Διαφημίσεις


Κάτι παραπάνω ίσως να γνωρίζει η Άγκυρα για να δηλώνει σχεδόν σίγουρη ότι η χώρα μας θα παραδώσει στις αρχές της Τουρκίας του 8 αξιωματικούς που ζήτησαν άσυλο μετά το πραξικόπημα.

Πριν λίγο τo κρατικό πρακτορείο ειδήσεων anadolou και ο διεθνής τύπος, ανέφεραν  ότι η Άγκυρα αξιωματούχοι έκαναν  επίσημη αίτηση στην Ελλάδα για την έκδοση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που κατέφυγαν στην  χώρα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος του περασμένου μήνα.
Προφανώς η αύξηση των μεταναστευτικών ροών να «συνέτισαν» επαρκώς την ελληνική κυβέρνηση για τα σοβαρά τουρκικά αντίποινα σε διαφορετική περίπτωση, το κόστος θα είναι μεγάλο.

Άλλωστε υπάρχει και το πρόσφατο  προηγούμενο από την Βουλγαρία, η οποία παρέδωσε στα «χέρια» των ισλαμιστών έναν Τούρκο επιχειρηματία ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στο πραξικόπημα ως οπαδός του Γκιουλέν.
«Η Τουρκία αναμένει ότι η Ελλάδα θα εκδώσει την Άγκυρα τους  οκτώ στρατιωτικούς οι οποίοι διέφυγαν εκεί μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στη χώρα», δήλωσε  χθες στους δημοσιογράφους ο υπουργός εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σύμφωνα με το  RIA Novosti.
ΕΚΤΑΚΤΟ ! Ετοιμαζόμαστε να παραδώσουμε στην Άγκυρα τους οχτώ στρατιωτικούς που διέφυγαν μετά το πραξικόπημα; - Εικόνα1
Οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί κατέφυγαν στην Ελλάδα την 20η  Ιουλίου  μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος. Οι ίδιοι αρνούνται οποιαδήποτε συμμετοχή στην εξέγερση, και δηλώνουν ότι έφυγαν λόγω του φόβου που υπήρχε από τα επεισόδια για τη ζωή τους.
Το ελικόπτερο, με το οποίο πέταξαν οι φυγάδες επιστράφηκε από τις  ελληνικές αρχές στην Τουρκία.
«Την Παρασκευή, στις 19 Αυγούστου  θα δούμε δύο από αυτούς  τους προδότες σε μια άλλη ακρόαση, η οποία  θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα από τις  23 έως 25 Αυγ … «Περιμένουμε» ότι το αίτημα μας για την έκδοση, θα  εγκριθεί», είπε ο Τούρκος υπουργός μετά από μια συνάντηση με τον ηγέτη του Λαϊκού  Ρεπουμπλικανικού κόμματος  Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, σύμφωνα με το  τηλεοπτικό δίκτυο TRT .
Τα  ελληνικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι κατά τις ημερομηνίες αυτές είναι  προγραμματισμένες συνεντεύξεις με τους υπόπτους και όχι οποιαδήποτε  δικαστική διαδικασία.

ΕΚΤΑΚΤΟ ! Ετοιμαζόμαστε να παραδώσουμε στην Άγκυρα τους οχτώ στρατιωτικούς που διέφυγαν μετά το πραξικόπημα; - Εικόνα2
Οπότε μπορούμε να κατανοήσουμε τις πιέσεις της Άγκυρας με την αποστολή  λαθρομεταναστών  από τα τουρκικά παράλια προς τα νησιά , τις δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων , τα τηλέφωνα προς την ελληνική κυβέρνηση , για να παραδοθούν οι οχτώ «προδότες» κατά τον Τσαβούσογλου.
Οι συγκεκριμένοι είναι ήδη καταδικασμένοι  και σε περίπτωση επιστροφής τους στην Τουρκία θα υποστούν τα πάνδεινα της «τουρκικής φιλοξενίας».
Μιας «φιλοξενίας» που υπέστησαν δυστυχώς εκατοντάδες Έλληνες και ελληνοκύπριοι τέτοιες ημέρες το 1974   μετά την άνανδρη εισβολή του «Αττίλα» στην Κύπρο.
http://www.pentapostagma.gr

e-koutsobola.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *