχειρήσεων στο εξωτερικό.

Όσο για τους ισχυρισμούς ότι οι αγορές στο εξωτερικό να γίνονται από τους Πάνο Δ. Μαρινόπουλο, Πάνο Ι. Μαρινόπουλο και Στέφανο Ι. Μαρινόπολο ενώ τα σούπερ μάρκετ ανήκουν πλέον μόνο στον Λεωνίδα Μαρινόπουλο, προμηθευτές του Μαρινόπουλου με τους οποίους μίλησε το tribune, σχολίαζαν ότι η μεταβίβαση των προβληματικών σούπερ μάρκετ έγινε μόλις πριν 8 μήνες, με ότι αυτό μπορεί να υποκρύπτει!

tribune.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Μαρινόπουλος: Πτωχεύει στην Ελλάδα, αλλά αγόρασε εργοστάσιο στην Ισπανία!”
  1. Ζούμε σε μια χώρα που υπάρχει ένα κράτος… εάν το κράτος που έχουμε ήταν επιτυχημένο πορνείο θα υπήρχε σειρά, τάξη και κατά επέκταση ευμάρεια…

    Το ενδιαφέρον στοιχείο σε αυτό το γεγονός, είναι ότι σε αυτό το παρολίγον πορνείο και ενώ υπάρχουν πολλοί όπως τον δήθεν επιχειρηματία Μαρινόπουλο… δηλαδή ξεπεσμένοι γαμίκουλες… έχει την αλγεινή εντύπωση ότι θα μας βγάλει από την οικονομική κρίση, στην οποία μας έβαλε!!!

    Βεβαίως ο ξεπεσμένος γαμιάς αφού γνωρίζει ότι το πορνείο είναι αποτυχημένο… πολύ καλά κάνει, και δεν πληρώνει μια για τις όποιες ανωμαλίες του, που άγνωστο γιατί τις ονόμασε επιχειρηματική δραστηριότητα!

    Όταν ο άλλος βρίσκει καλά κάνει…

    Η πλάκα είναι ότι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά… κάποιοι καλοζωισμένοι, ζώντας στην κοσμάρα τους έχοντας φτιάξει μια άλλη πραγματικότητα, περιμένουν τις δήθεν προφητείες του Πορφύριου… ώστε “το διεθνές κεφάλαιο να κάνει πίσω”… και να απολυθούν χιλιάδες εργαζόμενοι!… ενώ ταυτόχρονα κάποιοι άλλοι, έχοντας φτιάξει και αυτοί με την σειρά τους, την δική τους μοναδική πραγματικότητα, πιστεύουν ότι τελικά θα βγούμε από την οικονομική κρίση!!!

    Αυτά.

  2. Εκεί που γράφω Πορφύριος, να σημειωθεί Ιωσήφ Βατοπαιδινός.

    Μπερδέψαμε τους προφήτες…

    Αυτά.

  3. Εχει ενα δικιο ο αυτα μου.πως το ειπε?αφου βρισκουν καλα κανουν!! Ψεματα λεει,δε νομιζω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek