Διαφημίσεις

Ένας άνδρας στο Μετρό της Σεούλ παρακολουθεί τις ειδήσεις τον πύραυλο μέσου βεληνεκούς που εκτόξευσε  η βόρεια Κορέα στις 30-5-2016

ΜΟΣΧΑ, 14 Αυγούστου – RIA Novosti. Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, το Σάββατο κατηγόρησε τις ΗΠΑ  ότι προσπαθουν να εισβάλουν στη χώρα και απείλησε τις ΗΠΑ με ένα πυρηνικό πλήγμα στην ‘παραμικρή πρόκληση’, αναφέρει η έκθεση του Κεντρικού κορεατικού πρακτορείου Ειδήσεων της  Κορέας (KCNA).

‘Η προσπάθεια των Ηνωμένων Πολιτειών να εισβάλουν στην Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας γίνεται  όλο και πιο απερίσκεπτη», – αναφέρεται στο μήνυμα της Κρατικής Υπηρεσίας της Βόρειας Κορέας.

 ‘Το δικαίωμα να κάνουν ένα προληπτικό πυρηνικό πλήγμα δεν είναι  μονοπώλιο των Ηνωμένων Πολιτειών,’ – είπε σε μια δήλωση.

«Οι επαναστατικές ένοπλες δυνάμεις της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας έχουν μετατοπιστεί από την σημερινή  λειτουργία τους της στρατιωτικής αντιμετώπισης  στο καθεστώς του προληπτικού χτυπήματος προκειμένου να αντιμετωπίσουν την παράλογη πολεμική υστερία του εχθρού.

Όλες οι ομάδες είναι πλήρως έτοιμες να προκαλέσουν ένα ανελέητο και καταστροφικό πλήγμα στον εχθρό, αν διαπράξει την παραμικρή πρόκληση,” είπε σε μια δήλωση.

Όπως ανέφερε την Τρίτη, οι Ηνωμένες Πολιτείες μετέφεραν  στη βάση τους στο  GUAM τρια στρατηγικά βομβαρδιστικά B-2 Spirit, τα οποία μπορούν  να φέρουν  ‘ πυρηνικά όπλα.

Νωρίτερα, στις 4 Αυγούστου έγινε γνωστό ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες για πρώτη φορά σε 10 χρόνια  απέστειλαν  στη βάση του Ειρηνικού  Andersen  στο Γκουάμ, μια μοίρα στρατηγικών βομβαρδιστικών B-1B Lancer.

http://ria.ru

tokoutsavaki



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “Η Βόρεια Κορέα απείλησε τις ΗΠΑ με ένα πυρηνικό πλήγμα στην ‘ παραμικρή πρόκληση’”
  1. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ.
    ΩΣ ΠΡΟΛΟΓΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟ-ΚΙΝΕΖΟΙ (ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 888) ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ -ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ- ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ “ΒΟΜΒΑΣ ΝΕΤΡΟΝΙΟΥ” ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ!!!
    Η ΒΟΜΒΑ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΣΚΑΕΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΑΛΛΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΩΝ 100 ΕΩΣ 1000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ “ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ”…ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ…
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Μεγάλο κινεζικό ματ στο FBI σε υπόθεση κατασκοπείας…

    Μπορεί ακόμα και να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή, η ουσία όμως είναι ότι μέσω της δράσης του, η πατρίδα του η Κίνα απέκτησε άκρως απόρρητες πληροφορίες και μοναδική εμπειρία στο πως οι πράκτορές της να αποφεύγουν την παρακολούθηση της αμερικανικής αντικατασκοπείας όταν δρουν στις Ηνωμένες Πολιτείες…

    Το όνομά του είναι Kun Shan Chun και εργαζόταν επί 20 σχεδόν χρόνια (από το 1997) ως τεχνικός με υψηλότατη διαβάθμιση ασφαλείας στο αμερικανικό FBI, που ως γνωστόν έχει στην αρμοδιότητά του όχι μόνο την επιβολή του νόμου και την καταπολέμηση του οργανωμένου – και μη – εγκλήματος, αλλά και τον τομέα της αντικατασκοπείας (counterintelligence / counterespionage).

    Η δράση του ως πράκτορας των κινεζικών μυστικών υπηρεσιών διήρκεσε τουλάχιστον μια δεκαετία, άρα είναι λογικό να υποθέσει κανείς ότι οι πληροφορίες που έχουν αποσπάσει οι Κινέζοι για τις μεθόδους και τις τεχνικές των Αμερικανών στον τομέα της αντικατασκοπείας είναι τουλάχιστον πολύτιμες.

    Υπενθυμίζεται, ότι η αμέσως προηγούμενη περίπτωση τέτοιου εύρους διείσδυσης στο FBI ήταν η υπόθεση της Katrina Leung που ήταν πληροφοριοδότης των Κινέζων από το 1984, ενώ εργαζόταν εκεί από το 1982 ως το 2002 που εξαρθρώθηκε η δράση της.

    Ο Kun Shan Chun παρακολουθήθηκε από τους συναδέλφους του και η τόσο καταστρεπτική για την αμερικανική εθνική ασφάλεια δράση του έλαβε τέλος. Το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης ενημέρωσε δημοσίως για την υπόθεση την πρώτη μέρα του τρέχοντος μηνός παρότι η σύλληψη είχε γίνει το περασμένο Μάρτιο, χωρίς να μας διαφωτίσει περισσότερο για τη φύση των πληροφοριών που διέρρευσαν στους Κινέζους.

    Η καθυστερημένη ανακοίνωση οφείλεται στο ότι επιθυμούσε πρώτα να ολοκληρωθεί η ανακριτική διαδικασία και να εκτιμηθεί η ζημιά που έχει προκληθεί, αλλά και το να ολοκληρώσει συμφωνία με τον κατηγορούμενο για μειωμένη ποινή, έναντι ομολογίας ότι εργαζόταν για λογαριασμό των κινεζικών μυστικών υπηρεσιών.

    Πρόκειται για άλλο ένα σφοδρό πλήγμα των κινεζικών μυστικών υπηρεσιών στις αμερικανικές. Τη δεκαετία του 1990 για παράδειγμα, είχε στρατολογήσει Αμερικανούς πυρηνικούς επιστήμονες και κατόρθωσε να εξασφαλίσει άκρως απόρρητες πληροφορίες για όλο το αμερικανικό πυρηνικό οπλοστάσιο.

    Οι Κινέζοι φέρονται να έχουν βάλει στο χέρι περί τα τέλη της δεκαετίας του 1990 και στις αρχές αυτής του 2000 και τεχνολογίες που αφορούν στο σύστημα μάχης Aegis, ένα από τα μεγάλα αμερικανικά όπλα στον τομέα του Ναυτικού, που ως γνωστόν αποτελεί το «μακρύ χέρι» των Ηνωμένων Πολιτειών στην προστασία των πλανητικών τους συμφερόντων.

    Οι τεχνολογίες έχουν αξιοποιηθεί – ενσωματωθεί στο σύστημα μάχης που είναι ολοκληρωμένο στα δικά τους πολεμικά πλοία. Τα ίδια ισχύουν και για σχέδια του μαχητικού πέμπτης γενιάς τύπου F-35 Lightning II, άρα πιθανότατα και για τον τρόπο εξασφάλισης χαρακτηριστικών μειωμένης παρατηρησιμότητας (stealth).

    Σε κάποια ελάχιστα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας από τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, ο πράκτορας των Κινέζων (γεννημένος στην Κίνα που έλαβε την αμερικανική υπηκοότητα) φέρεται να συνεργαζόταν με δυο Κινέζους αξιωματούχους που δρούσαν υπό την κάλυψη της ιδιότητάς τους ως υπάλληλοι της εταιρίας Zhuhai Kolion Technology Co. Ltd., που παράγει «τόνερ» (ειδικό μελάνι) για εκτυπωτικά μηχανήματα.

    Ο Κινέζος την πάτησε διότι αρκετές από τις συναντήσεις του με τους συμπατριώτες του πράκτορες που τον χειρίζονταν ως πληροφοριοδότη (handlers) πραγματοποιήθηκαν στην Ευρώπη, στη Γερμανία και τη Γαλλία. Όμως τα πρόσωπα αυτά, σε συναντήσεις που έγιναν τον Ιούλιο του 2015, είχαν επισημανθεί από την εκεί υπηρεσία αντικατασκοπείας ως Κινέζοι πράκτορες.

    Στην έρευνα που ακολούθησε αποκαλύφθηκε η ιδιότητα του Chun, με αποτέλεσμα να ενημερώσουν το FBI με μια πληροφορία που αξίζει χρυσάφι και εξασφαλίζει πιθανότατα σημαντικά ανταλλάγματα… Περίπου την ίδια εποχή, μυστικός πράκτορας του FBI πλησίασε τον Chun και με κάποιον τρόπο τον έκανε να του πει ότι είναι διατεθειμένος να περάσει πληροφορίες στην κινεζική κυβέρνηση.

    1. Η ΒΟΜΒΑ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΣΚΑΕΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ …

      ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΣΕ:

      Η ΒΟΜΒΑ ΝΕΤΡΟΝΙΟΥ ΣΚΑΕΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΛΛΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΩΝ 100 ΕΩΣ 1000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ «ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek