Διαφημίσεις

«O Κίτρινος πυρετός απειλεί να εξαπλωθεί στην Ευρώπη»

Ένας θανατηφόρος Αφρικάνικος ιός μπορεί να εξαπλωθεί στην Αμερική και την Ευρώπη. Η Αφρική αντιμετωπίζει μια νέα σοβαρότερη επιδημία του κίτρινου πυρετού μέσα σε τριάντα χρόνια στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, την Ουγκάντα, την Αγκόλα και την Κένυα.

Εν τω μεταξύ, νέα κρούσματα κίτρινου πυρετού, εμφανίστηκαν στην Κίνα, τα οποία έρχονται μαζί με τους κινέζους ομογενείς που επιστρέφουν από την Αφρική.

Η Φιλανθρωπική οργάνωση Save the Children, δήλωσε την Τρίτη ενάντια στην βρετανική εφημερίδα The Independent ότι στο Κονγκό θα να ξεκινήσει επειγόντος μια επιχείρηση ευρέος εμβολιασμού, στην οποία μισό εκατομμύριο άνθρωποι θα εμβολιαστούν μέσα σε δέκα μέρες.

ΚΟΡΑΞ
http://mayroskoraks.blogspot.gr/2016/08/o.html



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Μια σκέψη στο “«O Κίτρινος πυρετός απειλεί να εξαπλωθεί στην Ευρώπη»”
  1. Άντε πάλι γρήγορα εμβόλια τρέξτε θα πεθάνουμε όλοι,11 εχουνε κίτρινο πυρετό στην Κίνα σε μια χώρα τον 2 δισεκατομιριον ανθρώπων παγκόσμιος συναγερμός,πάλι θα οικονομήσουνε τα λαμόγια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *