Διαφημίσεις


Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός 

Όταν λαμβάνεις πληροφορία από δύο πηγές, τότε πλέον αποκτά βάση και γι΄αυτό ερχόμαστε τώρα να εξηγήσουμε τι γίνεται στο πολιτικό σκηνικό της χώρας και πως επηρεάζεται από τις διεθνής εξελίξεις.

Η ρευστή κατάσταση στην Τουρκία απαιτεί μια Ελλάδα ισχυρή, μακριά από προκαταλήψεις και ιδεοληψίες και το σημαντικότερο ικανή να ανασχέσει οποιοδήποτε πρόβλημα εξ ανατολών. Αυτό πρώτοι απ΄όλους το γνωρίζουν οι Αμερικανοί, οι οποίοι με τη σειρά τους δεν καλοβλέπουν την τακτική της Γερμανίας και συμφωνούν περισσότερα με τους σκληροπυρηνικούς Αυστριακούς, αλλά και με τους Ισπανούς και Γάλλους που περιμένουν μια αυστηρότερη πολιτική απέναντι στην Τουρκία, αλλά και το μεταναστευτικό.

Σκληρότερη όμως πολιτική με αριστερά τύπου Σύριζα δεν μπορεί να γίνει και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά. Ομοίως δεν μπορεί να γίνει και με τον Κούλη, αφού και αυτός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος στο γερμανικό άρμα. Οπότε ο Αμερικανικός παράγοντας πρέπει τώρα να στήσει ένα νέο 1974 και να μετασχηματίσει όσο πιο ανώδυνα μπορεί το πολιτικό σκηνικό της χώρα μας και μάλιστα το συντομότερο δυνατόν. 

Τα αμερικανοκλανάκια έχουν στα χέρια τους δύο σημαντικά όπλα. Καταρχήν μεγάλο μέρος του στρατεύματος μας και δεύτερον πολιτικές προσωπικότητες που έχουν επιλέξει να αποσυρθούν μεν, αλλά να δουλεύουν στο παρασκήνιο δε.

Στο πλαίσιο αυτό τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε συνάντηση μέσα σε “έδαφος αμερικανικών συμφερόντων” όπου εκεί αποφασίσθηκε η τύχη της χώρας. Στη συζήτηση συμμετείχαν όλες οι αμερικανούμενες προσωπικότητες που κυβέρνησαν τη χώρα τα τελευταία 12 χρόνια και έλαβαν σαφείς οδηγίες και κατευθύνσεις για το τι και το πως μέλλει γενέσθαι.

Οι πληροφοριοδότες μας μας μετέφεραν την ανησυχία τους, για το πως θα μπορούσε αυτό να πραγματοποιηθεί όντως ανώδυνα, τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή είναι όντως πρώτο κόμμα, με σαφώς μειωμένο ποσοστά όμως διατηρώντας ισχυρή διαφορά και η ΝΔ με τη Χρυσή Αυγή να κονταροχτυπιούνται για την δεύτερη και τρίτη θέση. 

Και όλο αυτό στήνετε γνωρίζοντας ότι  έρχεται εκλογική αναμέτρηση που θα γίνει μέσα στους επόμενους μήνες, με την κάθε μέρα που περνάει να δείχνει σταθεροποίηση της διαφορλας μεταξύ των κομμάτων, αλλά σταθερή μείωση των ποσοστών τους. Που σημαίνει πλήρης ακυβερνησία και πολλαπλές εκλογικές αναμετρήσεις και με τη σειρά του ένα τέτοιο ενδεχόμενο οδηγεί σε καταστάσεις Βενεζουέλας και Κολομβίας. 

Το θέμα το παρακολουθούμε και όπως σας είπα και προχθές, ο Αύγουστος πάντα γεννάει εξελίξεις, άσχετα πότε εμείς τις μαθαίνουμε.

e-koutsobola.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Πως να αγνοήσεις αυτές τις πληροφορίες, όταν μάλιστα εμπλέκονται τα αμερικανοκλανάκια;;;”
  1. Δηλαδη αυτες οι οπορτουνες τα συριζια δεν ειναι αμερικανοκινητοα?
    Δεν λενε YES SIR και μονο YES στα αμερικανα?

    που θα βρουν καλυτερο συμμαχο στην εξωτερικη πολιτικη τους?
    Αφου ο κουλης δεν τραβαει…παιζει μονος τους και χανει απο τον εαυτο του!!!
    χαχαχχαχ αληθεια δεν λεω?

    μπορουσε να στριμωξει τον αλεξ πολλες φορες αλλα αυτος κανει αντιπολιτευση απο την Μυκονο στελνοντας μυνηματα στο φεισμπουκ!!!
    μην πειτε οχι,γιατι θα αναγκαστω να ψαξω να τα βρω και να τα ποσταρω…

    ολοι οι υπολοιποι πολιτικοι σχηματισμοι ειναι για την β΄εθνικη,,,
    δεν πιανουν μπαζα,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,μπρος τον ΠΑΠΑ τον ΑΛΕΞ και αυτον τον μπαρμπα -ουζο τον ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ..,

    που να πας ρε με τον αδωνι τον δενδια και τον τραγακη?
    πως θα ξοντραρεις τον μεσι της πολιτικης στην ελλαδα ρε?
    ΠΕΝΤΕ ΘΑ ΦΑΣ και θα πεις και ευχαριστω..

    μας εχει ξεσκισει ρε και δεν εχει ανοιξει μυτη!!!!

    Αλλα ποιος να κατεβασει τον κοσμο στους δρομους ρε…οι οπαδοι της ταξης και της ασφαλειας? οι χρυσαυγητες?

    Η οι νεοδημοκρατες , αυτοι που λενε οχι λαο σστους δρομους για να δουλεψουν οι μαγαζατορες και αν βγει τελικα ο λαός , μια λουριδα στα δεξια του δρομου..χαχχαχαχχα τα νουμερα

    100 χρονια κυβερνηση θα εναι σαν το πασοκ !!!!

    αυτο δεν θελουν τα αμερικανα?
    οχι αγωγους στους ρωσους,ναι στο ΔΝΤ ,ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ…και ολα αυτα με σχετικη κοινωνικη ειρηνη…

    ο Νεος Ανρεας παπανδρεου ηρθρ για μεινει….

    βοηθεια μας….την γαμησαμε….χαχχαχαχαχχαχχα

    με τις υγειες μας..

  2. Ας γράψουμε την γνώμη μας….

    Οι Η.Π.Α. έχουν φτιάξει την πίτα… έχουν κόψει τα κομμάτια και περιμένουν όσους θέλουν από τους προσκεκλημένους να δοκιμάσουν… αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι Η.Π.Α. είναι ότι υπάρχουν κάποιοι που είναι απρόσκλητοι στο πάρτι!

    Το Plane a για τις Η.Π.Α. ήταν ένα γενικό πλάνο που χωρίζονταν σε τρία μέρη, το α μέρος έλεγε, ότι στήνεται ένα κράτος του Κουρδιστάν.

    Το β μέρος έλεγε, ότι η Τουρκία δίνει εδάφη της για αυτό το Κουρδικό κράτος, με αντάλλαγμα δυτική Θράκη και μισό Αιγαίο.

    Και το γ μέρος έλεγε, ότι τα εδαφικά ανταλλάγματα για την Τουρκία θα δίνονταν μέσα από ένα στημένο θερμό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας!

    Το Plane a για τις Η.Π.Α. είχε στηθεί και οργανωθεί πολύ σωστά εδώ και δεκαετίες… μέσα από διάφορα κανάλια προπαγάνδας. Το έτος 1996 ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία… αλλά ήταν πολύ νωρίς ακόμα για ένα τέτοιο εγχείρημα… αν λάβουμε υπόψιν ότι τότε η Ελλάδα ήταν πολύ ισχυρή, τουλάχιστον πολύ περισσότερο από ότι σήμερα! Απεναντίας η Τουρκία του 1996 μόλις ήταν ήδη 5 χρόνια στο Δ.Ν.Τ.

    Επί των ημερών μας έχουν ωριμάσει τα πράγματα, ο χρόνος είναι σε πολύ καλό ορόσημο.. αλλά η διαφορά έγκειται στο παράγοντα Ρωσία… ο παράγων Ρωσία είναι που μπαίνει πλέον εμβόλιμος στα διάφορα σχέδια των Η.Π.α. όσο αφορά στο Ανατολικό ζήτημα… και αυτό είναι κάτι που επιφέρει παραδοξότητες στην στρεβλά διαμορφωμένη από τις Η.Π.Α. (δήθεν ελληνική) πραγματικότητα μας.

    Μια από αυτές τις επικείμενες παραδοξότητες εστίασα πριν από ημερών, όταν έδωσα ένα όνομα σε “λάθος” φωτογραφία δημοσιεύματος τούρκικης εφημερίδας. Το όνομα που έδωσα για την “λάθος” δημοσίευση, ήταν “φαινόμενο Λεοντάρη”…

    http://katohika.gr/diethni/apisteuti-gkafa-xouriet-emfanizei-ellina-stratigo-zitaei-asilo-meta-praksikopima-foto/

    Μιας και κατάλαβα εξ΄αρχής, ότι οι Η.Π.Α. μέσα στην αναζήτηση τους για περαιτέρω αποσταθεροποίηση των κρατών στην περιοχή, αργά η γρήγορα θα κάνουν ότι έκαναν και στην Τουρκία… το θέμα με το ελληνικό ζήτημα είναι ο τρόπος… για να επιτύχουν τα σχέδια τους όσο αφορά το ελληνικό ζήτημα, υπάρχουν πλέον πολλές εναλλακτικές πραγματικότητες, κάτι που αφήσαμε εμείς να γίνει.

    Βεβαίως ο γράφων δεν έχει σκοπό να σταματήσει καμία από τις εναλλακτικές πραγματικότητες από τις οποίες θα χρησιμοποιηθούν όλες, αλλά μόνο μια τελικά θα εφαρμοστεί.

    Αυτά.

  3. Πόσο δίκιο έχεις.
    Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ τους θα μας φέρει αντιμέτωπους με τριτοκοσμικές καταστάσεις.
    Μακάρι να έβρισκε ο κάθε Έλληνας τη δύναμη να τους απαξιώσει έμπρακτα και να σταματούσε να είναι ο “αυλικός” τους.
    Αλλά είναι γλυκά τα χρήματα όπως και το “βόλεμα”

    Μόνο εκείνος που δεν τα έχει ανάγκη μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλλά θέλει πολύ θάρρος και τόλμη η πραγματική Δημοκρατία και να γίνει μπροστάρης όχι για ατομικό όφελος αλλά για την
    “Ελλάδα ρε φίλε”

  4. Εαν “φανε” τον Ερτογαν απο 24/8/2016 μεχρι 15/9/2016
    οπως γραφτηκε για νεο πραξικοπημα στη Τουρκια,

    ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ

    Εαν γινει αυτο που εννοει ο Λεβεντης
    Οτι τουπανε απο Αμ. Πρεσβεια «Εκλογες Φθινοπωρο 2016»
    Και οτι στις 10/9 ο Τσιπρας θα πει εκλογες,
    και σε 42 μερες δηλαδη Κυριaκη 23 Οκτωβριου 2016 γινουν,

    Τοτε ειναι που δεν θα βγει κανεις,
    αλλα και κανεις δεν θα εχει προοπτικη για σταθερη κυβερνηση,
    να τη η “Πολιτειακη Ανωμαλια” !!!

    και αμεσως τραβαει το κεφαλαιο πισω,
    (αρπαζουν τα 120 δις παγιδευμενα σε τραπεζες)
    Αρα να η “αναμπουμπουλα”
    και μερικα 24ωρα αργοτερα,
    (μερα Παρασκευη ? Παραμονη μεγαλης γιορτης ?)
    μας την πεφτει η τουρκικη χουντα στο Αιγαιο….

    Και φυσικα…. τοτε ειναι που θα ειναι “Καιρος για Σπανακια” !

    Ποσες πιθανοτητες εχουμε να συμβουν με αυτο το τροπο ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *